Sii mai musika mai VK mo Android

Pin
Send
Share
Send

VK.com, faʻaopopo atu i le sili ona lauiloa fesoʻotaʻiga lautele, o loʻo tele foʻi se faʻamaumauga o musika. Ona o faʻatonuga lata mai i le vaega o le pulega e faʻalogo i pese i totonu o le talosaga, lea na aʻafia ai foi ma le lalagaina i latou i le tele o isi vaega tolu talosaga, o lea ua matua faigata tele ona sefe au pese e te fiafia i ai i lau telefoni. Ae e ui i lea, o loʻo iai ni tusi talosaga i luga o le Android, lea e mafai ai ona e siiina musika mai le VK.com i lau telefoni.

POTO: musika fai pese

Le tagata taalo aloaia e fetaui ma fesoʻotaʻiga lautele VKontakte ma Odnoklassniki. Boom o se tele tele musika luga ole laiga. Nei o tala fou uma ma aoina vaega e ala i vaega, lea e te maua ai sili musika mo lau playlist.

A maeʻa le faʻaogaina o le VKontakte tala, o le talosaga o le a tatalaina avanoa i lau playlists, faʻaputuga o uo ma vaega. O le talafou feed laupepa e aliali mai foi o lo oi ai musika ala. O se mea telē tele, ioe, o le downloadina o musika. Moni, mo lenei mea e tatau ona e faʻatau se lisiti. O lenei masina masina totogifuapauina na o le pau o le vaivaiga o le tagata taalo.

Sii maia le POTO: music player

VK kofe

O le talosaga e faʻavae i luga o le tagata aloaia VKontakte kalani. E i ai uma galuega a le uluaʻi, e aofia ai ma nai mea laiti e ono aoga i le tele o tagata faʻaaogaina.

I le faaopoopo atu i le offline mode, natia lolomiina i feau ma multifunctional faʻatulagaina mo faigofie faʻaaogaina, o loʻo iai foi le tomai e download musika. Tuʻuina saʻo i faʻamaumauga leo ua uma ona tapunia, ae o loʻo i ai pea se isi auala lea e mafai ai ona maua le saʻo auala i lau masini. I le musika aoina o vaega, uo, pe oe na faia patino, lomia i le VKontakte fafaga, e mafai ona e kiina le pese i le tagata taalo e ala i le lisi ma download i lau telefoni.

Faʻaola VK Coffee

Moosa

O le faʻalauiloaina ma matua leai se totogi mai le Mail.Ru, lea mo nisi mafuaʻaga na mou ese atu mai le Play Market. Tele musika musika ma le ua fausia i totonu o le taʻalo ma le atamai filifiliga o pese. Fausia playlists ma filifili tutusa ala ma sitaili o tusiata faʻatatau i luga talu ona faʻalogo muamua.

Afai e te ulufale i lau tala faʻamatalaga mai VKontakte, o le a e maua avanoa i pese ma aofaʻiga faʻaopopo i fesoʻotaʻiga lautele. Ua mafai foʻi ona e puʻeina faila o leo i le apalai e faʻalogologo iai latou i soʻo se mea o loʻo i luga ole laiga i luga ole laiga e aunoa ma se taimi. Ma e pikiina pese talafeagai, naʻo le faia o se playlist i le VK, syncronize ma Moosic, ona e alu lea i le tusi talosaga ma download i le kiliki i luga o le ki talafeagai. Ina ua mavae lena, o lau aoina atoa o le a amata utaina i totonu o le masini manatua.

Sii mai Moosic

O le mea lea, ona o le faasaina o le faʻasaoloto tufatufaina o musika, downloadina mai le VK.com i se masini Android e le faigofie tele. Uma vaega lona tolu talosaga a poloka poloka, o lea e ese mai i le faʻalogo, latou te le mafai ona ofoina atu se isi mea.

Pin
Send
Share
Send