Faaopoopo2Board 4.7.11

Pin
Send
Share
Send

Afai e te manaʻomia le faʻaopopoina o se feʻau i se tasi pe lua faʻauʻuga laupapa i luga o le Initaneti, e leai ni faʻafitauli tele. Ae a e manaʻomia le faʻatinoina o lenei faiga i le tele, selau poʻo le fia afe o nofoaga, e ono tele le tele o le taimi. Ina ia faafaigofieina le galuega, o loʻo i ai ni polokalama faʻapitoa e maua ai le faʻaopopo faʻatasi faʻamatalaga i le tele o feau laupapa. O se tasi o nei polokalame oloa o le shareware Add2Board meafaigaluega mai le PromoSoft.

Fausia tusitusiga tusitusiga

I totonu Add2Board, e mafai ona fausiaina tusitusiga tusitusiga mo le tufatufaina mulimuli ane i isi nofoaga. E le gata i lea, o lenei galuega e sili atu faigofie pe a faʻaaogaina le polokalame, faʻafetai i le ulutala ma le tusitusiga afi na fausia i totonu. O lenei mea aoga e taua o se faʻailoga.

Ma le isi, e mafai ona faʻaopopo ata i totonu o le faʻasalalauga.

Faatumuina o fesoʻotaʻiga faʻamatalaga

I le polokalame e mafai ona faʻatumu atoa faʻamatalaga fusia fesoʻotaʻi. I le taimi lava e tasi, o le tagata e faʻasalalau atu e mafai ona galue o se tagata taʻitoʻatasi ma o se sui o le kamupani.

Tala fou faʻasalalauga

O le galuega autu a Add2Board o le mafai ona lafoina faʻasalalauga i le tele thematic ma itulagi laupapa faʻatasi taimi uma i le tusi lesona ma otometi faiga. Ua uma ona tuʻufaʻatasia le au atiaʻe i totonu o le polokalame se faʻamaumauga sili atu nai lo 2100 fesoʻotaʻiga talafeagai lea e tuʻuina atu ai faʻamatalaga e aofia ai ma Avito. O le lisi o nei laupapa e faʻavaeina e ala i mataupu ma itulagi, lea e faʻatagaina ai le tagata faʻaaoga e filifili tonu nofoaga na ia manaʻomia.

Manatua: ua le lagolagoina e polokalame atiaʻe ni nai tausaga, o le mea lea, o le tele o 'upega tafaʻilagi mai le lautele o faʻamatalaga autu i totonu e le aoga pe ua suia foʻi le faʻatulagaina avanoa, lea e le mafai ai ona lafoina faʻamatalaga ia i latou e ala i Add2Board.

A lafoina tuusaʻo se faʻasalalauga i le faʻamalama polokalama, e mafai ona e ulufale captcha pe a fai o le mea o loʻo i ai i luga o se 'upega tafaʻilagi faʻaavanoa faʻaalia ia puipuiga faʻasaga i bots. E mafai foʻi ona faʻatinoina le iloa otometi, ae o le a tau ese mai le aofaʻi o tupe mo uma 10,000 captcha iloa.

Faʻaopoopoina o le New Message Boards

A manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona tuʻuina atu se laupapa puletini fou i le faʻamaumauga tuʻufaʻatasia. E mafai ona faia i le sailiga galuega.

Fuafuaina o galuega

Add2Board ei ai le fausia-in task scheduler lea e mafai ona faʻaoga e faʻatulaga ai le tufatufaina atu poʻo nisi gaioiga.

Lipoti

E mafai e le tagata faʻaaogaina ona vaʻaia auiliili lipoti i faʻasalalauga faʻasalalau i se isi faamalama.

Lelei

  • Tapena faʻamalama;
  • Lagolago mo le tele tele o faamatalaga laupapa.

Le atoatoa

  • O nisi taimi e malolo i le galuega;
  • O ni nai tausaga e le lagolagoina e tagata gaosi oloa, ma o le mea lea o le tele o laupepa laupapa o loʻo i ai i totonu o faʻamaumauga e le talafeagai;
  • Ona o le faʻamutaina o le lagolago e tagata atiaeina, e le mafai ona laʻuina mai le polokalama i luga o le upega tafailagi aloaia;
  • O le saoloto Add2Board filifiliga ei ai tapulaʻa taua;
  • Ona o le musu o tagata atiaeina e lagolagoina le poloketi, i le taimi nei e mafai ona e faʻaogaina faʻapitoa fua talosaga aoga.

I se tasi taimi, o le Add2Board polokalama o le sili ona lauiloa ma faigofie mea faigaluega mo tele faʻaputuga o faasalalauga i Runet nofoaga. Ae talu mai le oloa e leʻi lagolagoina e tagata atiaʻe mo le tele o tausaga, i le taimi nei ua tele leiloa le aoga. I se faʻapitoa, e atagia mai lea i le mea moni o le tele o faʻamatalaga laupapa i totonu o le polokalame faʻamaumauga i le taimi nei e le lagolagoina le tuʻuina atu o mea lafoina mai. O lea e atagia mai i se faʻatapulaʻaina o le faʻagaioiga o se mea atoa ona o le mea moni e le mafai ona faʻatau mai se totogi totogi o le polokalama (o le vaitaimi faʻaaoga e na o le 15 aso, o le mafai ona lafo faʻasalalauga i na o 150 laupapa, lagolago mo na o le tasi vaega, ma isi).

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faiaʻoga Pepa poto Polokalame Komiti ole Laulau Tamamatua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Add2Board o se faʻapitoa polokalama mo faʻasalalauga tele o feʻau i feau laupapa i luga ole Initaneti. O lenei oloa ua faʻamauina i le i ai o se lautele lautele o faʻavae o le faʻalauiloaina faʻasalalauga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: PromoSoft
Tau: 68 $
Tele: 29 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.7.11

Pin
Send
Share
Send