Pixel Art Polokalama

Pin
Send
Share
Send

O le pixel-level drawing na atiaʻe lona tulaga i totonu o vaʻaiga faʻailoga. Faigofie pixels fausiaina sili masterpeces. Ioe, e mafai ona e faia ni ata i luga o se pepa laupepa, ae sili atu faigofie ma sili atu le saʻo o le faia o ata faʻaaoga ata faʻapitoa. I lenei mataupu, o le a tatou auiliiliina auiliili sui taʻitasi o ia ituaiga polokalama.

Adobe Photoshop

O le tagata faʻatusa ata sili ona lauiloa i le lalolagi, lea e mafai ona galue ai i le pixel level. Ina ia faia ia ituaiga ata i totonu o lenei faatonu, e te manaʻomia le faʻatinoina ni nai setiina gaioiga. Lenei o mea uma e manaʻomia e le tusiata e fau ai latou tusiata.

Ae i se isi itu, o le tele o gaioiga e le manaʻomia mo le tusia o ata pixel, o lea e leai se uiga o le totogi sili atu mo se polokalama pe afai e te fuafua e faʻaoga na o le faʻapitoa galuega. Afai o oe o se tasi o nei faʻaoga, matou te fautuaina oe e faʻalogo i isi sui o loʻo taulaʻi faʻapitoa i pixel ata.

Sii mai le Adobe Photoshop

Pyxeledit

O lenei polokalama e iai mea uma e te manaʻomia e fausia ai ia atavali ma e le o soʻo se mea ma galuega e le manaʻomia e le tusiata. E faigofie lava le faʻatulagaina o mea, i le paletisi lanu o loʻo iai le avanoa e suia ai soʻo se lanu i le leo manaʻo, ma feaveaʻi lemu a faamalama o le a fesoasoani e faʻapipiʻi le polokalama mo oe lava.

E iai le aoga a le PyxelEdit mo le faʻatulagaina o moli luga ole tapoleni, e mafai ona aoga pe a fausiaina mea ma mea faapena. O le faʻataʻitaʻiga vaega e avanoa mo le download i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia ma e leai ni faʻatapulaʻa o le faʻaaogaina, o lea e mafai ona e paʻi i le oloa ae e te leʻi faia se faʻatau.

Sii maia le PyxelEdit

Pixelformer

I foliga ma galuega, o le sili lea ona masani ai ata faʻatonutonu, na o loʻo i ai ni faʻaopoopoga foliga mo le fausiaina pixel ata. O se tasi lenei o nai polokalame e tufatufaina leai se totogi.

O tagata atiaʻe e le faʻatulagaina a latou oloa e fetaui lelei mo le fausiaina o pixel art, latou te taʻua o se auala sili lea e tusi ai a latou logo ma aikona.

Sii maia le Pixelformer

Ataata

Latou taumafai e faʻalauiloa se ata animation faiga i le toetoe o ia ituaiga polokalama, lea e tele taimi nai lo le avea ma le le talafeagai mo le faʻaaogaina ona o le faʻatapulaʻa o galuega ma le le talafeagai faʻatinoina. I le GraphicsGale, e leʻo mea uma e lelei i lenei, ae le gata i e mafai ona e galue ma lenei galuega masani.

Ae o le tusiina, o mea uma e tutusa lelei i le tele o faatonu: o galuega autu, o se tele lanu pa, o le mafai ona fatuina le tele o laupepa ma leai se mea e sili atu e mafai faʻalavelave i le galuega.

Sii maia GraphicsGale

Tagata teuteu

Character Maker 1999 o se tasi o le matua leva polokalame. Sa faia e fausiaina ni tagata amio poʻo ni elemene o le a faʻaaogaina i isi polokalame mo animation pe faʻapipiʻi i taʻaloga komipiuta. O le mea lea, e le matua talafeagai lelei mo le fausiaina o vali.

E le lelei uma mea i le faʻalavelave. Toeititi leai ni faʻamalama e mafai ona faʻaseʻe pe toe suia, ma le nofoaga faʻaletonu e le faia i le auala sili ona lelei. Ae ui i lea, e mafai ona e masani ai.

Sii mai le Charamaker

Pro Faʻamalosi NG

O lenei polokalame e lelei tele i mea uma, amata mai le lelei-mafaufau mafaufauina, pe a mafai ona faʻaliliuina faamalama, tusa lava poʻo le a le mea autu, i soʻo se itu ma toe suia latou, ma faaiu i se otometi fesuiaʻi mai le paipa i se penitala, lea e na o se mea sili ona faigofie foliga.

A leai, Pro Motion NG e na o le lelei polokalama mo le fausiaina pixel ata o soʻo se tulaga. O se faʻataʻitaʻiga e mafai ona laʻuina mai i le itulau 'upega tafaʻilagi aloaʻia ma faʻataʻitaʻi e iloa ai le lumanaʻi faʻatau o le atoaga.

Sii maia le Pro Motion NG

Faapitoa

E mafai ona talafeagai manatu o le sili talafeagai ma matagofie polokalame mo le fatuina pixel art. Tasi le au mamanu e naʻo le tau e maua ai, ae le o mea uma e aoga ai ia Aseprite. O loʻo i ai le ono mafai ona faʻaola le ata, ae le pei o sui na muamua, e faʻatinoina agavaʻa ma faigofie e faʻaaoga. E iai mea uma e fausia ai ni ata matagofie ole GIF.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o faʻafiafiaga

O le toega o le polokalama e toeititi lava leai se laiga: o galuega talafeagai uma ma mea faigaluega mo le tusia o ata, o le tele numera o ki vevela, fetuʻutuʻuna o faʻapitoa o faʻatapulaʻa faʻapitoa ma fesoʻotaʻiga. E le mafai ona faʻasaoina poloketi i le lomiga fua, ae o le mea lea e le afaina ai le faia o se lagona o le polokalama ma filifili i lona faʻatau.

Siiʻe Aseprite

O le faʻamanatuga, ou te manaʻo e matauina o le tele o na ituaiga polokalama e tutusa lelei i o latou agavaʻa ma galuega faʻatino, Ae aua nei galo e uiga i tamaʻi vaega taʻitasi o loʻo i ai foʻi ma faia le polokalama ia sili atu nai lo latou tauva i le maketi. Vaʻai solo i sui uma aʻo leʻi faia lau filifiliga, aua atonu e mafua ona o le tasi chip e te alofa i lenei faʻaaliga ata e faʻavavau.

Pin
Send
Share
Send