Dg Ata Ata Auro 1.2

Pin
Send
Share
Send

O le Dg Foto Art Gold o le a fesoasoani i tagata faʻaaoga e faʻavasega ata faʻaali o ata. O le mea e taulaʻi i ai i le fatuina o faʻavasega poloketi, pei o le faʻaipoipoga album. Mo lenei mea, o le polokalama e ofoina atu ni mea faigaluega ma filifiliga. Sei o tatou vaʻai i lenei polokalame faʻamatalaga auiliili.

Fausia se album fou

Amata i le faʻatuina o se galuega fou. Filifili le nofoaga o le a faʻasaoina, faʻailoa le sitaili o laupepa ma o latou fua, faʻailoa mai itu o ata. Se seti o faʻatulaga faʻatonutonu tapulaʻa e lava mo se tagata faʻaaoga masani. Faamaoti itulau lapopoa e tusa ma le taliina o ata ina ia e te le tau faʻamalosia pe faʻateleina.

Faaopopo ata

E te manaʻomia le faʻaopopo o ata taʻitasi taʻitasi, e le manaʻomia le faʻasologa i le mea e te manaʻo ai e taʻalo ai, e mafai ona faʻasaʻoina mulimuli ane i le faatonu. O le ata o loʻo faʻaalia i luga o le tapoleni ma e mafai ona toe vaʻaia. Ole fesuiaiga ile va o ata faasolo e fai ile vaega pito i luga ole polokalame.

Preset slide mamanu

O se tasi faʻaseʻe e mafai ona aofia ai ni ata eseese na vaʻaia e faʻavaʻa poʻo iʻafiaga. Tagata e ona soʻo se ituaiga o Dg Foto Art Gold maua le seti o seti o faʻamalama avanoa eseese, faʻavaʻa ma aafiaga. O lo o latou i totonu o le autu faamalama i le itu tauagavale ma thematically vaevaeina i tab.

Faʻatonutonuina o ata ma ata

Eseese mea o loʻo fai, faʻamama ma suiga e faʻaaoga eseese i le faia faʻamalama. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o sliders talafeagai, o loʻo i le itu taumatau o le faʻamalama autu. Soʻo se galuega e tasi i se isi tapulaʻa, o loʻo i ai ni filifiliga e avanoa mo suiga.

Ata ma mea e suia e ala i le taumatau kiliki i luga o se elemene Ina ia amata faʻatonutonu se faʻamalama, e tatau ona e filifilia i le lisi, e mafai ona avea ma suiga i le tele, faʻatonuga, faʻasolo atu i se vaega maualuga pe maualalo.

Ata faasolo tupu

Ina ua maeʻa galuega ma le poloketi, toe fai le laasaga mulimuli - e faʻatulaga le folasaga. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se isi faʻamalama e mafai ai e le tagata faʻaoga ona latou toe vaʻaia taʻitasi uma ata faʻaopopo, faʻaopopo nisi itulau ma talaʻaga tua. Faʻamolemole ia maitau o le faʻataʻitaʻiga o le polokalame, o le folasaga o le a faʻapipiʻiina ma se faʻailoga vai, o le a mou ese pe a uma ona faʻatau mai le faʻaaliga atoa.

Matamata i se ata faʻaalia o loʻo faia e ala i le ua fausia i totonu o le tagata taalo, lea o loʻo i ai na o le itiiti ifo le numera aofaʻi o faamau pulega, ma o le igoa o le taimi nei o laupepa o loʻo faʻaalia luga i le itu taumatau.

Lelei

  • Afioaga o templates;
  • Faʻavasega faʻatulagaina;
  • E leai se totogi o le polokalama.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • Le avanoa lelei;
  • E leai se auala faʻaopopo ai tusitusiga;
  • Le lagolagoina e le au atiaʻe.

I luga o lenei iloiloga Dg Foto Art Gold ua iʻu i le iuga. Sa matou suesueina auiliili uma elemene o le polokalame, iloa lelei ma faʻaletonu. Matou te fautua malosi lava ia e faʻamasani oe lava i le faʻaaliga version ae le i faʻatauina le atoa.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

O Le Faʻaipoipoga Album of Gold Taumafa Tifaga Faʻaaliga Foafoa Photos Faʻafefea PRO DVDStyler

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Dg Foto Art Gold o se polokalame e fesoasoani i le au faʻaaogaina e faʻatu ai le ata o le ata faʻafiafia ma faia ata faʻaali mai lea galuega. E tusa lava pe o le ua amataina e mafai ona puleaina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Pxlsoft
Tau: leai se totogi
Tele: 87 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.2

Pin
Send
Share
Send