R-Undelete 6.2.169945

Pin
Send
Share
Send

E leai se tasi e sefe mai le soʻona soloi ese faila. E mafai ona tupu lenei mea mo ni mafuaʻaga - e mafai ona faʻaleagaina le mea e teu ai mea, o le leaga o le faiga na misia e le antivirus ma firewall, e ono i ai se aʻafiaga, pe o se fidget mafai ona o atu i le faigaluega komipiuta. I soo se tulaga, o le mea muamua lava e tatau ona fai ma faʻamama o faʻasalalauga o le le aofia ai soʻo se aafiaga i ai, aua le faʻapipiʻi polokalama poʻo le kopi o faila. Ina ia toe maua ni faila, e tatau ona e faʻaaogaina ni polokalama faʻapitoa.

R-unelete - O se aoga sili ona aoga mo le suʻesuʻeina o soʻo se ala o faʻasalalau (fausia-i totonu ma aveeseina) e suʻe ni faila ua tape. Sa ia vaʻai totoʻa ma faʻatatau mataʻu i faʻamatalaga taʻitasi ma tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili o mea na maua.

Le polokalame mafai ma e tatau foi ona faʻaaogaina vave i le taimi e mafai ai pe a uma ona tapeina faila, pe i le taimi lava e iloa ai le leiloa. Lenei o le a matua faʻateleina avanoa o le toe maua mai faʻamatalaga.

Auiliili vaʻaiga o ala o faʻasalalauga ma avanoa maua uma vaega

E taua le iloa tonu pe o fea disk, flash drive poʻo se vasega o le faʻamatalaga sa i ai. R-Undelete o le a faʻailoa uma avanoa avanoa i luga o le komepiuta a le tagata faʻaaoga, e mafai ona faʻailogaina filifiliina poʻo uma i le taimi e tasi, mo le faʻamaoniga sili ona auiliiliina.

Lua ituaiga faʻamaumauga toe mauaina

Afai na faʻaumatia le faʻamatalaga talu ai nei, e talafeagai le faʻaogaina o le muamua metotia - Faʻavave suʻesuʻega. O le polokalama o le a vave vaai i le lata suiga i luga o le aufaasālalau ma taumafai e saili ni tulaga o faʻamatalaga. O le siaki o le a naʻo le lua minute ma tuʻuina mai se manatu lautele o le tulaga o le faʻamamaina o faʻamatalaga luga o le aufaasālalau.

Peitaʻi, e pei ona faʻaalia e le faʻataʻitaʻiga, e le maua ni faʻamatalaga auiliili. Afai e leʻi mauaina le faʻamatalaga, ona mafai lea ona e toe foʻi i le tasi sitepu ma matamata i le auala Suʻega sili atu. Ole auala lea e le gata ile vaʻai i mea fou na faʻaleleia atili, ae o loʻo aafia ai foʻi faʻamaumauga uma o loʻo i ai nei i luga o faʻasalalauga. E masani lava ona faʻaogaina le tele o faʻamatalaga e sili nai lo le suʻesuʻe vave.

O le auiliiliga faʻatonutonu faʻatulagaina o le a faigofie ai le polokalame suʻesuʻe mo le manaʻomia. O le manatu o le polokalame o le mea lea e masani ai ona suʻeina mo le faʻamatalaina faʻalautele faila, sili ona tele o le tele masani. E fesoasoani lea i faʻateʻa sese poʻo le gaogao faila mai i iʻuga na maua. Afai e iloa e le tagata e mautinoa le mea o faʻamatalaga e sailia (mo se faʻataʻitaʻiga, o se aoina o ata ua mou), ona mafai lea ona e faʻamaoti mai i le sailiga naʻo le .jpg faʻalautelega ma isi.

Ua mafai foi ona sefe uma au sailiga i se faila mo le maimoaina i se isi taimi. E mafai ona e setiina le faila faila nofoaga i le lima.

Faʻamatalaga faʻaalia o suʻega sailiga mo le leiloa faʻamatalaga

E maua uma faʻamatalaga i se laulau talafeagai. Muamua, o faila toe fola ma isi faila o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale o le faʻamalama, o faila na maua o loʻo faʻaalia i le itu taumatau. Ina ia faafaigofie le faʻatulagaina o le mauaina o faʻamatalaga, e mafai ona faʻatonuina:
- fausaga disc
- e faʻalautele
- taimi foafoa
- sui le taimi
- taimi avanoa

Faʻamatalaga o le a avanoa foi i luga o le numera o faila ua maua ma o latou tele.

Polokalame aoga

- matua leai se totogi mo tagata faʻaaoga ile fale
- matua faigofie ae ergonomic Ofisa
- O le polokalama e atoa lona Lusia
- lelei toe faʻaleleia faʻamaumauga (i luga o le flash drive lea na tape ai faila ma toe tusia 7 (!) taimi, R-Undelete na mafai ona toe o se vaega o le toe fuataina o le faila fausaga ma na faʻaali atu foi igoa saʻo o nisi faila - pe tusa o le tusitala)

Polokalame le lelei

O fili autu o faila toe faaleleia polokalame o taimi ma faila shredders. Afai o le faʻasalalauga sa masani ona faʻaaogaina ina ua maeʻa faʻamaumauga, pe na faʻaleagaina faʻapitoa e le faila shredder, o le avanoa o le toe manuia faila toe tele.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le R-Undelete

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Toe Maua mai le MiniTool Power Data Toe Maua Faila Tagata Faigaluega Ontrack EasyRecovery Faigofie Drive Toe Maua Faamaumauga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
R-Undelete o se polokalame mo le toe faʻaleleia o faila na faʻateʻa faʻateʻa, faʻaleagaina pe leiloa e mafua mai o mea sese ma le le lelei o taʻavale.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: R-meafaigaluega Tekonolosi Inc.
Tau: 55 $
Tele: 18 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 6.2.169945

Pin
Send
Share
Send