Magix Music Maker 24.0.2.47

Pin
Send
Share
Send

O polokalame alualu i luma mo le fatuina o musika e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. O muamua e faʻatagaina oe e faia mea uma oe lava i le laititi o faʻamatalaga, e amata mai i le taʻitasi leo i le vaega o le taʻipili, ma faʻaiʻu i le palu faʻatasi ma le faʻatulagaina o le maeʻa o le musika fatuga. Lua faʻafaigofie faʻafaigofie le faagasologa o le fausiaina o tuʻufaʻatasia, ona latou muaʻi ofo atu i le tagata faʻaogaina saunia-faia musika loops (loops), lea e masani ona soʻosoʻo faʻatasi faʻatasi ma isi.

O le Magix Music Maker o se tasi lea o polokalame o le ituaiga lua. E le mafai pe a fai o le a mafai ona faʻateʻaina se tagata fai pese faʻapolofesa ma le fatuga fatuina i lenei oloa, ma e mautinoa lava i lenei ala e le mafai ona e alu i luga o le tulaga tele. Ae mo le tagata lava ia faʻaaoga, atiaʻe tomai ma na o le mauaina o se taimi lelei ma lau fiafia fiafia, e mautinoa e talafeagai. E le gata i lea, o le afa o musika faaonapo nei, aemaise pe a oʻo i siva, ituaiga faʻaeletonika, na faia tonu lava i le auala lenei: tapena-faʻataʻitaʻiga ma loops e faʻapipiʻi tasi i luga o le isi, faʻagaioia e mea lelei, ma voila, o le isi kalapu lavea ua sauni.

Matou te fautua atu ia e faʻamasani ia oe: Polokalama mo le fatuina o musika

Sei o tatou vaʻai totoʻa i foliga ma galuega faʻalauiloa e Magix Music Maker tagata faʻapupulaina ofo i tagata fou.

Tulaga lelei leo

E ui lava i le mea moni o le auala i le fausiaina o au oe fatuga o fatuga i lenei polokalama e mamao ese mai le sili atu o tagata tomai faʻapitoa, le leo o mea fai musika uma i lalo nei e mautinoa lava i se maualuga maualuga. O fatuga fatuga ua faia faʻafetai i le tele o le faletusi o le saunia-matasele tu i le pito i lalo o le polokalame faʻamalama. E tusa ai ma faʻafiafiaga a le tagata faʻaoga, Magix Music Maker ofo atu faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese, mai siva masani o le 80s i aso nei hip-hop.

Fausia lau oe lava fatuga

O le lisi lisi o le polokalama, i totonu o le laasaga ma lea laasaga faʻavaeina o oe lava musika faia ai, o loʻo aofia ai 99 ala, lea e sili atu nai lo le lava mo se faʻavae o soʻo se ituaiga. O i lea e faʻatulaga ma faʻataoto ai meafaigaluega faʻailo mai le faletusi leo i le faʻatulagaina tatau.

Faamaumauga

O le Magix Music Maker e faʻaogaina ni mea puʻeina e le gata mai i le microphone, ae faapea foi mai mea faimusika e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le komepiuta ma faʻatulagaina oe i le lisi o polokalama. Ia o lou leo, kitara, faʻatonu atoa poʻo le MDI keyboard ma le lona tolu-vaega plug-in, faʻamaumauga o le a faia i le sili ona maualuga uiga. I se faʻaopopoga, o mea faʻamaumau poʻo le leo e mafai ona faʻatonutonuina ma faʻataʻitaʻia ma isi mea aoga, faʻaaoga i latou o loʻo ofo atu e le polokalame, poʻo le isi vaega polokalama.

Faʻatulagaina ma gaosi lagona lelei

Magix Music Maker o lo oi ai i totonu o ana auupega numera o aafiaga ma isi "faʻaleleia" ma le fesoasoani lea e mafai ai ona e avatua i le musika musika se moni potu leo, faʻatautaia le lelei le leo ma pamu, fai ia sili atu le tele ma manaia mo taliga o le faʻalogo. Pau le mea e manaʻomia e le tagata faʻaaoga o le filifili lea o le manaʻo manaʻo ma toso i luga o le ala ma le mea faigaluega. Ole auala lea ole faʻatinoga ole fatufatuga ile templates effects.

I se faʻaopopoga, o se tusi faʻalelei faʻalauteleina auala o loʻo avanoa foi, lea e mafai ona valaʻauina mai le pito i luga luga "aʻafiaga".

Faʻataʻitaʻi

I faʻaopopoga i le faʻamaeʻaina matasele, o lenei fale faigaluega mafai ai ona e faia sau oe lava. Moni, o e ua i ai i le auupega o le polokalama. Na o le filifilia o le mana matala ma faʻaliliu e ala i le suia o le nofoaga o mea faigaluega i totonu o le faaputuga.

Musika Musika Faia Meafaigaluega

Magix Music Maker i lona tulaga faʻapitoa, free bundle o loʻo i ai e toetoe a leai se isi vaega vaega. Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina, e naʻo se faigofie sampler ma tolu synthesizers le tagata faaaoga.

Ae ui i lea, o le tagata atiaʻe 'upega tafaʻilagi ofo atu se lautele tele o mea faigaluega e faʻaaogaina e pei o VST plugins e mafai ona laʻuina mai pe faʻatau atu. I luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le a e mauaina eseese synthesizer, drums, percussion, keyboard ma string, faapea foi ma sili atu.

Virtual keyboard

Le faʻaaogaina o mea faigaluega o loʻo i luga o le aloaʻia Magix Music Maker 'upega tafaʻilagi, e mafai ona faigofie ma faigofie ona fai sau oe lava fati, ma mo le sili atu ona talafeagai le taulimaina, o le polokalama ei ai lana lava keyboard, faʻatinoina i le tulaga o keyboard. It, by the way, mafai ona configured i lalo o faamau i luga o le komepiuta keyboard, lea o le a matua faafaigofieina le faagasologa o le fausiaina o fatuga.

Le lelei o le Magix Music Maker

1. Faigofie ma faigofie le faʻaaogaina i taimi uma o le galue.

2. Lusia le faʻaogaina.

3. Le lapoa tele o leo mo le fatuina o musika.

Le mautonu ole Magix Music Maker

1. E le maua le polokalame. O le tau o le faʻavae masani o le 1400 p., E tatau foi ona e totogi mo isi mea faigaluega.

2. O le leo o mea fai masini ma matasele, e ui ina mama, e fai sina laititi.

3. Le lava le palu ma otometi gafatia.

O le polokalama Magix Music Maker atonu o le muamua laʻasaga agaʻi i le avea ma se tagata musika ma le fatufatuga, puleaina faʻavae o le fausiaina o oe lava musika. O loʻo i ai uma galuega faʻavae ma foliga o le a faʻamalieina faʻamalieina se tagata amata i lenei matata. O fatuga musika na fatuina i totonu o lenei fale faigaluega o le a ono faʻaofo malie mai ai au uo, e masani, ae a le o le a pe a latou malamalama lelei i musika ma le faiga o le tusiaina. O i latou e manaʻo tele, e sili le liliu o latou mata i polokalame faʻapolofesa, mo se faʻataʻitaʻiga, ile FL Studio.

Sii maia faʻataʻitaʻiga lomiga o le Magix Music Maker

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.54 mai le 5 (13 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Magix ata ata DP Meaola na faia Na faia e lipine ata Taaloga fai

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Tagata fai musika Magix
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.54 mai le 5 (13 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: MAGIX AG
Tau: $ 17
Tele: 8 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 24.0.2.47

Pin
Send
Share
Send