AdGuard poʻo AdBlock: O fea le poloka poloka e sili atu

Pin
Send
Share
Send

O aso uma o le Initaneti ua sili atu ona tumu i faʻasalalauga. E le mafai ona e amanaʻia le mea moni e manaʻomia, ae i totonu o le mafuaʻaga. Ina ia mafai ona faʻaumatia uma ni feʻau faʻalavelave ma fuʻa o loʻo nofoia se vaega tele o le mata, na faia ni tusi faʻapitoa. O le aso o le a tatou taumafai e iloa poʻo fea o fofo polokalame e tatau ona sili atu filifilia. I lenei tusiga, o le a tatou filifili mai le lua lauiloa lauiloa - AdGuard ma AdBlock.

Sii mai AdGuard mo fua

Sii mai adblock mo le leai

Faʻatonuga filifiliga filifilia

E fia tagata, tele manatu, o laʻua oe e filifili ai le polokalame e faʻaaoga. O matou, i le isi itu, na o le a naʻo mea faʻamatala ma faʻamatala mai foliga e aoga ona faʻaeteete i ai pe a filifilia.

Oloa Faletusi Ituaiga

Tuʻufaʻatasi

O lenei poloka poloka e tufatufaina atoa e leai se totogi. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le talafeagai faʻalauteleina (ma AdBlock o le faʻaopopoga mo tagata suʻe) o se itulau fou o le a tatalaina i le web browser lava. I luga o oe o le a ofoina atu e foai atu soʻo se aofaʻi mo le faʻaaogaina o le polokalama. I le taimi lava e tasi, o tupe e mafai ona toe faʻafoʻi mai i totonu o le 60 aso pe a fai e le fetaui ma oe mo soʻo se mafuaʻaga.

Adguard

O lenei polokalama, e le pei o se tagata tauva, e manaʻomia ni tupe teufaafaigaluega e faʻaaogaina. Ina ua uma downloading ma faapipiiina, o le a maua tonu 14 aso e taumafai ai le polokalama. Lenei tatalaina tatala avanoa i galuega uma. A maeʻa le taimi faʻapitoa e tatau ona e totogia mo le faʻaaogaina atili. O le mea e lelei ai, o tau e taugofie mo ituaiga uma o laisene. I se faʻaopopoga, e mafai ona e filifilia le manaʻomia numera o komupiuta ma masini feaveaʻi mea o le a faʻapipiʻiina polokalama i le lumanaʻi.

AdBlock 1: 0 Adguard

Faatinoga aafiaga

O le mea taua lava i le filifilia o se poloka o le manatua lea na ia faʻaaogaina ma le aotelega o le aʻafiaga i le faʻagaioiga o le masini. Sei o tatou suʻeina poʻo ai o sui o nei polokalama o loʻo faʻamatalaina e sili atu le galuega.

Tuʻufaʻatasi

Ina ia maua le saʻo maualuga tali, matou te fuaina le faʻaaogaina manatuaina o uma talosaga i lalo o tulaga tutusa. Talu ai o AdBlock o se faʻaopoopoga mo le browser, o le a tatou vaʻavaʻai i le faʻaaogaina punaoa i ai lava. Matou te faʻaaogaina se tasi o laupepa e sili ona lauiloa o upega tafaʻilagi mo suʻega - Google Chrome. O lana pule faigaluega faʻaalia le ata lea.

E pei ona e vaʻaia, o le mea e nofo ai le tagata manatua e maualuga atu nai lo le 146 MB faʻailoga. Faʻamolemole matau o lenei ma le tasi laupepa matala. Afai o le a i ai le tele o latou, ma tusa lava ma le tele o faʻasalalauga, ona faʻateleina lea o lenei tau.

Adguard

Lenei o le polokalame atoa e tatau ona faʻatuina i luga o se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi. A e le faʻaleaogaina lana autoload i taimi uma e te amata ai le faiga, ona faʻasolosolo ai lea ole saoasaoa o le OS lava ia. E maualuga tele le aʻafiaga o le polokalame ile amataga. O loʻo taʻua lea ile vaega faʻapitoa a le pule pule.

Ae mo faʻamanatuga, o le ata iinei e matua ese mai le tagata tauva. E pei ona faʻaalia Punaoa Mataitu, o le galuega manatua o le talosaga (o lona uiga o le tino manatua lea o loʻo faʻaaogaina e le polokalama ile taimi tuʻuina) e naʻo le 47 MB. O lenei e tuʻuina atu ile gaioiga o le polokalama lava ma ana galuega.

E pei ona faʻaalia mai i faʻailoga, i lenei tulaga o le tulaga lelei o loʻo i luga o le itu o AdGuard. Ae aua nei galo pe ae asiasi i upega tafailagi ma le tele o faʻasalalauga, o le a faʻaumatia le tele o faʻamanatuga.

AdBlock 1: 1 Adguard

Galue lelei peʻa leai ni preset

Ole tele o polokalame e mafai ona faʻaogaina vave pe a maeʻa ona tuʻuina O lenei faʻafaigofie olaga mo i latou e le manaʻo pe le mafai ona faʻamaonia ia polokalama. Sei o tatou siakiina ia uiga o toa o la tatou tusitusiga aso nei ae leʻi faia le muai fauina. E manaʻo e tosina lou mafaufau i le mea moni o le suʻega e leʻo se mea e mautinoa ai uiga lelei. I nisi tulaga, o faʻaiuga atonu e fai sina ese.

Tuʻufaʻatasi

Ina ia mafai ona iloa le auala talafeagai o lenei poloka, matou te manaʻomia le fesoasoani a se nofoaga faʻapitoa suʻega. E tuʻuina ituaiga faʻasalalauga mo ia siaki.

A aunoa ma poloka aofia, 5 mai le 6 ituaiga faʻasalalauga faʻaalia i luga o le nofoaga faʻaalia o loʻo utaina. Tatou liliu le faʻaopoopoga i le browser, toe foʻi i le itulau ma vaʻai i le ata lea.

I le aotelega, o le faʻaopopoina na taofia 66.67% o faʻasalalauga uma. Nei o 4 o le 6 avanoa avanoa.

Adguard

O lenei o le a matou faia faʻataʻitaʻiga tutusa ma le poloka lona lua. O faʻaiʻuga nei.

Lenei talosaga faʻaputupulaʻia sili tele faʻasalalauga nai lo se tagata tauva. 5 aitema mai 6 faʻaalia. O le aotelega faʻaalia o le faʻailoaina o 83,33%.

Ole iʻuga o lenei suʻega e matua manino lava. A aunoa ma muamua faia muamua, AdGuard galue sili atu lelei nai lo AdBlock. Ae e leai se tasi e faʻasaina oe ona tuʻufaʻatasia uma poloka e ausia ai le maualuga o faʻaiuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻufaʻatasia, o nei polokalame e poloka uma faʻasalalauga i luga ole nofoaga o suʻega ma le lelei atoatoa ole 100%.

AdBlock 1: 2 Adguard

Faʻaaogaina

I le vaega lea, o le a matou taumafai e mafaufau i tusi uma e lua i le tulaga o le faigofie le faʻaaogaina, o le a se faigofie o latou faʻaaogaina, ma pe faʻafefea ona vaʻaia foliga o le polokalame.

Tuʻufaʻatasi

O le ki faamau mo le vaega autu o lenei poloka o loo tu i le pito i luga taumatau o le browser. I le kiliki i luga o le taimi e tasi ma le agavale tauagavale agavale, o le ae vaʻai i se lisi o avanoa avanoa ma gaioiga. I latou, e taua le matauina o le laina o tapulaʻa ma le mafai ona faʻaleaogaina le faʻalauteleina i luga o itulau ma vaega. O le filifiliga mulimuli e aoga i ni tulaga e le mafai ai ona e maua uma foliga o le 'upega tafaʻilagi ma le faʻataʻavaleina poloka poloka. Ae paga lea, o lenei foi e tupu i aso nei.

I se faʻaopopoga, i le taumatau-kiliki i luga o se itulau i se browser, oe mafai ona vaʻaia le mea talafeagai ma se pop-up mini-menu. I totonu, e mafai ona e poloka uma mafai faʻasalalauga i luga o se itulau patino poʻo atoa nofoaga.

Adguard

E pei ona fetaui ma se polokalama faʻapitoa, e tu i le fata i foliga o se tamai faamalama.

A e taumatau-kiliki i luga o, o le a e vaʻai i se lisi. O loʻo faʻaalia ai le sili atu masani masani faʻaogaina filifiliga ma filifiliga. E mafai foi ona le tumau le mafai / faʻamuta uma AdGuard puipuiga ma tapunia le polokalama lava ia e aunoa ma le taofiina o faʻamama.

Afai e te lua-kiliki i luga o le fata faʻailoga ma le ki agavale tauagavale, ona tatala ai lea ole faʻamalama autu. I totonu oe mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i le numera o poloka faʻamataʻu, fuʻa ma faʻatau. E mafai foʻi ona e faʻatagaina pe faʻamuta nisi filifiliga faʻapitoa e pei o antiphishing, antibanner ma matua pulea.

I se faʻaopopoga, i laupepa taʻitasi i le itulau e te mauaina le isi faʻamau ki. E ala i le masani, o loʻo tu i le pito i lalo taumatau.

A e kiliki i luga, o le lisi e tatalaina ma faʻatulagaina o le faamau lava ia (tulaga ma le tele). O le taimi lava, e mafai tatala le faʻaaliga o faʻasalalauga i luga o le filifilia punaoa pe, faʻafeagai, tuu atoa. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻatinoina le galuega o le tapunia vave o faamama mo 30 sekone.

O le a la tatou faʻaiuga? Ona o le mea moni o AdGuard aofia ai tele isi faʻaopoopoga foliga ma faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le sili atu faʻasalalauga i le tele o faʻamaumauga. Ae i le taimi lava e tasi, e matua manaia lava ma e le afaina ai mata. AdBlock e iai se tulaga ese ese tulaga. O le faʻaopoopoga menu e faigofie, ae malamalama ma sili ona faʻaaloalo tusa lava mo tagata le poto masani. O le mea lea, matou te manatu o se togi.

AdBlock 2: 3 Adguard

Lautele tulaga ma faamama nofoaga

I se faʻaiuga, matou te fia puʻupuʻu puʻeina ia oe e uiga i tapulaʻa o tusi talosaga e lua ma pe faʻapefea ona latou galulue ma faʻamama.

Tuʻufaʻatasi

O faʻasologa mo lenei poloka e itiiti. Ae e le faapea o le faʻalauteleina e le mafai ona faia ma le galuega. E tolu faʻatulaga tabs i le aotelega - "Lautele", “Lisi o Lisi” ma le "Faʻatulaga".

Matou te le galulue i luga o mea taʻitasi auiliili, aemaise lava talu ai o faʻasologa uma e tupu fua. Manatua naʻo le lua tabs mulimuli - “Lisi o Lisi” ma le "Tulaga". I le muamua, oe mafai faʻaavanoaina pe faʻaleaogaina ni lisi eseese, ma i le lona lua, e mafai ona e faʻatonutonuina oe lava faʻamama nei faamama ma faʻaopopo nofoaga / itulau i le le aofia. Faʻamolemole ia matau mai ina ia mafai e faʻatonutonu ma tusia ni filiga fou, e tatau ona e tausisi i tulafono faʻapitoa syntax. O le mea lea, a aunoa ma le manaʻoga, e sili atu le aua le faʻalavelave.

Adguard

O lenei talosaga e tele naua faʻatusa pe a faʻatusatusa i lona tagata tauva. Sei o tatou faʻataʻitaʻi naʻo le sili ona taua o latou.

Muamua lava, matou te manatua o le polokalame lea e faʻamama ai faʻasalalauga e le gata i browser, ae o le tele o isi talosaga. Ae e masani lava ona e maua le avanoa e faʻailoa ai poʻo fea o faʻasalalauga e tatau ona poloka, ma poo fea polokalama e tatau ona 'alo ese mai ai. O nei mea uma e faia i se faʻapitoa faʻapitoa tab e taua Faʻamamaina talosaga.

I se faʻaopopoga, oe mafai faʻamuta le otometi ona utaina le poloka i le faiga amata e faʻavave ai le tatalaina o le OS. O lenei faʻatapulaʻa e faʻamalieina i le laupepa. "Tulaga lautele".

I le laupepa "Antibanner" O le ae mauaina se lisi o avanoa maua faamama ma o se faatonu o ia lava tulafono. Pe a asiasi atu i nofoaga i fafo, o le polokalame o le a faʻalavelave e faia ni faʻamau fou e faʻavae i luga o le gagana o le punaoa.

I le filter editor, matou te fautua ia oe ia aua le suia tulafono gagana o lo o faia otometi e le polokalame. E pei foi o le AdBlock, e manaʻomia le malamalama faʻapitoa. I le tele o mea, na o le suia o le faʻamalama tapuni e lava. O le a iai ma se lisi o na punaoa o loʻo faʻasaina le faʻasalalauga o faʻamalamalamaga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e toe faʻatumu lenei lisi ma nofoaga fou pe aveese na mea mai le lisi.

O isi vaega o AdGuard e manaʻomia e faʻaleleia le polokalame. I le tele o tulaga, e le faʻaaogaina le averesi tagata faʻaaoga.

I le faaiuga, ou te fia matauina e mafai e faʻaaogaina uma talosaga i fafo atu o le pusa, e pei ona latou fai mai. A manaʻo iai, e mafai ona faʻaopopoina le lisi o faamama faʻapipiʻi ma lau oe laupepa. Uma AdBlock ma AdGuard lava lava faʻatulagaina mo maualuga tapulaʻa. O lea ua matou toe toso mai.

AdBlock 3: 4 Adguard

Faʻaiuga

Sei o tatou aotelega laititi.

AdBlock manuia

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Faigofie faʻapipiʻi
  • Fetuutuunai tulaga;
  • E le afaina le faiga faʻavave vave;

Leaga AdBlock

  • E 'aʻai le tele o manatua;
  • Tulaga poloka lelei;

AdGuard tulaga lelei

  • Lelei Ofisa
  • Maualuga poloka lelei;
  • Fetuutuunai tulaga;
  • Malosiaga e faʻamama ni tusi eseese;
  • Laititi le faʻaaogaina o le mafaufau;

Leaga AdGuard

  • Totogi tufatufaina;
  • Le malosi le faʻavae i le saoasaoa o le saoasaoa o le OS;

Faaiuga sikoa AdBlock 3: 4 Adguard

Sii mai AdGuard mo fua

Sii mai adblock mo le leai

I luga o lenei mea tatou tusitusiga o mai i le faʻaiuga. E pei ona matou taʻua muamua, o ia faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai i mea moni mo mafaufauga. O lona mafuaʻaga o le fesoasoani faʻatino le filifilia o se talafeagai faʻapitoa poloka. Ma o le fea talosaga e te manaʻo iai - e pule lava oe. Matou te manaʻo e faʻamanatu ia oe, e mafai foi ona e faʻaogaina le fausia-in function e nana ai faʻasalalauga ile browser. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lenei mea mai le matou faʻapitoa lesona.

Faitau atili: Faʻafefea ona sola ese faʻasalalauga ile browser

Pin
Send
Share
Send