Faia musika i luga o le Android

Pin
Send
Share
Send


E ui lava o se onapo nei Android telefonipoto o le mea moni o se komepiuta feaveaʻi, ae o se mea faigata le faʻatinoina o nisi galuega i luga o. O le mea e lelei ai, e le faatatau lea i le vaega o fatufatu, aemaise i le fausiaina o musika. Matou te tuuina atu ia te oe se filifiliga o le manuia musika faatonu mo Android.

FL Studio Feaveaʻi

Le talatuu talosaga mo le fatuina o musika ile faʻamatalaga mo le Android. E maua ai toeitiiti lava tutusa le aoga pei o le laupepa lomiga: faʻataʻitaʻiga, auala, palu faʻafefiloi ma sili atu.

Na taʻua e le au atiaʻe, e sili le latou faʻaaogaina o a latou oloa mo ata, ma ave i latou i le tulaga o le sauniuni ua uma ona i luga o le "uso tele". Lea e faʻafaigofieina i le ono mafai synchronization i le va o le telefoni feaveaʻi ma le tuai lomiga. Ae ui i lea, e mafai ona e faia e aunoa ma lenei - FL Studio Mobile faʻatagaina oe e fatuina musika tuusaʻo i lau telefoni. Moni, o le a fai sina faigata. Muamua, o le tusi talosaga e uiga i le 1 GB avanoa i luga o le masini. Lona lua, e leai se filifiliga fua: o le apalai e naʻo le faʻatau. Ae e mafai ona faʻaaogaina le seti o plug-in pei o le PC lomiga.

Sii mai le FL Studio Mobile

Musika fai musika

O le isi lauiloa lauiloa faʻataʻitaʻi mo masini Android. E iloga, muamua lava, i lona laletasi faigofie faʻaaogaina - tusa lava pe o se tagata e le masani ai i le fausiaina o musika ua mafai ona tusia ona lava ala ma lana fesoasoani.

E pei o le tele o polokalame tutusa, o le faʻavae o loʻo faia i faʻataʻitaʻiga filifilia e tusa ma le leo mai ituaiga musika eseese: rock, pop, jazz, hip-hop ma e oʻo lava tifaga soundtracks. You can customize le leo o mea faigaluega, le umi o loops, seti le tempo, faʻaopopo aafiaga, ma palu faʻaaoga le accelerometer sensor. Faamaumauina o au lava faʻataʻitaʻiga, muamua leo, e lagolagoina. Leai ni faʻasalalauga, peitaʻi o nisi o mea ua amata ona poloka ma e manaʻomia se faʻatau.

Download Musika Faia JAM

Caustic 3

O se synthesizer talosaga mamanuina muamua mo le fausiaina faʻaeletonika ituaiga musika. O loʻo faʻamatalaina foi le fesoʻotaʻiga o se punavai o musumusuga mo tagata atiaʻe - studio synthesizers ma nofoaga e faʻataʻitaʻi ai.

Le filifiliga o ituaiga leo e matua tele - luga 14 ituaiga o taʻavale, lua aʻafiaga taʻitasi. O aʻafiaga o le faʻatuai ma le faʻaaloalo e mafai foi ona faʻaaogaina i le aotelega atoa. O meafaigaluega uma e mafai ona faʻafaigofieina i manaʻoga o le tagata faʻaaoga. Faʻapipiʻi le ala o le a fesoasoani i le fausia-in parametric equalizer. E lagolagoina le faʻauluina mai o faʻataʻitaʻiga a tamaʻi tino ile WAV format o soʻo se mea, faʻapea foʻi ma meafaigaluega o le FL Studio Mobile na taʻua i luga. I le ala, e pei ona i ai, e mafai foi ona faʻafesoʻotaʻi se fesoʻotaʻiga MIDI faʻaaogaina e ala i le USB-OTG i le Caustic 3. O le fua fua a le apalai e naʻo se faʻataʻitaʻiga, na le mafai ai ona faʻasaoina pese. Leai ni faʻasalalauga, faʻapea foi ma nofoaga a Lusia.

Sii mai le Caustic 3

Remixlive - talipalau & taʻalo loops

Composer talosaga e faʻafaigofie le gaioiga o le faia o remixes poʻo ni isi auala fou. O loʻo faʻaalia ai se manaia auala i le faʻaopopoina o elemene ala - i se faʻaopopoga i le faʻaogaina o loʻo fausia i totonu o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tusia lau oe lava.

Ua tufatufaina atu faʻataʻitaʻi i le ituaiga afifi; e ova atu ma le 50 o loʻo avanoa, e aofia ai ma faʻatu na faia e DJ polofesa. E i ai foi le tamaoaiga o faʻatulagaga: e mafai ona e fetuunai le kuata, aʻafiaga (o loʻo iai 6 i le aofaʻi), ma ia faʻapitoa le auiliiliga mo oe. O le mea mulimuli, i le ala, e faʻalagolago i le masini - e tele elemene o loʻo faʻaalia i luga o le laulau. E masani lava, o leo leo fafo e avanoa mo le faʻaaogaina i totonu o le ala, e mafai ona faʻaulu mai pese ua maeʻa faia e mafai ona tuʻufaʻatasia. I le isi itu, o le iʻuga e mafai ona auina atu i fafo i le tele o leo leo - mo se faʻataʻitaʻiga, OGG pe o le MP4. E leai se faʻasalalauga, ae o loʻo i ai ni mea totogi, e leai se gagana Rusia.

Download Remixlive - talipalau & taʻalo loops

Musika Fale Lite

O lenei talosaga na faia e tagata mai se 'au na galulue ai i lomiga muamua ole FL Studio Mobile, o lea e tele mea e tutusa ai i le va o poloketi uma i le fesoʻotaʻiga ma i foliga.

Ae ui i lea, o le Music Studio e matua 'eseʻese lava i le tele o itu - o se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga o se mea faigaluega na faʻamaumau naʻo le tusi lima, e faʻaaogaina ai le keyboard synthesizer (o loʻo avanoa ma faʻasolosolo mai). E i ai foʻi le mautu seti o aʻafiaga e mafai ona faʻaaogaina e le gata i se mea faigaluega e tasi ma i le ala atoa. O loʻo avanoa foʻi le faʻatonutonuina o mea e mafai ona fai - o loʻo avanoa se suiga o le auala. Faafetai faʻapitoa mo le mauaina o se sili auiliili fesoasoani faʻavae fausia i totonu o le tusi talosaga. Ae paga lea, o le laupepa e leai se totogi e matua faʻatapulaʻa, ma e leai se gagana Rusia i totonu.

Sii mai Le Musika Studio Lite

Savali Band - Musika Fale

O se faʻatupulaia lelei o mea e tuʻufaʻatasia, e mafai ona fai, pei ona faia e tagata atiaʻe, e suia le vaega lea. Tuuina atu le numera o mea faigaluega ma mea gafatia, o le a tatou vave malilie.

O le faʻaaliga o se mea e masani ai, o se skeuomorphism masani. E i ai ni nai fausia mea faigaluega, ae o latou numera e mafai ona faʻalauteleina ma faʻapipiʻi. O le leo o mea taʻitasi e mafai ona fetuʻunaʻi i le faʻatulagaga. O le mea taua o loʻo i totonu o le Wok Bands o faʻamaumauga e tele-auala: e avanoa faʻatele ma tele-mea faigaluega. I lalo o ia tulaga, lagolago mo fafo keyboard e masani lava (na o le OTG, i le lumanaʻi foliga mai o le Bluetooth sootaga e mafai). O loʻo iai faʻasalalauga i le talosaga, o se isi itu faʻaopoopo e totogi.

Sii maia Walk Band - Musika Fale

Faafefiloi

O la matou tali ia Chamberlain (sili atu, ole FL Studio Mobile) mai se kamupani Rusia. Faatasi ai ma lenei polokalama MixPads e fesoʻotaʻi i le faigofie i le pulega, aʻo le faʻaaliga o lona lua e sili atu manino ma manino mo se tagata amata.

Ole fuainumera o faʻataʻitaʻiga, e le o se mea lelei - na o le 4. Ae peitaʻi, o nei utiuti ua tauia e ala i mea e sili ona lelei le fusi ma faʻafefiloi. O le muamua e aofia ai tu masani aafiaga, o le lona lua - 30 talipalau aloa ma otometi faʻafefiloi gafatia. O le mea o loʻo i totonu o le mataupu mataupu ua toe faʻafouina, ae afai e le lava lea, e mafai ona e siiina lau mea leo mai mea e manatua ai poʻo se SD card. I se faʻaopopoga, o le tusi talosaga e mafai foi ona aoga o se DJ remote. Uma foliga avanoa e maua fua, ae o loʻo iai faʻasalalauga.

Sii mai le MixPads

O faʻamatalaga o loʻo taʻua i luga ua naʻo se laʻititi ifo ile pakete ole aofaʻiga atoa ole polokalama mo tagata fai pese na tusia mo Android. E mautinoa e iai au oe lava filifiliga malie - tusi i tala.

Pin
Send
Share
Send