Polokalama mo le filifilia o lauulu lanu

Pin
Send
Share
Send


Tekonolosi komipiuta maua tele avanoa mo se tagata e faʻataʻitaʻi ai ona foliga. Lenei atoatoa faatatau i se taimi maaleale pei o le filifiliga o lauulu lanu. E tele polokalame e faʻatagaina ona faia lea mea. Ina ia fesoasoani i le tagata faʻaaoga le le mautonu i lenei ituaiga, o le a tatou mafaufau nisi o latou i nisi auiliiliga.

3000 lauulu

O le autu o lenei polokalama e manino mai le igoa. O se seti malosi o mea faigaluega mo le filifilia o lauulu ma isi mea e fai e fausia ai se mea tulaga ese o se tagata mai le puʻeina ata. O loʻo iai le lisi o lauulu laʻasaga lea

E faigofie ona faʻaaogaina le polokalama, e iai lona malamalamaaga i le gagana Rusia-gagana.

Talia le 3000 Hairstyles

JKiwi

Pe a faʻatusatusa ile 3000 hairstyles, o jKiwi o se sili atu ona faʻaonapo nei oloa. E le gata i lea, e mafai ona faʻataʻitaʻi uma le Windows ma le MacOS, ma le tele o ituaiga o Linux. O le ata o loʻo aofia ai o loʻo faʻamatalaina faʻalelei atili. Moni, o lona faʻalavelave e sili atu le faigata. O lenei faʻaopopoina e le leai o se lagolago mo le gagana Rusia. Ae afai tatou te talanoa e uiga i le filifilia o lauulu lanu, o lenei e matua faigofie lava ma le filifiliga o paʻu ma metotia o faʻatumu iina e lautele atu nai lo le polokalame talu ai.

Faʻaola jKiwi

Lauulu pro

Le pei o le lua muamua, ua tufatufaina atu le Hair Pro mo se tau. Ina ia e faʻamasani oe i ai, o loʻo ofoina se faʻataʻitaʻiga. O le lauulu Pro e sili atu mativa pe a faʻatusatusa i le "3000 hairstyles" ma jKiwi. Le tutusa lava e mafai ona fai e uiga i le numera o templates. Ae ina ia mafai ona filifili le lanu o le lauulu, o lona aoga e lava lelei.

Sii maia le Hair Pro

Salon styler sui

O se isi atinaʻe totogi, lea e mafai ai ona e filifilia le lanu o lauulu. E pei lava o isi muamua, o lona autu faʻatinoina o le filifilia o lauulu. O le polokalame e faia lelei, e tele ona meafaigaluega mo le teuteuina o le ata faia. Ae o le gaioiga o le filifilia o lauulu lanu, pe a faʻatusatusa atu ma JKiwi, ua le atiaeina. E mafai ona e iloiloina foliga o le polokalama ile lalagaina o le faʻataʻitaʻiga lomiga.

Sii mai le Salon Styler Pro

Maggi

O le Maggi polokalama na matua lauiloa lava i se tasi taimi. E ui i le leai o se Lusia-gagana faʻamatalaga, e faigofie ona faʻaaoga. O lauulu lanu e filifilia mai i se paso masani, lea e mafai ai ona e faʻamauina sau lava paolo. E leʻi umi se taimi e le i tatalaina ai Maggi fou, ae atonu o loʻo fiafia lava mo nisi tagata faʻaaoga.

Download Maggi

Vaai foi: Polokalama mo le filifiliga o laʻau lauulu

Lea ia faʻaiʻu la matou iloiloga o lauulu laʻasaga tutusa polokalama. E masani lava, a latou lisi e sili atu tele nai lo le lisi o loʻo i luga. Ae o polokalame na na mafaufauina e maua ai i le tagata faʻaaogaina se aitia lelei o avanoa e faʻataʻitaʻi ai lauulu ma suia le lanu o lauulu e faʻaaoga ai tekonolosi komipiuta.

Pin
Send
Share
Send