Fausia QR tulafono i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O faʻamatalaga a le QR e faʻaaogaina lautele i aso nei. O loʻo i ai i luga o maafaamanatu, oloa, taʻavale, o isi taimi e oʻo lava faʻatulagaina sailiga ARG lea e manaʻomia e tagata ona suʻe faʻataʻapeʻaina tulafono laiti i le taulaga atoa ma saili le ala i faʻailoga nei. Afai e te manaʻo e faʻatulaga se mea faapena mo au uo, aiga ma uo, pe naʻo le lafoina o se feʻau, matou te tuʻuina atu ia te oe ni auala se fa e vave fausiaina se QR luga ole laiga.

Luga o le QR Code Sites

Faatasi ai ma le faʻateleina lauiloa o faʻailoga QR i luga o le Initaneti, tele tautua i luga ole laiga e faʻaalia foʻi nei tulaga i luga o fesoʻotaʻiga. Lalo o nofoaga e fa e mafai ona fesoasoani ia te oe e fatuina lau oe lava QR code mo soo se manaʻoga i se mataupu o minute.

Metotia 1: Creambee

Creambee 'upega tafaʻilagi tuuto atoa i le faia o faʻailoga QR tulafono mo faʻalapotopotoga eseese, ae e manaia i soʻo se tagata faʻaaogaina mafai ona faia ma le filemu latou ata mo maua fua ma aunoa ma le toe faʻaogaina i le lesitala. O loʻo i ai le tele o galuega, mai le fausiaina o se tusitusiga manino QR i le faʻailoga e nafa ma le tusia o feau i luga o fesoʻotaʻiga lautele e pei o Facebook ma Twitter.

Alu i Creambee

Ina ia fausia se QR code, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se suiga i se 'upega tafaʻilagi, oe manaʻomia:

  1. Filifili le ituaiga o tulafono ole fiafia i le kilikiina o soʻo se tasi oi latou ma le agavale agavale isumu.
  2. Ona ulufale lea i le fesoʻotaʻiga manaʻomia i le faʻailoga iloga.
  3. Fetaomi faamau "Maua se QR code"e vaai le iʻuga o le augatupulaga.
  4. O le faʻaiʻuga o le a matala i se faʻamalama fou, ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia au oe lava suiga, mo se faʻataʻitaʻiga, sui le lanu pe faʻaofi le logo o lau 'upega tafaʻilagi.
  5. Ina ia download le tulafono i lau masini, kiliki i le ki Sii maii le muai filifilia o le ituaiga ata ma lona tele.

Metotia 2: QR-Code-Generator

O lenei tautua i luga ole laiga e tutusa lava numera o galuega e pei o le saite muamua, ae o loʻo i ai se tasi tele faʻaletonu - o isi faʻaopoopoga foliga e pei o le faʻaofiina o se logo ma le fausiaina o se QR code malosi ona faʻaavanoaina lea pe a uma le lesitala. A e manaʻomia le lapisi sili ona masani ai e aunoa ma "logo ma faʻailo", ona lelei lea mo nei faʻamoemoe.

Alu i le QR-Code-Generator

Ina ia faʻaosoina lau oe lava QR code i lenei tautua, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Kiliki i soo se ituaiga o QR code e te fiafia iai i le laupepa i le pito i luga.
  2. Ulufale le sootaga i lau 'upega tafaʻilagi poʻo le mau e te manaʻo e faʻailoaina i le QR code i le pepa i lalo ifo.
  3. Fetaomi faamau Fausia le QR Codeina ia mafai e le upega tafailagi ona faia se ata.
  4. I le itu taumatau o le vaega autu, o le ae vaʻai i le faʻatupuʻuga maua. Mo le download i lau masini, kiliki i le ki Sii maii le filifilia o le faila faʻalauteleina o aia.

Metotia 3: Faʻatuatuaina lenei Oloa

Trustthisproduct 'upega tafaʻilagi na fausiaina e na o le faʻatupuina ma faʻamatala pe aisea e manaʻomia e le QR tulafono i aso uma ma pe faʻapefea ona faʻaaoga. E i ai se sili laʻititi mamanu pe a faʻatusatusa i nofoaga muamua, ma faʻatagaina oe e fausia uma static ma malolosi tulafono, lea e mautinoa o lona manuia.

Alu i le faʻatuatuaina lenei Oloa

Ina ia fausia se QR tulafono i luga ole 'upega tafaʻilagi tuʻuina atu, oe manaʻomia:

  1. Filifili le manaʻo o le ituaiga o augatupulaga ma kiliki i le faʻamau "Tupulaga saoloto".
  2. Kiliki i le ituaiga laupepa e te fiafia iai ma e alu i le isi aitema.
  3. Ulu atu i faʻamatalaga e te manaʻomia i le pepa i lalo ifo, ia mautinoa ia faʻaofi le http poʻo https maliega i luma o le sootaga tusitusiga.
  4. Kiliki le ki "Suiga i le faʻailoaina o se QR code"ia faʻaaogaina le fausia-i totonu faatonu e suia lau QR code.
  5. I le QR code editor, e mafai ona faʻataʻitaʻiina ia te oe e pei ona e te fiafia i ai ma le tomai e maimoaina muamua le ata faia.
  6. Ina ia download le ata faia i lau masini, kiliki i le faamau "Download le numera QR.".

Metotia 4: ForQRCode

I ai o se matua faigofie ma le talafeagai mamanu, o lenei 'auʻaunaga i luga ole laiga e sili atu le alualu i luma faʻagaioiga faia mo le faia o ituaiga o ituaiga QR, faʻatusatusa i isi nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, gaosia Wi-Fi sootaga, totogi ma PayPal, ma isi mea faapena. Pau lava le tulaga faʻaletonu o lenei 'upega tafaʻilagi o le atoa lea i le Igilisi, ae o le malamalama i le faʻalavelave e le faigata.

Alu i le ForQRCode

  1. Filifili le ituaiga o igoa oe fiafia i ai e te manaʻo e faʻatupuina.
  2. Ulufale lau tusitusiga i le faʻamatalaga ulufale pepa.
  3. Luga, e mafai faʻatonutonu lau tulafono i le tele o auala, mo se faʻataʻitaʻiga, downloadina o se logo mai lau komepiuta pe filifilia se tasi o tulaga masani. Le mafai ona e faʻagaioi le logo ma le ata e le foliga foliga manaia, ae faʻatagaina oe ona e faitau saʻo i faʻamatalaga saʻo.
  4. Ina ia faʻaosoina, e tatau ona e kiliki ile ki "Faia QR code" i le laupapa i le itu taumatau, e te iloa ai le faʻatupuina o le ata.
  5. Ina ia download le ata faia, kiliki i se tasi o le faʻailoaina faʻamau, ma o le QR tulafono o le a laʻuina atu i lau komepiuta ma lenei faʻaopoopoga.

Faitau foi: Faʻasalalau i luga ole laiga o numera QR

Fausiaina o se QR mafai ona foliga mai o se faigata tele galuega i nai tausaga talu ai, ma na o ni nai tagata tomai faapitoa na mafai ona faia. Faatasi ai ma nei 'auʻaunaga i luga ole laiga, o le faʻaoʻoina o ata ma au faʻamatalaga o le a faigofie ma tuʻusaʻo, faʻapea foʻi aulelei pe a e manaʻo e teuteu se tulaga faʻavae QR code.

Pin
Send
Share
Send