FOLAFOLAGA Polofesa 18

Pin
Send
Share
Send

I lenei tusitusiga o le a tatou iloiloina le polokalame PROMT Professional, lea ua faʻapitoa ina ia faʻaliliu tusitusiga. O lona lautele gofie faʻatagaina le gaioiga e tatau ona faʻataunuʻuina tele vave ma sili atu faigofie. Faʻafetai i isi faʻaoga, e mafai ona e faʻaaogaina lenei polokalama mo isi faʻamoemoe. Sei o tatou vaʻai i foliga o le polokalama i sili auiliiliga.

Autu faamalama

Iinei, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona filifili vave le tab manaʻo, alu i ai ma faʻamaeʻaina galuega uma. O lenei faʻatulagaina o le a fesoasoani ia te oe e aua neʻi e maʻimau ma e masani ona e maua avanoa i galuega talafeagai. Ae ui i lea, e te le manaʻomia e alu pea i le laupepa autu e te liliu ai i se isi faʻagasologa. E faigofie tele le mea nei e fai.

Galuega Faʻaliliuga Tusitusiga

Faʻaliliuga o le autū o le polokalame, o lea la e le faʻateʻia ai o loʻo i ai le tele o mea faigaluega. O loʻo avanoa se filifiliga o se tasi o galuega talafeagai, lea e mafai ona avea ma faʻaliliuga vave, galulue ma pepa eseese poʻo tusi talosaga. Mo faʻavavevave gaosi o tele faila, o loʻo i ai se galuega talafeagai.

O le faʻaopopoga o se faʻaliliuga o loʻo faʻaalia i lea lava auala e pei o le tele o sui o ni polokalama: o ni vaega se lua, oe manaʻomia le ulufale i tusitusiga i le tasi, ma le iʻuga uma o le a faʻaalia i le isi. Ae le i faia, e tatau ona e filifilia le gagana gagana ma le tasi e te manaʻomia e maua pe a maeʻa le faʻagasologa.

Faʻaliliuga Seti

Matou te fautua ia oe, ia e uaʻi atu i lenei menu, aua o le tele o tapulaa ua uma ona faʻatulagaina iinei, lea o le a fesoasoani ia te oe sili atu faigofie faigaluega ma PROMT Tomai faʻapitoa ma maua le taunuʻuga manaʻomia. Lenei mafai ona fesoʻotaʻi fafo poʻo download mai le ofisa 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi, faʻasaʻosaʻo faʻamatalaga o loʻo galue e pei o se ituaiga mamanu, e aofia ai muamua-faʻapipiʻi workpieces. E mafai foi e le tagata faʻaoga ona tipi uma faʻamasinoga taua e le tatau ona faʻaliliu i le lumanaʻi. Lenei o le a alofia ai faʻailoga sese o le gagana faʻapea poʻo tuʻutuʻuga.

Faaopopo talosaga

E masani lava i ia polokalame e iai faʻaopoopoga atonu e le fesoʻotaʻi ma le faʻaliliuga o tusitusiga. O lenei sui e ofoina atu i tagata faʻaoga se lomitusi tusi, a latou faatonu ma se faʻasologa faʻaeletonika. I se faʻaopopoga, o loʻo iai le tomai e faʻatautaia ai plugins, faʻafetai i ia o loʻo i ai le tuʻufaʻatasia i isi polokalame, faʻapea foi ma ni nai pule faigofie.

Tusiata

E mafai ona e mauaina uiga o soʻo se upu poʻo se faʻaupuga pe afai e te faʻaogaina tusitusiga poʻo vaega faʻa-isi. O loʻo i ai se fesoʻotaʻiga talafeagai talafeagai, ma mea uma e te manaʻomia o loʻo faʻaalia saʻo ma faigofie mo galuega. Maua le faʻaaoga i le auala eletise, e maua ai le avanoa i se faʻamaumauga tele o upu.

Lelei

  • O le polokalame o loʻo faʻaaogaina atoatoa i Lusia;
  • Tuʻufaʻatasiga i totonu o le Ofisa poʻo isi lava polokalame faʻapena;
  • Lagolago mo le tolu-faʻapitoa kamus;
  • Faaopopo talosaga.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

Naʻo le pau lea o le mea ou te fia taʻuina atu ia te oe e uiga i le PROMT Professional. I se tulaga lautele, e faʻaalia ai se lelei seti o mea faigaluega e fesoasoani i tagata faʻaaoga a o galulue ma tusitusiga. O le polokalama e aofia ai se tele-faʻavae faʻamaumauga o upu, faʻaliliu upu ma sili atu o le a aoga.

Sii maia faʻataʻitaʻiga lomiga o le PROMT Professional

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

priPrinter Tomai Faapitoa Upu Faʻaliliuga Polokalama Adobe Flash Tomai Faapitoa Multitran

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Polokalama Faʻapolofesa - polokalama mo le faʻaliliuina o tusitusiga ma se faʻalauteleina o seti o foliga, e aofia ai ma le tele o lugalaina lugalaina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP
Category: Faʻaliliu mo Windows
Atiae: FOLAFOLAGA
Tau: $ 346
Tele: 820 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 18

Pin
Send
Share
Send