Polokalama mo komepiuta diagnostics

Pin
Send
Share
Send

O tausaga uma e faʻateleina ai le numera o komipiuta diagnostic polokalama ua tatala. Ae o le fuainumera o tagata e faʻatauina se PC ma e manaʻo ia mautinoa o mea, mea faʻatoa o lo o maua i luga o le pefu matutu o fale teu oloa i luga o le initaneti, e sili atu ona faʻamalieina uma o latou manaʻoga. Leai se mea faigata e fai e aunoa ma polokalame o lenei ituaiga i le faʻagaioiga o le komepiuta i aso uma. Tele o latou e faʻatagaina oe e le gata e faʻamalamalamaina faʻafitauli, ae ia faʻatautaia ai foi le ola maloloina o le PC.

O loʻo iai le tele o polokalame, o mea e mafai ona faʻalautele mai i lea tausaga i lea tausaga, aʻo le oloa mo se tagata e le masani ai ona faʻafaigofie, ma o le tau e faʻateleina taimi. O loʻo i ai foʻi ni polokalama faʻavaomalo e i ai se laʻititi teisi o tomai o agavaʻa, ae leai se aoga. O le a tatou iloa le sili vaʻaia sui o itu uma e lua i totonu o tagata faʻaaogaina i lenei iloiloga.

AIDA64

AIDA64 e aunoa ma le soona fai o le sili ona lauiloa oloa mo le iloiloga, faapea foi ma le faʻailoaina o se mea tau komipiuta a le tagata lava ia. O le polokalama e mafai ona maua ai le faʻamatalaga sili ona atoatoa e uiga i soʻo se vaega o le masini faigaluega: vaega, polokalame, faʻagaoioiga o sisitema, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma masini i fafo. I le aluga o tausaga o maketi sili atu, AIDA64 ua maua ai le tele o aoga o le aoga e suʻesuʻeina le mautu PC ma faʻataʻitaʻi lona faʻatino. Faigofie ona aʻoaʻo faafetai faʻafetai i se faigofie ma faauo Ofisa.

Sii maia le AIDA64

Everest

O Everest sa avea ma se taʻutaʻua tele komipiuta komipiuta ma komepiuta analyzer. E faʻatagaina oe ona maua uma ni faʻamatalaga faʻatatau ile faiga, ma e faigata tele ona maua i seisi auala. Atiina ae e Lavalys, o le polokalame o se tagata mulimuli mai le AIDA32. I le tausaga 2010, o aia tatau e atiaʻe ai lenei oloa sa faʻatau e se isi kamupani. I le tausaga lava lea e tasi, sa faʻamutaina le atinaʻeina o Everest lava ia, ma ua faʻauia AIDA64 ile faʻavae i luga ole taimi. Ae tusa lava pe a mavae le tele o tausaga, o Everest o se mea talafeagai ma alofagia e le tele o tagata faʻaaogaina.

Sii mai ia Everest

SIW

System Info For Windows o se aoga lea e tuʻuina atu i le tagata e iai se faigofie-e faʻatonutonuina ma faigofie ona faʻaaogaina meafaigaluega e mafai ai ona e vaʻaia faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻatulagaina o PC mea ma mea faigaluega, faʻapipiʻi polokalama, vaega o le sisitema, ma vaega o fesoʻotaʻiga. Ma le aoga, le SIW oloa o loʻo tauva vavalalata ma le AIDA64. Peitai, e i ai eseesega i totonu. Faʻamatalaga o le System Mo Windows, e ui lava e le mafai ona mitamita i se tele o nei punaoa mamana mo le suʻesuʻeina o se PC, ae iai le tele o ana lava mea, ae le faʻaititia meafaigaluega.

Sii maia le SIW

Faiga faʻamalama

E leai se sao o le System Explorer, ma o loʻo iai i lona ata le auiliiliga o le pule a le Windows. E fesoasoani i le taimi moni e mataituina ai le faʻagaioiga o le komepiuta ma faʻatautaia ana faiga. O loʻo faʻaaogaina se faʻamatalaga tele i totonu o le aoga, e tusa ai ma le mea e mafai ai ona siakiina mea o loʻo i ai se faʻamatalaga leaga o soʻo se faiga e tamoe i luga ole komepiuta a le tagata. O le fesoʻotaʻiga e faʻamatalaina lelei i le Lusia, vaevaeina i ni tapuni, e tofu i latou ma le tiute mo galuega patino. E faigofie lava mo se tagata e leʻi iai se poto masani ona malamalama i le faʻagaioiga o le System Explorer aoga.

Sii maia le System Explorer

Tusitusiga taulaitu

PC Wizard o se polokalame mamana e maua ai faʻamatalaga e uiga i le faʻagaioiga o le motherboard, faʻagasologa, ata vitio ma le tele o isi vaega o le komepiuta. O se vaʻaiga o lenei oloa mai le tele o mea tutusa o se faʻasologa o suʻega e mafai ai ona e mautinoa le faʻatinoina ma le atoa faʻatinoina o le faiga. O le laina o le PC Wizard e faʻaitiitia, ma e faigofie tele pe a e fuafuaina le galuega. O le polokalama e masani lauiloa i tagata faʻaaogaina ona o lona saʻoloto tufatufaina. Ma e ui lava ile 2014 na le toe lagolagoina le tagata atiaeina, e oʻo mai lava ile aso e mafai ona avea ma fesoasoani lelei i le iloiloina o le ono maua mai o se PC.

Sii maia le PC Wizard

Sissoftware salama

SisSoftware Sandra o se faʻatasiga o mea aoga e aoga e fesoasoani i le suʻesuʻeina ole faiga, faʻapipiʻi polokalame, codec ma avetaavale. O loʻo i ai foi le Sandra i le aoga e tuʻuina atu faʻamatalaga i vaega eseese o le polokalama. Faʻataʻitaʻiga faʻagaeioiga ma masini e mafai ona faia mamao. O se polokalama faakomepiuta ma se sili atu galuega e matua faigofie e faʻagaioia, lea na ausia faʻafetai i se fesoʻotaʻiga intuitif, faʻapea foi ma le maualuga-lelei faʻasologa Lusia-gagana. SisSoftware Sandra e tufatufaina atu e tusa ma se faʻataʻitaʻiga totogi, ae e mafai ona e iloiloina uma ana lelei i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

Sii mai le SisSoftware Sandra

3D faʻailoga

3DMark e umia e Futuremark, o se tasi o le tele tagata taʻalo i le suʻega suite maketi. E le gata o loʻo vaʻaia faʻalelei a latou mea e maua mai, ae latou te tuʻuina atu foʻi i se tulaga mautu, ma le toe faʻataunuʻuina. Tapunia le galulue faʻatasi o le kamupani ma le lalolagi gaosi oloa o faʻagasologa ma kalafi ata e mafai ai ona e agavaʻa faʻalelei lau oloa. O suʻega e aofia ai i le 3DMark pusa o loʻo faʻaaogaina uma mo le suesueina o le malosi o masini vaivai, pei o komepiuta feoaʻi, ma mo PC sili ona alualu i luma ma malosi. E i ai le tele o suʻega mo tulaga feaveaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, Android ma iOS, lea e faʻatagaina ai oe e faʻatusatusa le moni ata poʻo le komepiuta mana o se telefoni.

Sii mai le 3DMark

Speedfan

Tusa lava poʻo le a le malosi ma le atoatoa o vaega o komepiuta faʻaneionapo, latou pule o loʻo taumafai pea e faʻaleleia, faʻamalosia pe faʻapeapeina se mea. O se fesoasoani lelei i lenei o le SpeedFan polokalama, lea, faʻaopopo i le faʻaavanoaina o faʻamatalaga e uiga i le faiga atoa, o le a faʻatagaina oe e teuteu nisi uiga. Ava lelei le faʻaaogaina o lenei oloa, e mafai ona sili atu lou faʻatonutonuina o le maʻalili, pe a fai e le mafai ona latou feagai ma la latou galuega o le faʻamamaina ole faʻagasologa ma le motherboard, poʻo le isi itu, latou amata amata ona galue malosi pe a fai o le vevela o vaega e tumau pea i le sili ona lelei tulaga. Naʻo tagata faʻaaogaina o le a mafai ona galulue atoatoa ma le polokalama.

Sii mai le SpeedFan

OKETOPA

E oʻo lava i se tagata faʻaaogaina o le Windows e mafai ona faʻasolosolo pe i ai foi se faʻafitauli e leʻi fuafuaina, e tau atu ai i le leaga ole komipiuta. O le mafuaʻaga o le faʻaletonu e ono soona vevela, televave pe le fetaui mea o le tasi ma le isi. Ina ia e iloaina, e manaʻomia le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. O le vaega lea o oloa ia o le OCCT. Faʻafetai i le faasologa o PC vaega suʻega, e mafai e le polokalama ona iloa le punavai o faʻaletonu pe puipuia le tupu mai. O loʻo iai foʻi avanoa e mataituina ai le system i le taimi moni. O le Ofisa e le masani ai, ae faigofie, sili atu, Russified.

Sii mai le OCCT

S&M

O se tamaʻi mea e leai se aoga mai se atinaʻe a le atunuʻu o se seti o suʻega mo le uta a mea tau komipiuta. O le mafai e mataituina le suʻega faagasologa faʻatagaina oe e siaki i le moni taimi mafai faʻafitauli e faʻatatau ile overheating pe le lava mana eletise sapalai, faʻapea foi ma le fuafuaina o le aotelega faʻagaioiga gaioiga, RAM ma le saosaoa faigata tele. Le faigofie fesoʻotaʻiga o le polokalama ma faʻamatalaga auiliiliina o suʻega tulaga o le a faʻatagaina oe e siaki le PC mo le malosi e tusa lava mo se tagata amataina.

Sii mai le S&M

Ina ia mafai e le komepiuta ona galue faʻatuatuaina ma sologa lelei, e manaʻomia le iloa lelei o mea sese uma ma mea le atoatoa i lona faʻagaioiga i le taimi. O polokalame e faʻaalia i le toe iloiloga e mafai ona fesoasoani i lenei mea. E faigata ona filifili se oloa se tasi mo oe, e oʻo foʻi i le mea e taumafai ina ia mafai ona atamamai faʻataʻitaʻi. E tofu lava le mea faigaluega ma mea lelei ma mea le lelei, e ui i lea, e tutusa lelei uma latou ma mea e faʻamuamua.

Pin
Send
Share
Send