Tele DJ Insanity 3.0.0

Pin
Send
Share
Send

I nei aso, toetoe o fegalegaleaiga uma ma musika e tupu faʻaaoga ai meafaigaluega eseese. E leai se tuusaunoaga o le faia o remixes o musika musika e ala i le palu faatasi i latou i se tasi. Mo nei faʻamoemoe, e tele lava ituaiga polokalama, e aofia ai Major DJ Insanity.

Tuufaatasi musika uila

Ina ia amata fausia lau oe lava remix, e tatau ona muamua lafoina ni pese musika i le polokalame o le a fausia lona faʻavae. O le a faʻaalia i le pito i lalo o le lau. Mo faigofie folasaga i totonu o le numera tele o ala, o loʻo iai le avanoa e faʻamamaina ai i latou i ni tapulaʻa.

A maeʻa ona faʻaopopoina musika i le lisi, e tatau ona faʻafeiloaʻi atu i le nofoaga o loʻo galue ai, o loʻo faia ai gaioiga ma le palu faatasi i se tasi fatuga.

Faʻaopopo Aafiaga

O lenei polokalama e valu faʻavae aoga mo le faʻatonutonuina o musika. I totonu ia i latou, e mafai ona faʻamamaina le faʻatusatusaina, bass faʻateleina, faʻaopopo le faʻaletonu i le leo, le aʻafiaga o le tali, faʻataʻitaʻiga o le echo ma le aʻafiaga o le faʻaaloalo.

E tatau foi ona e mafaufau i le equalizer, aua i lima poto masani o lenei mea faigaluega o le a fesoasoani e fausia se tulaga ese ma le mafaafitia leo. O le aano o lana galuega o le faʻamalosia pe faʻavaivaia nisi o taimi faʻatino o leo galu.

E taua foi le taʻua o le malosi e vave tele ai pe faʻaletonu le ala, e fofoa mai ai se fiafia tele, aua o le leo e foliga mai e faʻaloaloa pe oomi peʻa faalagolago i luga o le filifilia playback saoasaoa.

O le isi aoga aoga, o le matasaina atoa o le ala atoa ma lona vaega faʻapitoa, lea e tele na faʻaaoga i musika faaeletonika.

Lelei

  • Maualuga leo lelei;
  • Maua fua.

Le atoatoa

  • Le mafai ona faʻamauina le faʻaiuga na toe gaosia;
  • Le leai o le faʻamamaina.

O se sui agavaa o le vaega o polokalama mo le fefiloi musika fatuga o Major DJ Insanity. O lenei polokalama e saunia uma mea talafeagai meafaigaluega mo le fausiaina lelei faʻamau. Na o lona pau le lelei o le le mafai ona puʻeina poloketi poloketi.

Sii mai Major DJ Insanity mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama Remix Koluse dj PitchPerfect Guitar Tuner Mixxx

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Major DJ Insanity e leai se mea o toe faʻafouina polokalama e ala i le tuʻufaʻatasia soundtracks ma faʻapipiʻi isi gaioiga faaopoopo ia latou.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: PROSELF
Tau: leai se totogi
Tele: 7 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.0.0

Pin
Send
Share
Send