Luga o le DWG i PDF tagata faʻaliliu

Pin
Send
Share
Send

Ina ua maeʻa ona fausiaina se ata i le AutoCAD, e maua e le tagata faila se faila ma le DWG faʻaopopoga, e le mafai ona vaʻaia pe faʻaalia i soʻo se tasi e aunoa ma ni polokalame mo le maimoaina o lenei faila. Ae o le a le mea e fai i le tagata e leai se polokalama faapena, ma e manaʻomia e faʻaali ata vave? E mafai ona e faʻaogaina le upega tafaʻilagi tautua mo le faʻaliliuina o faila DWG i le PDF, lea o le a fesoasoani i soʻo se tagata faʻaoga e alu ese mai lenei tulaga.

Liliu mai DWG i PDF

A aunoa ma polokalame faʻapitoa, e matua le mafai lava ona faʻaali mai totonu "faila" a le DWG, lea e masani ona teuina eseese ata. Leai se tasi o le lauiloa faʻatonutonu faatonu mafai ona mafaufau DWG pei lava o le tagata e manaʻomia. Online faʻaleleia auaunaga faigofie tele lenei faʻafitauli e ala i le liliuina nei ata i le faʻaopopoga e te manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻaalia faʻalelei ia i latou i isi tagata.

Metotia 1: Zamazar

O lenei tautua i luga ole laiga e faʻamoemoe atoatoa i le fesoasoani i tagata faaaoga i luga o le Initaneti liliu mai faila. E moni lava o se numera tele o gaioiga i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona fesoasoani i le tagata faʻaaoga i soʻo se ona faʻafitauli pe a faʻaliliu se mea, ma e sili gofie ma malamalama.

Alu i Zamazar

Ina ia faʻaliliu le DWG o loʻo e fiafia i ai i PDF, e tatau ona e faia le laʻasaga nei:

  1. Sii mai le ata mai lau komepiuta e faʻaaoga ai le ki Filifili faila.
  2. I le mataʻu i lalo lisi, filifili se tasi o faʻaopoopoga avanoa i totonu e te manaʻo e faʻaliliu le faila. I a matou mataupu, o le a avea ma PDF.
  3. Ina ia maua le faʻaiuga, e tatau ona e ulufale i lau meli ina ia oʻo mai le fesoʻotaʻiga ma le download PDF. Ua faia lenei mea ina ia aua le avea e mamafa i le upega tafailagi ma mo le faigofie o le tagata e mafai ona maua lana faila i soo se taimi pe a manaʻomia, i lana meli.
  4. Fetaomi faamau "Liua"ia maua le faʻaiuga.
  5. I le iʻuga o le faʻagasologa, o le a tatalaina le feʻau i se faʻamalama fou fai mai o se soʻotaga e download le faila o le a sau i lau meli i se taimi lata mai. E masani lava ona taunuʻu le feʻau i le lua i le tolu minute.
  6. Mulimuli i le sootaga i totonu o le feʻau, o le ae vaʻai i se faʻamau "Sii mai". Kiliki i luga ma le faila amata ona download i le komupiuta.

Metotia 2: ConvertFiles

O le a matou faia se masalosalo i le taimi e tasi o le ConvertFiles.com 'upega tafaʻilagi e tele ni faaletonu. O le mea muamua o se fuata, laʻititi lava a le liliuga meafaigaluega lava. I luga o mataʻitu faʻapitoa tele, toetoe a leai se tusitusiga e vaʻaia ma e tatau ona e faʻateleina le itulau itulau latalata i le tasi ma le afa taimi. O le mea sese lona lua o le leai lea o se auupega Rusia.

O le meafaigaluega e sui ai le DWG i le PDF e faigofie tele ma e le manaʻomia le malamalama i le Igilisi, ae afai e te manaʻo e faʻaaoga le upega tafaʻilagi e le gata mo lenei faʻamoemoe, ona iai lea o ni faʻafitauli i le gagana, e ui lava o loʻo iai ni faʻatonuga i luga o le tulaga. O lenei tautua i luga ole laiga e aofia i le lisi na ona o le lelei o faila na faʻaliliu e faʻaaogaina na ona lofituina. Lelei tele ma mama ata, lea e leai se mea e faʻasea.

Alu i le ConvertFiles

Ia faʻaliliu mai le ata e te fiafia iai, mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Faʻaogaina le ki "Matamata", ave lau au DWG faila i le tulaga, maua i lau komupiuta pe faʻaaogaina le soʻotaga e tau atu saʻo i le faila.
  2. E masani lava o le nofoaga e filifili ai le manaʻomia o le faʻalauteleina o le nofoaga nofoaga, ae afai e leai, filifili le faʻatulagaina faila e te manaʻomia mai le lisi pa'ū.
  3. Faamaoti le faʻaopopoga e liua ai le DWG.
  4. O le 'upega tafaʻilagi nisi taimi e mafai ona faʻaletonu, o lea matou te fautuaina le siakiina o le pusa i autafa o le gaioiga "Auina mai le download link i laʻu imeli"ia maua tonu lau faila i le meli. Ina ia faia lea mea, tuʻu lau meli i le pepa i le itu taumatau, e aliali mai i le taimi lava e te faʻamalosia ai lenei galuega.

  5. A maeʻa na, kiliki "Liliu" Lalo o faʻavae faʻavae ma faʻamoemoeina iʻuga.
  6. O le faiga e mafai ona tele se taimi, e faʻamoemoe uma ile tele o lau uluaʻi DWG, ma afai e te filifilia le galuega o le lafoina o le tali i lau meli, e lagona le saoloto e tapunia lenei itulau ma alu iina.
  7. O le lafoina o se faila i le imeli e mafai ona faia i soʻo se mea mai le lima minute i le itula, o lea e tatau ai ona e onosaʻi, ae masani lava o mea uma e tupu vave vave. I le tusi o le a avatu ai oe ma se fesoʻotaʻiga e i ai le faila lava ia, ma e mafai ona e faʻasaoina. E mafai foʻi ona e le tatalaina le soʻotaga, ae naʻo le taumatau-kiliki i luga ma filifili le galuega "Sefe faʻaaliga pei ..." ma tuʻuina i luga le faila i le taimi lava.
  8. Metotia 3: PDFConvertOnline

    O le PDFConvertOnline 'auʻaunaga i luga ole laiga o se tulaga laʻititi lea o isi upega tafaʻilagi. E le auina atu le faʻaiuga i le meli, e i ai le soʻona manaia ma le tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia galuega a se faigofie fesuiaiga. O le '' upega tafaʻilagi e atoa lona uiga i le Igilisi, ae o mea uma e malamalama tele, e mafai e le tagata faʻaaogaina ma le iloa o le gagana.

    Alu i le PDFConvertOnline

    I faʻaliliuina le DWG faila e te manaʻo i PDF, fai le mea lea:

    1. Ina ia amata le faʻagasologa, faʻapipiʻi lau ata i le 'upega tafaʻilagi faʻaaoga le ki "Filifili faila".
    2. Ma, filifili le faʻavasegaga mo le iʻuga, kiliki "Faʻamatu Nei!".
    3. I se faamalama fou o le a logoina oe i le maeʻa o le liua. Kiliki i le faila e faapipii i le feau ma ave i lau komepiuta.

    Faitau foi: Suia PDF faila i le DWG

    Faʻafetai i nei 'auʻaunaga i luga ole laiga, e tofu lava mea uma ma itu lelei ma faʻaletonu, e le toe manaʻomia e le tagata aʻoga polokalame lona tolu. Ole anapogi ma le faigofie le liua ma le tele o galuega e mafai ai ona e faʻaali tonu na ata na muamua na fuafuaina e le tagata faʻaaoga e aunoa ma le leiloa i le lelei.

    Pin
    Send
    Share
    Send