Dupkiller 0.8.1

Pin
Send
Share
Send

Ina duplikat o eseese faila foliga mai i luga o le komepiuta, latou e le gata o le nofoia o le saʻolotoga o le hard drive, ae mafai foi ona faʻaititia faʻaititia le faʻatinoga o galuega. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona e tuʻuʻesea ia faila faʻatasi ai ma le fesoasoani a polokalama na faia faʻapitoa, o se tasi o na DupKiller. O ona tomai o le a faʻamatalaina i lenei tusitusiga.

Saili mo ni kopi i luga o logical drive

Faʻaogaina o faʻamalama Tisiketi i DupKiller, le tagata e mafai ona faitau vave filifilia logical drive mo kopiina. O le mea lea, e mafai ona e siakiina e le gata o faʻamaumauga o le hard disk, ae e mafai foi ona aveina, ma faila o loʻo i luga o matatioata faʻasalalauga.

Saili i vaega filifilia

I le faamalama, o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻamalama, e maua e le tagata e maua le avanoa e siaki ai le iai o faila e tutusa ma foliga tutusa i totonu o le faila tuʻufaʻatasi poʻo le faʻatusatusa o le faila faila ma mea o loʻo i totonu o le faʻatonu o loʻo i luga o se komupiuta poʻo ni masini e mafai ona aveeseina.

Suʻesuʻega fetuunaʻiga

Lenei vaega o le polokalame, ua mafai ai ona tuʻu ai le faʻavae faavae ma suʻesuʻe tapulaa o le a faʻaaogaina i le taimi o le sasaina. Faʻafetai i lea mea, oe mafai ona vaʻavaʻaia pe faʻapea foi ona faʻateleina le lio suʻesuʻe. Faapea foi i totonu Suʻesuʻega Manatu E mafai ona faʻafesoʻotaʻi nisi plugin ua faʻapipiʻi ma DupKiller (faitau atili e uiga i lalo ifo).

Soifua Maloloina Faʻatulagaina

Le pupuni "Isi tulaga" o loʻo iai se lisi o tapulaʻa e mafai ai ona e fetuʻunaʻiina le faʻagaioiga o DupKiller. Lenei oe mafai faʻavavevave pe faʻagesegese le matamata, liliu le vaʻai i luga pe faʻamuta, faʻagaioia le Hearlt plugin ma sili atu.

Lagolago plugin

O le DupKiller e lagolagoina faʻamau plugin e faʻapipiʻi vave i le polokalama. I le taimi nei, o le tagata e faʻalauiloa ofo atu e faʻaaogaina na o le tolu faʻaopopo: ApproCom, Hearlt ma Simple Image Faʻatusatusa. O le muamua faʻatagaina oe e seti le saʻo laʻititi o faʻamatalaga tele, o le lona lua faʻatagaina oe e taʻalo ni leo faila i le iʻuga o le suʻega, ma faatasi ai ma le fesoasoani a lona tolu ua e setiina le laʻititi faʻataʻitaʻiga ata o le a amanaia pe a siaki.

Vaʻai iʻuga

I le maeʻa o le faʻatonutonuina, e mafai e le tagata faʻaaoga ona vaʻaia le iʻuga o DupKiller i le faʻamalama "Lisi". E faʻapea foʻi ona tuʻuina mai le avanoa e makaina ai faila e le aoga ma tape mai le komipiuta malo.

Lelei

  • Ofisa gagana Rusia;
  • Faʻatau tufatufaina;
  • Faigofie pulega;
  • Tele lautele o le faʻatulagaina;
  • Lagolago plugin;
  • Le iai o se faʻamalama o fesoasoani ma togafiti.

Le atoatoa

  • Faʻalavelaveina o ata faʻalua.

O le DupKiller o se sili polokalama lelei fofo pe afai e te manaʻomia e saili ni kopi tulaga ma tape mai lau komepiuta. I se faʻaopopoga, o lenei polokalama e tufatufaina uma leai se totogi ma o loʻo i ai foʻi le gagana-Rusia, lea e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o lona faʻaaogaina.

Sii mai DupKiller mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Alupia Faʻatautau faila faila Moleskinsoft Clone Aveesea Dup detector

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le DupKiller o se sili fua lelei filifiliga mo i latou e iai se faʻafitauli i na lava faila i luga ole komepiuta. Vave suʻesuʻe ma faʻamamaina tutusa faʻamatalaga i luga o se PC.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Oleksandr RT Roslov
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.8.1

Pin
Send
Share
Send