Liliu le HTML faila i le MS Word tusitusiga tusitusiga

Pin
Send
Share
Send

HTML o se tulaga faʻapitoa hypertext faʻailoga gagana i luga ole Initaneti. Ole tele o itulau ole World Wide Web o loʻo iai HTML poʻo le XHTML faʻailoga faʻamatalaga. I le taimi lava e tasi, o le tele o tagata e manaʻomia le faʻaliliuina le HTML faila i se isi, e le itiiti ifo le lauiloa ma lauiloa tulaga - o le Microsoft Word tusitusiga pepa. Faitau atili i le auala e faia ai lenei.

Lesona: Faʻafefea ona momoli le FB2 i le Upu

E tele metotia e mafai ai ona e faʻaliliu HTML i le Word. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia e download ma faʻapipiʻi polokalama a le isi itu (ae o lea foi e i ai lena ituaiga metotia). O le mea moni, matou te talanoa e uiga i avanoa uma avanoa, ma o oe lava e filifili pe o le fea e faʻaaoga.

Tatalaina ma sefe o se faila i totonu o le text editor

O le tusitusiga tusitusiga a Microsoft e mafai ona aoga e le gata i ana lava DOC, DOCX ma latou vavaega. O le mea moni, i lenei polokalame e mafai ona tatala faila o atoatoa ese ituaiga, e aofia ai HTML. O le mea lea, ina ua uma ona tatalaina se faʻamaumauga o lea faʻatulagaina, e mafai ona toe sefe ai i se tasi e te manaʻomia i le galuega faatino, ia o le DOCX.

Lesona: Faʻafefea ona momoli le upu ile FB2

1. Tatala le faila o loʻo tu ai le tusitusiga HTML.

2. Kiliki i luga ma le sikuea taumatau faamau ma filifili "Tatala ma" - "Upu".

3. Ole HTML faila ole a tatalaina i le Word window i le tulaga tonu lava o le a faʻaalia ai i le HTML editor poʻo le browser tab, ae le o le itulau uepi itulau.

Tusi: Faʻailoga uma o loʻo i totonu o le tusitusiga o le a faʻaalia, ae o le a le faʻataunuʻuina latou galuega. O le mea o le faʻailoga lea i le Upu, pei o le faʻatonutonuina o tusitusiga, e galue i se isi tulaga ese. Pau lava le fesili pe e te manaʻomia nei pine i le faila mulimuli, ma o le faʻafitauli o le a fai e tatau ona aveʻese uma.

4. A maeʻa ona faia le tusitusiga i lea tulaga (pe a manaʻomia) ona sefe lea le pepa:

  • Tatala matau Faila ma filifili i ai Vagana E pei;
  • Suia le igoa faila (filifiliga), faamaoti le auala e sefe ai;
  • Mea sili ona taua, i le mataua i lalo menu i lalo o le laina ma le igoa igoa, filifili le faʻatulagaina "Upu pepa (* docx)" ma faʻamau le faʻamau "Sefe".

O lea, na e mafai ona vave ma faigofie faʻaliliu le HTML faila i se masani tusitusiga tusitusiga i Word. E naʻo le tasi lea auala, ae e leai foʻi se auala e tasi.

Faʻaaogaina le Total HTML Converter

Aofai HTML Converter o se faigofie e faʻaaoga ma sili ona talafeagai polokalama mo le faʻaliliuina HTML faila i isi foliga. I totonu o latou o spreadsheets, faitauga, ata faila ma tusitusiga tusitusiga, e aofia ai Word, lea ua uma ona tatou manaʻomia. O sina mea laititi e iai le faʻaliliu e le polokalame le HTML i le DOC, ae le o le DOCX, ae o lenei ua mafai ona faʻasaʻo tuʻusaʻo i le Word.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaliliu DjVu i le Upu

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga atili e uiga i galuega ma agavaʻa o HTML Converter, faʻapea foi ma le downloadina o se faʻataʻitaʻiga vaega o lenei polokalame i luga o le upega tafailagi aloaia.

Sii maia Total HTML Converter

1. A maeʻa ona e siiina le polokalame i lau komepiuta, faʻapipiʻi lelei i le mulimuli i faʻatonuga a le tagata e tuʻuina i ai.

2. Faʻalauiloa HTML Converter ma, faʻaaogaina le built-in browser i le itu tauagavale, faʻamaonia le ala i le HTML faila e te manaʻo e faʻaliliu i Word.

3. Siaki le pusa i autafa o lenei faila ma kiliki le faʻamau ma le document icon DOC i le vave avanoa.

Tusi: I le faʻamalama i le itu taumatau, e mafai ona e vaʻai i mea i totonu o le faila e te alu e faʻaliliu.

4. Faʻailoa mai le auala e sefe ai le faila ua liua, pe a tatau ai, sui lona igoa.

5. E ala ile kiliki "Agai i luma", e te alu atu i le isi faʻamalama e mafai ai ona e faia ni suiga liua

6. Toe fetaomi "Agai i luma", e mafai ona configigure le auina atu i fafo pepa aloaia, ae e sili ai ona tuu le le aoga tulaga iina.

7. Le isi, e mafai ona e setiina le tele ole fanua.

Lesona: Faʻafefea ona faʻatulaga fanua i le Word

8. O le a e vaʻai i se faʻaali-leva-faʻamalama teteʻe lea e mafai ai ona e amata amata ona liua. Na o le kiliki ole ki "Amata".

9. O le a aliali mai se faʻamalama i ou luma e uiga i le faʻamaeaina maeʻa o le liua, o le faila o loʻo e faʻailoaina e sefe le pepa o le a otometi lava ona tatalaina.

Tatala le faʻaliliuina faila i le Microsoft Word.

Afai e manaʻomia, faasaʻoina le pepa, aveese ia tagavai (lima) ma toe sefe i le DOCX format:

  • Alu i le menu Faila - Vagana E pei;
  • Seti le igoa faila, faʻamautu le auala e sefe ai, i le mataua i lalo menu i lalo o le laina ma le igoa, filifili "Upu pepa (* docx)";
  • Fetaomi faamau "Sefe".

I le faʻaopopoga i le faʻaliliuina o tusitusiga HTML, Aofai HTML Converter faʻatagaina oe e faʻaliliu se itulau i luga o le upega tafailagi i se tusitusiga pepa poʻo se isi lava faila faʻatulagaina faila. Ina ia faia lea mea, i le faʻamalama autu o le polokalame, na ona faʻaofi se sootaga i le laupepa i se laina faʻapitoa, ona faʻasolo lea ona liliuina i le tutusa auala e pei ona faamatalaina i luga.

Ua matou iloiloina se isi auala e mafai ai ona faʻaliliu HTML i le Word, ae leʻo le filifiliga mulimuli lea.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaliliu tusitusiga mai se ata i le Word tusitusiga

Faʻaaogaina i luga o le initaneti

I luga o le Initaneti le tele o avanoa o loʻo i ai le tele o 'upega tafaʻilagi e mafai ona e faʻaliliu ai pepa faʻaeletonika. O loʻo mafai ona faʻaliliu le HTML i le upu. Lalo o fesoʻotaʻiga i ni faʻamatalaga talafeagai, naʻo le filifili oe sili ona e fiafia i ai.

LiuaFileOnline
Tagata liliu
Initaneti liliu mai

Mafaufau i le metotia liua faʻaaogaina le initaneti ConvertFileOnline converter e pei o se faʻataʻitaʻiga.

1. Tuʻu i luga ole upega tafailagi le HTML. Ina ia faia lea mea, ia e oomi le faʻamau o le ki "Filifili faila", faʻaali le ala i le faila ma kiliki "Tatala".

2. I le faamalama o loʻo i lalo, filifili le faʻatulagaina o loʻo e manaʻo ai e faʻaliliu le pepa. I la matou mataupu, o le MS Word (DOCX). Fetaomi faamau Liliu.

3. O le faila o le a amata liua, i le pito o le faʻamalama mo le teuina o le a otometi tatalaina. Faamautu le auala, faamaoti le igoa, kiliki le ki "Sefe".

O lenei la e mafai ona e tatalaina le tusitusiga ua liliuina i le Microsoft Word tusitusiga tusitusiga ma faʻataʻitaʻi uma gaioiga i ai e mafai ona e faia i se masani tusitusiga tusitusiga.

Tusi: O le faila o le a tatalaina i saogalemu vaʻaiga faiga, lea e mafai ona e aʻoaʻo atili atili e uiga mai tatou mea.

Faitau Upu faatapulaaina galuega aoga faiga

Ina ia tape le puipuiga puipuia vaaiga, na o le fetaomi atu le ki “Faataga faasaʻoina”.

    Fautuaga: Aua neʻi galo e sefe le pepa, ua maeʻa galue ma ia.

Lesona: Sefe Faʻasao i le Upu

O lenei e mafai ona tatou faʻamaeaina lelei. I le mataupu lea, na e aʻoaʻo e uiga i auala eseese e tolu lea e mafai ai ona e vave ma faigofie liua se HTML faila i le Word tusitusiga pepa, pe o le DOC poʻo le DOCX. O fea o metotia ua faamatalaina e matou e filifilia, e pule lava oe.

Pin
Send
Share
Send