Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le Samsung telefoni i se komepiuta?

Pin
Send
Share
Send

Talofa.

O nei aso, o le telefoni feaveaʻi o le mea pito sili ona aoga lea mo le ola o se tagata o onapo nei. Ma o telefoni feaveaʻi ma telefoni a Samsung o loʻo i le pito i luga o le lauiloa lauiloa. E le o se mea e ofo ai le tele o tagata e fesiligia le fesili lava lea e tasi (e aofia ai ma luga o laʻu blog): "faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le Samsung telefoni i se komipiuta" ...

O le mea moni, e i ai laʻu telefoni o le ituaiga lava lea e tasi (e ui lava ua leva ona iai i aso nei) I lenei mataupu, tatou iloiloina le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le Samsung telefoni i se PC ma mea o le a tuʻuina tatou.

 

Ole a le mea e avatu ai tatou e faʻafesoʻotaʻi le telefoni i se PC

1. Le gafatia faaleoleo uma fesootaiga (mai le SIM card + mai le telefoni manatua).

Mo se taimi umi na ou maua uma telefoni (aofia ai ma mo galuega) - sa latou uma i tasi telefoni. E leai se mea e taʻu atu, o le a le mea e tupu pe a e paʻu i lalo le telefoni pe na te le ola i le taimi tonu? O le mea lea, i tua o le muamua mea ou te fautuaina oe e faia pe a e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se PC.

2. Fetufaʻi le telefoni ma faila komipiuta: musika, vitio, ata, ma isi.

3. Faʻafou le telefoni.

4. Faʻasaʻoina o soʻo se fesoʻotaʻiga, faila ma isi.

 

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le Samsung telefoni i se PC

E faʻafesoʻotaʻi le telefoni Samsung i se komipiuta, oe manaʻomia:
1. USB uaea (masani ona sau ma le telefoni);
2. Samsung Kies polokalame (e mafai ona e siiina mai luga o le upega tafailagi aloaia).

Faʻapipiʻiina le polokalama Samsung Kies e leai se ese mai le faʻapipiʻiina o se isi lava polokalame. Pau le mea e te manaʻomia e filifili le saʻo codec (vaʻai le ata i lalo).

Filifiliga Codec pe'ā faʻapipiʻi le Samsung Kies.

 

A maeʻa le faʻapipiʻi, e mafai ona e vave faia se auala 'alo i luga o le laupepa e vave faʻalauiloa le polokalame ma tamoe.

 

A maeʻa na mafai ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le USB port o le computer. O le Samsung Kies polokalama o le a otometi amata fesoʻotaʻi i le telefoni (e tusa ma le 10-30 sekone.).

 

Faʻafefea ona faaleoleo uma fesoʻotaʻiga mai le telefoni i komepiuta?

Samsung Kies faʻalauiloa fanua i le Lite mode - na o le alu i le faʻamaumauga faʻamaumauga ma le toe faaleleia vaega. Sosoʻo mai lea, kiliki i le "filifili mea uma" faʻamau ma on "toe".

I ni nai sekone, o fesoʻotaʻiga uma o le a kopiina. Vaʻai le faʻamalama i lalo.

 

Lisi polokalama

I se tulaga lautele, o le lisi e fetaui lelei ma tupu fua. Na o le filifili, mo se faʻataʻitaʻiga, le "ata" vaega ma o le a e vaʻaia vave uma ata o loʻo i lau telefoni. Vaʻai le faʻamalama i lalo.

I totonu o le polokalame, e mafai ona toe faʻaigoa faila, tape nisi, kopi nisi i se komipiuta.

 

Firmware

I le ala, Samsung Kies otometi siaki lau telefoni firmware lomiga ma siaki mo se fou lomiga. Afai e i ai, ona ia ofo atu lea e faafou ia

Ia vaʻai pe i ai se fou firmware - naʻo le mulimuli i le sootaga (i le lisi i le itu tauagavale, i le pito i luga) ma le faʻataʻitaʻiga o lau telefoni. I loʻu mataupu, o le "GT-C6712".

I se tulaga lautele, afai o le telefoni galue lelei ma e fetaui lelei ma oe - Ou te le fautuaina faia le firmware. Masalo e te leiloa nisi o faʻamaumauga, e ono amata ona galue le telefoni "eseʻesega" (ou te le iloa - mo le lelei pe leaga.) Le itiiti ifo - toe tu mai i tua o nei faʻafouga (vaʻai tusitusiga luga).

 

Pau lava lena mo le aso. Ou te faʻamoemoe e mafai ona faigofie ona faʻafesoʻotaʻi lau telefoni Samsung i lau PC.

Uma le sili ...

Pin
Send
Share
Send