Polokalama mo le faitauina o le matua

Pin
Send
Share
Send

Ina ia fuafuaina le poto masani, e iai le tele o polokalame e mafai ona faʻafaigofie tele lenei faiga. Latou te tuʻuina atu i le tagata faʻaaogaina le avanoa e vave iloa ai le umi o le vaitaimi galue, matua faʻasaoina le taimi. E uiga i lenei ituaiga polokalama o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Ua lelei | Tulaga sinia

Ole tamaʻi polokalame lea e naʻo le tasi le galuega e fai - le fuainumera ole mea e galue ai. Na ia tuuina mai le faʻaiuga, e faʻavae i luga o le aso o le ulufale ma faʻateaina. Ma lana fesoasoani, e mafai foʻi ona e mauaina le aotelega o le poto masani galuega i le aotelega o vaitau uma.

Sii Lelei OK | Tulaga sinia

Faitau galuega galue

Faʻatusatusa i le filifiliga muamua, o le fuafuaina o le matua matutua maua tele avanoa mo le tagata faʻaaoga. I le faʻaopopo i le fuafuaina o taimi galue, o lenei polokalame e fausia ai se ituaiga o lipoti i faʻaiuga. I se faʻaopopoga, e faigofie ona mafai e le tagata faʻaaoga ona suʻesuʻe le malae ma iʻuga o ana galuega ma tuʻuina atu i le foliga manaʻo. I le maeʻa ai o lenei lipoti e mafai ona kopiina i soʻo se tusitusiga tusitusiga mo nisi faʻagaioiga.

O le isi itu, o le faʻaaogaina o lenei tusi talosaga e mafai ona e faia ni fuafuaina o le taimi faigaluega e ala i le faʻailoa mai le tasi tausaga o le galuega mo le tele o tausaga o le poto masani. Ae paga lea, ina ia maua le aofaʻiga o galuega e faʻaaoga ai le fuafuaina o le matua, e tatau ona e faʻaaogaina oe ma se calculator, talu ai e le o faʻaalia e le polokalama lava nei faʻamaumauga.

Siiina mai o le Faitauga matua

Faatatauina o poto masani

Fuafuaina o le poto masani o le sili atu multifungsi polokalama o mea uma na matou suesueina i le tusitusiga. I se faʻaopopoga i le galuega autu o le fuafuaina o le taimi faigaluega, e mafai foi ona sefe mai le faʻamaumauga ulufale mai i se isi faila, e maua ai le avanoa e toe faʻaaogaina. O le taua lelei o le faʻatinoina o le lolomiina o le pepa tusia i luga o le masini lolomi. O le isi lelei ponesi o le tusi talosaga o loʻo maua ai faʻamatalaga e uiga i le lautele ma umi le faʻaauau o taimi faigaluega.

Siiaina Le fuafuaina o le poto masani

Lenei tusitusiga suʻesuʻe le sili ona lelei meafaigaluega e mafai ona faigofie fuafua le umi o le tautua. O nisi o latou tuʻuina atu i le tagata faʻaaogaina le aofaʻi o faʻaopoopoga foliga, pei o lisi, faʻaulufaleina ma le auina atu i fafo, faitau lua tausaga, ma isi. O faʻamatalaga uma o loʻo faʻamatala e tufatufaina e leai se totogi ma faaliliuina i le Lusia.

Pin
Send
Share
Send