Ata pita 7.1

Pin
Send
Share
Send


E tele tagata faʻaaoga ua leva na amata ona latou teuina ata o vaʻaiga eseese o le olaga i faiga faʻa-eletoroni, o lona uiga, i luga o se komupiuta poʻo se isi masini, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fafo fafo hard drive, se gafatia memory card poʻo flash drive. Ae peitai, teuina o ata i lenei auala, toaitiiti tagata manatu o se taunuuga o le le lelei faiga, viral gaioiga poʻo le faʻatamala vavao, o ata e mafai ona mou ese atoa mai le teuina masini. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le PhotoRec polokalame - o se mea faigaluega faapitoa e mafai ona fesoasoani i tulaga faʻapena.

PhotoRec o se polokalame mo le toe mauaina o faʻamamaina ata mai le tele o faʻasao e teuina, pe o se kalama o mea pueata poʻo se komipiuta malo. O se vaega iloga o lenei polokalame o le tufa atoa lea e leai se totogi, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona maua ai le tutusa lelei-lelei toe faʻaleleia e pei analog totogi.

Galue ma tisiki ma vasega

O le PhotoRec e faʻatagaina ai oe e saili mo faʻamamaina faila e le gata mai le USB flash drive poʻo le memory card, ae faapea foʻi mai le hard drive. Ma le isi, pe a fai o le disk na vaeluaina i ni vaega, e mafai ona e filifilia poʻo fea o le a o le a suʻeina.

Filu le sailiga i faila faila

E sili atu nai lo le faʻapea e te le o sailia ni foliga foliga uma na tape mai le ala o faasalalauga, ae naʻo le tasi pe lua. Ina ia le polokalame e le saili mo ata faila o loʻo le aoga e te leʻi mautinoa e toe faʻaleleia, faʻaoga le faamama galuega muamua, aveese uma le aoga faʻaopoopoga mai le sailiga.

Faasaoina toe maua faila i soʻo se faila i le komipiuta

E le pei o isi faila toe faʻaleleia polokalama, o fea e te manaʻomia muamua e tilotilo ai ona e filifili lea poʻo fea o loʻo mauaina faila o le a toe faʻaleleia, e tatau ona faʻaalia vave e le PhotoRec le faila o loʻo teu uma ata na maua. Lenei mea o le a faʻaititia ai le taimi o fesoʻotaʻiga ma le polokalama.

Lua faila suʻe auala

I le tulaga masani, o le polokalama na o le faʻataʻitaʻiina avanoa le avanoa. A manaʻomia, faila suʻega e mafai ona faia i luga o le aofaʻiga atoa o le taʻavale.

Lelei

  • O se faigofie faigofie ma le itiiti ifo o faʻatulagaina mo vave amataina le sailiga mo faʻamamaina faila;
  • E le manaʻomia faʻapipiʻi i luga o se komipiuta - e amata ai, naʻo le faʻatinoina le faila faʻatinoina;
  • E tufa atoa ma e leai se tupe faʻatau i totonu;
  • Faʻaavanoaina oe e suʻe e le gata ata, ae faapea ma faila o isi fausaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pepa, musika.

Le atoatoa

  • O faila toe maua uma ua leiloa o latou igoa muamua.

PhotoRec o se polokalame e, atonu, e mafai ona e fautuaina saogalemu mo le toe faʻaleleia o ata, talu ai e faia lelei tele vave ma vave. Ma e faʻapea e le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komupiuta, ua lava lava le faʻasaoina o le faila faʻatinoina (i luga o se komupiuta, flash drive poʻo isi faʻasalalauga) i se nofoaga saogalemu - e le lava le tele o avanoa, ae e mautinoa o le a fesoasoani i se taimi taua.

Sii mai PhotoRec mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Toe Maua Faila Tagata Faigaluega Faʻatali SoftPerfect File Toe Fuataina Ontrack EasyRecovery

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le PhotoRec o se polokalame e leai se totogi mo vave ma lelei toe maua mai ni ata faʻateʻa mai i taʻavale eseese, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina i luga o se komupiuta, ma o loʻo tufatufaina atoa e leai se totogi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: CGSecurity
Tau: leai se totogi
Tele: 12 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.1

Pin
Send
Share
Send