O ou manaʻomia se antivirus i le Android

Pin
Send
Share
Send

O lenei e toetoe lava o tagata uma o loʻo iai se telefoni, ma o le tele o masini o loʻo faʻaaogaina faʻaogaina le Android polokalama. Tele o tagata e faʻaaoga teuina a latou lava faʻamatalaga, ata ma fetusiaiga ia latou telefoni. I lenei tusitusiga, tatou o le a suʻesuʻe pe talafeagai le faʻatulagaina o antivirus mo le sili atu puipuiga.

Ae e te lei amataina, e tatau ona e faʻamanino o siama i luga o le Android galue pe tusa o le faʻavae tutusa e pei ona i luga o le Windows. E mafai ona gaoi, tape ni faʻamatalaga a le tagata lava ia, faʻapipiʻi ni polokalama ese mai fafo. Ma le isi mea, e mafai foʻi ona e ono siama i se siama e lafo meli i numera eseese, ma o le tupe o le a faʻaalu mai le teugatupe.

O le faiga o le pueina o se telefonipoto i siama faila

E mafai ona e pikiina se mea lamatia pe a fai e te faʻapipiʻi le polokalama poʻo le apalai i luga o le Android, ae o lenei e aoga i na o isi polokalama o loʻo le i siʻitia mai faʻamatalaga aloaia. O taʻutaʻua APK e seasea lava ona tupu i le Play Market, peitaʻi e tapeina i se taimi vave. E mulimulitaʻia e i latou e fiafia e faʻapipiʻi tusi talosaga, ae maise o loʻo i ai ni faʻapipiʻi, o isi mea, ma o loʻo maua i ni siama.

Saogalēmū faaaogaina lau telefoni e aunoa ma le faʻapipiʻi o polokalama antivirus

O ni nai taga faigofie ma le usitaʻia i nisi tulafono o le a faʻatagaina oe e aua le avea oe ma tagata na afaina i tagata scammers ma ia e mautinoa e le afaina lau faʻamatalaga. O lenei aʻoaʻoga o le a aoga tele mo i latou e ana telefoni feʻaveaʻi, ma le laititi o RAM, aua e malosi le antivirus ile komipiuta.

  1. Faʻaaoga naʻo le Google Play Maketi e faʻatu mai ai talosaga. Polokalama taʻitasi pasia le suʻega, ma o le avanoa e maua ai se mea lamatia nai lo le taʻaloga e toetoe lava leai. Tusa lava poʻo le polokalama e tufatufaina atu mo se pili, e sili atu le sefeina o tupe pe maua se isi analog nai lo le faʻaaogaina o seisi vaega fesoasoani.
  2. Vaai lelei i le fausia-in scanner polokalama. Afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o se mea e le aloaʻia, ia e mautinoa lelei e te faʻatali mo le tagata faitau e maeʻa le siakiina, ma afai e mauaina se mea masalosalo, ona teena lea o le faʻapipiʻi.

    Ma le faʻaopoopoga, i le vaega "Puipuiga"o loʻo i le tulaga o le telefoni, e mafai ona e tape le galuega "Faʻapipiʻiina ni polokalama mai mea e le mailoa". Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻapipiʻi e le tamaititi se mea download mai le Play Market.

  3. Afai e te faʻapipiʻiina pea ni masalosaloga talosaga, matou te fautua e faʻalogo i le faʻatagaina o loʻo manaʻomia e le polokalama ile faʻapipiʻiina. Lea ua faʻatagaina e lafoina SMS poʻo le puleaina o fesoʻotaʻiga, e mafai ona le maua ai ni faʻamatalaga taua pe avea oe ma tagata lavea ai le tele o le tufatufaina o feʻau totogi. Ina ia puipuia oe lava, faʻamuta nisi seti i le taimi faʻapipiʻi polokalama. Faʻamolemole ia maitau e le o maua le galuega lea i le Android i lalo ole ono vaega, naʻo le vaʻaiga faʻataga o avanoa i ai.
  4. Sii maia poloka poloka. Le iai o se talosaga i luga o le telefonipoto o le a faʻatapulaʻaina le tele o faʻasalalauga i browser, puipuia mai i luga o oso-luga sooga ma fuʻa, i le kiliki i luga o lea e mafai ona e faʻataʻitaʻia i le faʻapipiʻiina polokalama o le vaega lona tolu, o le faʻaiuga o loʻo i ai le lamatiaga o faʻamaʻi. Faʻaaoga se tasi o taʻutaʻua ma taʻutaʻua e poloka ai e ave i le Play Market.

Faitau atili: Ad blockers mo Android

O afea ma poʻo fea antivirus e tatau ona faʻaaogaina

Tagata faaaoga e faʻapipiʻi aʻa-aia tatau i luga o se telefoni, download polokalama masalosalo mai i isi vaega 'upega tafaʻilagi, faʻateleina faʻateleina le avanoa o le leiloa uma a latou faʻamaumauga pe afai ua latou afaina i se siama faila. Lenei e le mafai ona e faia e aunoa ma polokalama faʻapitoa o le a siaki auiliili mea uma i luga o le telefonipoto. Faʻaaoga ni antivirus e te fiafia iai. Tele sui lauiloa o loʻo i ai telefoni feaveaʻi ma ua faʻaopopoina i le Google Play Market. O le le lelei o ia polokalame, o le sese manatu o isi-vaega polokalama pei ona ono lamatia, ona o le antivirus na o poloka le faapipiiina.

O tagata masani e le tatau ona popole i lenei mea, talu ai o gaioiga mataʻutia e seasea lava, ma faigofie tulafono mo le saogalemu faʻaaogaina o le a lava ia tele ina ia le masini e le afaina i se siama.

Faitau foi: Free antivirus mo Android

Matou te faʻamoemoe o le matou tala na fesoasoani ia te oe e filifili i lenei mataupu. I le aotelega, ou te manaʻo e matauina o le au atiaʻe o le Android o loʻo faʻagaioia pea ia mautinoa o loʻo saogalemu le tulaga maualuga i luga, o le mea lea, o se tagata masani masani, e le mafai ona popole e uiga i se tasi e gaoia pe soloia ana lava faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send