Sefe ata ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Ina ua maeʻa uma faʻagaioiga i luga o le ata (ata), ua tatau na sefe i lau taʻavale malo, filifilia o se nofoaga, faʻatulagaina ma faʻaigoaina se igoa.

O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i auala e sefe ai galuega maeʻa ile Photoshop.

O le mea muamua e tatau ona e filifili ae e te leʻi amataina le faʻasao metotia o le auala.

E naʻo le tolu foliga masani. O le Jpeg, PNG ma le GIF.

Amata i le Jpeg. O lenei sitaili e lautele ma talafeagai mo le teuina o soʻo se ata ma ata e leai se tala manino.

O se vala o le faʻatulagaga o le isi taimi e te tatalaina ma faʻatonutonuina le mea ua taʻua JPEG mea tauamafua mai i le leiloa o se aofaʻi o pixels i vailauga ata.

E sosoʻo atu o lea faʻatulagaina e talafeagai mo na ata o le a faʻaaogaina "pei ona i ai", o lona uiga, e le toe faʻatonutonuina oe e oe.

E sosoʻo mai ma le faʻatusa PNG. O lenei faatulagaga e mafai ai ona e sefe se ata e aunoa ma se tala i le Photoshop. E mafai foi ona aofia ai i le ata le pa pupuni poʻo ni mea faitino. O isi tulaga manino e le lagolagoina.

E le pei o le faʻatonuga muamua, PNG a toe tuʻufuga (faʻaaogaina i isi galuega) e le leiloa i uiga lelei (toetoe lava).

Le ata lata mai aupito lata mai o nei GIF. I le tulaga o uiga lelei, o lenei e sili ona leaga faʻatulagaina, aua e iai le tapulaʻa i luga o le numera o lanu.

Peitai, GIF faʻatagaina oe e sefe le animation i le Photoshop CS6 i le tasi faila, o lona uiga, o le tasi faila o le ai ai uma faʻamaumauga faʻavaʻa o le animation. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a sefe animations e PNG, o laina taʻitasi e tusi i se isi faila.

Tatou fai sina mea masani.

To call the save function, alu ile menu Faila ma maua le aitema Vagana E pei, pe faʻaaoga le ki vevela CTRL + SHIFT + S.

Le isi, i le faamalama e matala, filifili le nofoaga e sefe ai, le igoa ma le faʻasologa.

O se faiga lautele mo uma ituaiga vagana GIF.

Sefe i le JPEG

Ina ua oomi le ki Sefe o le faʻatulagaga faʻamalama faʻaali foliga.

O le substrate

Ka, ua uma ona matou iloa le faʻatusa Jpeg e le lagolagoina le manino, o le mea lea, pe a teu mea i luga o se manino malamalama, Photoshop fautuaina e suia le manino i se lanu. O le mea masani, e paʻepaʻe.

Filifiliga Ata

Le uiga lelei ua setiina iinei.

Eseese o foliga

Tapulaʻa (Faʻavae) faʻaali le ata i luga o le vailiili laina i lea laina, o lona uiga, i le masani auala.

Faavae optimized faaaogaina le Huffman algorithm mo le faʻamalosi. O le a lenei, o le a ou le faʻamatala atu, vaʻai oe lava i luga o le upega, e le aoga i le lesona. Na pau le mea ou te mafai ona ou fai atu ai, o la matou mataupu lea e faʻatagaina matou e faʻaititia laititi le faila tele, lea e le talafeagai i aso nei.

Alualu i luma Faʻatagaina oe e faʻaleleia ata lelei laʻasaga i lea laasaga aʻo downloadina i se itulau itulau.

I faʻataʻitaʻiga, ole ituaiga muamua ma lona tolu e masani ona faʻaaogaina. Afai e le o manino uma pe aisea ua manaʻomia ai lenei umukuka, filifili Faavae ("tulaga").

Sefe i le PNG

A faʻasao i lenei faʻatulagaga, o loʻo faʻaalia foi se faʻaavanoaga faamalama.

Tauvaga

O lenei faʻatulagaina e mafai ai ona e faʻamalosi faʻapipiʻi le mulimuli PNG faila e aunoa ma le leiloa o uiga. O le ata faʻatulagaina o loʻo fuafuaina mo le faʻamalosi.

I ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻaia le tele o le faʻamalosi. O le muamua mata ma se faʻaaogaina ata, o le lona lua ma le le faʻaaogaina.


E pei ona e vaʻai, o le eseesega e taua, o lea e talafeagai ai le tuʻuina o se ata i luma "Laititi / telegese".

Fusia faʻatasi

Faʻalelei "Filifili" faʻatagaina oe e faʻaali le faila i luga o le upega tafailagi pe a uma ona maeʻa tumu, ma Fusia faʻatasi faaalia se ata ma faasolosolo alualu i luma i uiga.

Ou te faʻaaogaina le faʻatulagaga, pei ona i ai i le muamua ata.

Vagana a le GIF

Ina ia sefe se faila (animation) i foliga GIF talafeagai i le lisi foliga Faila filifili mea Sefe mo le Upega Tafaʻilagi.

I le tulaga faamalama e matala, e te le tau suia se mea, talu ai e sili ona lelei. Le taimi na - pe a faʻasaoina le faʻafiafiaga, oe manaʻomia le setiina o le numera o toe fai o le faʻasalalauina.

Ou te faamoemoe o le suesueina o lenei lesona, ua e faia ai le sili ona atoatoa aitia o le teuina o ata i Photoshop.

Pin
Send
Share
Send