Maliu Pixel Tester 3.00

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi, aemaise lava i le taimi umi gaioiga, o mea ua taua o pixels gau mafai ona aliali mai i luga o le mataitu mata - vaega leaga o le mata vali i se lanu ese mai le tuaoi pixels. O punavai o ia faʻafitauli e mafai uma ona avea ma se mataitu ma se vitio card. E masani lava, o lenei ituaiga o faʻalavelave e vave ona matauina, ae i nisi tulaga e tatau ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e iloa ai. O se faʻataʻitaʻiga sili o lea mea ole Dead Pixel Tester.

Preset

I lenei faamalama oe manaʻomia le filifilia o le ituaiga o suʻega, iinei e mafai foi ona maua ni faʻamatalaga e uiga i le polokalama.

I se faʻaopopoga, o iinei e mafai ona tamoe se tamai suʻega, le aano o lona uiga o le vave suia lanu i se tamai nofoaga o le mata.

Valivali suega

Le tele o taimi, gauʻuga pixels e sili ona matauina i luga o se faʻailoga o le toniga faʻatumu ma soʻo se lanu, lea e faʻaaogaina i le Dead Pixel Tester.

E mafai ona e filifili soʻo se tasi o lanu fuafuaina pe filifili sau oe lava.

E mafai foʻi ona vaelua le mata i vaega ua valiina i lanu eseʻese.

Siakiina pupula

Ina ia siaki le faʻaalia o le pupula tulaga, o loʻo faʻaaoga se suʻega masani, lea e i ai vaega e eseʻese pasene o pupula i luga o le mata.

Suʻega faʻatusatusa

Ole eseese ole siaki e siaki e ala ile tuʻu i luga ole pupuni, valiina ile itu uliuli, lanumoana, mumu ma lanumeamata.

Faʻamatalaga Ilusi

E i ai ni suʻega faʻavae i luga o le aʻafiaga o mea faʻafolafolafoloina ile Dead Pixel Tester lea e maua ai se siaki atoa o mea autu o le mataitu.

Lipoti o le Suʻega

A maeʻa uma siaki, ona ofo atu lea o le polokalame e tusia se lipoti o le galuega na faia ma lafo atu i le au atiae website. Masalo o le a fesoasoani lea i tagata gaosi o siaki.

Lelei

  • Tele fuainumera o suʻega;
  • Faʻatauga faʻatauga faʻataʻitaʻiga.

Le atoatoa

  • Leai se lagolago mo le gagana Rusia.

Faailoaina le tulaga o le mataitu, pei o isi lava meafaigaluega, o se vaega taua tele o le faʻagaioiga, lea e mafai ai ona e iloa soʻo se faʻafitauli i le taimi ma faʻasaʻoina latou aʻo leʻi avea ma se mea e toe suia. Mo lenei, o le Dead Pixel Tester e sili ona fetaui lelei.

Sii maia Mati Pixel Tester mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le siakiina o le siaki Vitio tagata faʻataʻitaʻi O laʻu suʻega vaz O laʻu suʻega tusi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O Dead Pixel Tester o se polokalame le maua fua mo le siakiina o le mea e fai ai le mataitu ma saili ai mo le "gau" pixels, lea o le a fesoasoani e taofia le motusia o le taua tele meafaigaluega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: DPS Ltd.
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.00

Pin
Send
Share
Send