How to remove hi.ru mai le Mozilla Firefox Browser

Pin
Send
Share
Send


O lea, na e tatalaina le Mozilla Firefox browser ma e iloa ai o le upega tafailagi e otometi aveina le itulau autu o le hi.ru nofoaga, e ui lava e te leʻi faʻapipiʻiina oe lava. Lalo o le a tatou vaʻavaʻai i le faʻaalia o lenei 'upega tafaʻilagi i lau browser, faʻapea foi ma le auala e mafai ai ona tape.

Hi.ru o se faʻamatalaga o le mail.ru ma Yandex auaunaga. O lenei 'upega tafaʻilagi faʻaalia le tautua meli, laupepa, tafaoga tafaoga, taʻaloga taʻaloga, faʻafanua tautua ma isi mea. E leʻi mauaina le lauiloa a le auaunaga, peitaʻi, o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe, ma e faʻaaogaina e tagata faʻaaogaina faʻafuaseʻi ina ua amata ona tatalaina le upega tafailagi i le browser Mozilla Firefox.

Faʻafefea hi.ru ona ulufale i le Mozilla Firefox?

I le avea ai o se tulafono, hi.ru ulufale i le Mozilla Firefox browser o se taunuuga o le faʻapipiʻiina soʻo se polokalama i luga o le komupiuta, pe a le mataala le tagata faʻaaoga i le a se isi polokalama faʻapipiʻi fautuaina le faʻapipiʻiina.

O le mea ua tupu, afai e le kilia e le tagata faaaoga le pusa i le taimi, o suiga e faia i luga o le komepiuta i le faiga o fou faʻapipiʻi polokalame ma le setiina browser lisi.

Faʻafefea ona aveese hi.ru mai Mozilla Firefox?

Vaega 1: uninstall polokalama

Tatala "Pulea vaega", ma alu loa ile vaega "Polokalama ma vaega".

Iloilo ma le faʻaeteete le lisi o mea na tuʻuina mai ma faʻapipiʻi polokalama na e te leʻi faʻatuina i lau komipiuta.

Faʻamolemole e matau o le uninstall polokalama o le a sili atu ona aoga pe a fai e te faʻaogaina le faʻapitoa Revo Uninstaller polokalama e uninstall, lea o le a aveʻese atoa uma tulaga e mafai, o le mea lea, mafai ona taitai atu ai i le aveesea atoatoa o le polokalama.

Sii mai Revo Uninstaller

Vaega 2: siakiina o le igoa tuatusi

Taumatau-kiliki i luga o le Mozilla Firefox auala 'alo i luga o le laupepa ma i le pop-up mataupu menu alu i Meatotino.

O le faʻamalama o le a aliali mai luga o le laupepa lea e te manaʻomia ai e matuaʻi uaʻi atu i le malae "Sini". Lenei tuatusi atonu e fai sina suiga - faʻaopopo nisi faʻamatalaga e mafai ona tuʻuina atu ia te ia, pei o la matou mataupu ile ata faʻasolo i lalo. A i lau mataupu o masalosaloga ua faʻamaonia, e tatau ona e tape lenei faʻamatalaga, ona sefe lea o suiga.

Vaega 3: uninstall add-ons

Kiliki i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau o le Firefox web browser ma alu i le vaega i le faamalama e aliali mai "Faaopopo".

I le itu tauagavale, alu i le lau "Tufaaga". Suʻesuʻe ma le totoʻa le lisi o faʻaopopo na faapipiiina i le masini suʻesuʻe. Afai oe vaʻaia fofo i totonu o le faʻaopopo e te leʻi faʻapipiʻiina oe lava, o le a manaʻomia ona e aveese na.

Laasaga 4: tape tulaga

Tatala le Firefox menu ma alu i le vaega "Tulaga".

I le laupepa "Faavae" latalata mai Itulau muamua tape le tuatusi 'upega tafaʻilagi hi.ru.

Vaega 5: fufulu le lesitala

Tamoe le faamalama Tamoe auala 'alo auala Manumalo + r, ma tusi le faʻatonuga i le faʻamalama e aliali mai faʻamaoni ma kiliki i le Ulufale.

I le faʻamalama e matala, valaʻau le manoa faʻamau ma se auala 'alo Ctrl + F.. I le laina e aliali mai ai, ulufale talofa.ru ma tapē uma ki na maua.

A maeʻa uma sitepu, tapuni le lesitala faamalama ma toe amata le komipiuta. I le avea ai o se tulafono, o nei laʻasaga e faʻatagaina oe e faʻateʻia atoa le faʻafitauli o le i ai o le 'upega tafaʻilagi hi.ru i le Mozilla Firefox browser.

Pin
Send
Share
Send