Android faamanatuina polokalama

Pin
Send
Share
Send

E i ai mea uma tatou te faʻagaloina i nisi taimi. Ola i se lalolagi tumu i faʻamatalaga, e tele ina tatou faʻalavelave mai i le mea taua - o le a le mea tatou te taumafai iai ma poʻo a mea tatou te mananaʻo e ausia. O mea e manatua e le gata ina faʻateleina ai le gaosiga, ae o isi taimi, e naʻo le pau lea o le lagolago i le vevesi i aso uma o galuega, fonotaga ma tofiga. E mafai ona e faia ai le faamanatu i luga o Android i auala eseese, aofia ai ma le faʻaaogaina o tusi talosaga, sili ona lelei o le a tatou mafaufau i totonu o lenei tusitusiga aso.

Todoist

E le ose mea faigaluega mo le tuʻufaʻatasia o se-e-faia lisi nai lo se faʻamanatu, peitaʻi, o le a avea ma se fesoasoani sili mo tagata pisi. O le talosaga pueina tagata faʻaogaina ma ona foliga manaia ma galuega lelei. E aoga tele ma, faʻaopopo foi, faʻatasi ma se PC e ala i le Chrome faʻaopoopoga poʻo se tutoʻatasi Windows talosaga. E mafai foʻi ona e faigaluega i fafo.

Lenei oe o le a maua uma tulaga masani galuega mo le tausia o se-e-faia lisi. Pau lava le leaga o le faʻamanatu galuega lava ia, paga lea, e na ona aofia ai i le totogi afifi. E aofia ai foi ma le faia o auala 'alo, faʻaopopo o manatu, downloadina o faila, faʻafesoʻotaʻi ma le kalena, faʻamaumauga o faila faila ma le teuina. I le mea moni o nei lava galuega e mafai ona faʻaaogaina fua i isi talosaga, totogi se saofaga faaletausaga atonu e le talafeagai, seivagana o oe mulimuli ma e le mafai ona faatoilaloina e le mataina mamanu o le talosaga.

Sii mai Todoist

Soʻo se mea

I le tele o auala, e tali tutusa lava ma Tuduist, mai le lesitala e ova i foliga faʻaalu Peitai, e i ai eseesega taua. Muamua lava, o le tagata faʻaoga lea ma le auala e te fegalegaleai ai ma le talosaga. E le pei o Todoist, i le faamalama autu oe maua le tele o isi gaioiga, e faʻaopopoina i le tasi tele faʻaopoopo faʻailoga i le pito i lalo taumatau tulimanu. I le Eni.du o mea uma o loʻo faʻaalia: o aso nei, a taeao, o le a oʻo mai ma aunoa ma taimi faʻatapulaʻaina. O le mea lea, e vave ona e vaʻai i le ata tele o mea o totoe e faia.

A maeʻa le galuega, ona seʻe lea o lou tamatamai lima i luga o le lau - e le mou ese, ae o le a foliga mai ua sopoia, o le a faʻatagaina oe e iloilo le maualuga o lau gaosi oloa i le faaiuga o le aso po o le vaiaso. Any.do e le faʻatapulaʻaina i se naʻo se mea e faʻamanatu ai, i se isi itu - o se mea aoga atoatoa mea faigaluega mo le tausisia o se mea e tatau ona faia, ina ia e lagona le saoloto e tuu i ai le faʻamuamua pe a fai e te le fefe i le alualu i luma gaioiga. O le tau faʻatautaiga e sili atu le taugofie nai lo le Tuduist, ma o le 7-aso faʻataʻitaʻiga taimi e mafai ai ona e iloiloina ni tau faʻapitoa foliga.

Sii mai soo se.do

E Faia Faamanatu ma Ala

O se vaʻaiga mataʻitu faʻapitoa fuafuaina mo le faia o faʻamanatu. Le aoga aoga sili: Google leo sao, o le mafai ona seti se mea faʻamanatu i se taimi aʻo leʻi tupu le mea, e otometi faʻaopopo aso fanau o uo mai i faʻamatalaga Facebook, se tala imeli ma fesoʻotaʻiga, faia ni faʻamanatuga mo isi tagata e ala i le lafoina ia i latou i le meli poʻo le tusi talosaga (pe a faʻapipiʻi) i le tagata e tautala).

O isi mea e aofia ai le mafai ona filifili i le va o le malamalama ma le pouliuli autu, seti mataala, faʻaola le faʻamanatu tutusa mo minute uma, itula, aso, vaiaso, masina ma e oʻo i le tausaga (mo se faʻataʻitaʻiga, totogi pili tasi i le masina), ma faʻatupuina foi se faʻavae. E leai se totogi o le tusi talosaga, e iai le taugofie pili e aveese faʻasalalauga. O le autu le lelei: leai o se faʻaliliuga i le Lusia.

Sii mai Ina Ia Fai Faamanatuga ma Ala

Google tausi

Tasi o le sili nota ma faʻamanatu apps. E pei o isi mea faigaluega na faia e Google, o Kip e nonoa i lau teugatupe. E mafai ona tusia faʻamaumauga i ni auala eseese (masalo o le tusi sili lea ona fatufatuga mo faʻamaumauga): faʻalauiloa, faʻaopopo leo puʻeina, ata, ata. I tusi taitasi e mafai ona tofia i se tagata lanu. O le iʻuga o se ituaiga lipine mai mea o loʻo tupu i lou olaga. I se tulaga tutusa, e mafai ona e tausia se tusi o oe lava ia, faasoa faʻamatalaga ma uo, teuina, fatu ni mea e faʻamanatu ai ma se faʻaaliga o le nofoaga (i isi talosaga toe iloilo, o le tele o nei galuega e maua na o le totogi totogi).

A maeʻa le galuega, ona seʻe lea i lou tamatamai lima i luga o le lau, ona otometi lava ona ulufale i le faʻamaumauga. O le mea taua o le aua le auai i le fatuina o lanu lanu ma e le tele le taimi e alu ai. O le talosaga e leai se totogi, leai ni faʻasalalauga.

Sii mai le Google Keep

Tikiina

Muamua lava, o le tatau ona faia lea lisi mea faigaluega, faʻapea foi ma le tele o isi talosaga o loʻo iloiloina luga. Peitai, e le o lona uiga e le mafai ona e faʻaogaina e seti ni mea e faʻamanatu atu. I le avea ai o se tulafono, talosaga o lenei ituaiga e faigofie ona faʻaaogaina mo le tele o mafuaʻaga, aloese mai le faʻapipiʻiina o le tele o mea sili ona faʻapitoa meafaigaluega. TickTik ua fuafuaina mo i latou e mananaʻo e faʻateleina oloa. I le faʻaopopoina o le faia o se lisi o galuega ma mea e faʻamanatu ai, e i ai le faʻapitoa o le galuega mo le galueina i totonu o le auala Pomodoro.

E pei o le tele o ia talosaga, e avanoa galuega leo, ae e sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina: le faʻalauiloaina galuega e otometi lava ona aliali mai i le-faia lisi mo aso nei. E ala i le tala tutusa ma le Faia Faamanatu, o tusi e mafai ona lafoina i uo e ala i fesoʻotaʻiga lautele pe o meli. E mafai ona faʻavasega mea faʻamanatu mai le tofiaina o latou i se isi tulaga faʻamuamua. I le faʻatauina o saofaga totogi, e mafai ona e faʻaogaina agavaʻa faʻapitoa foliga, pei o: vaʻai galuega i le kalena i le masina, faʻaopopoga widget, setiina o le umi o galuega, ma isi.

Sii maia TickTick

Lisi o galuega

O se mea aoga e fai-lisi lisi ma faʻamanatu. E le pei ole TickTick, e leai se auala e faʻamuamua ai, ae o au galuega uma e faʻavasega i lisi: galuega, tagata lava ia, faʻatauga, ma isi. I le tulaga e mafai ona e faʻataʻitaʻia le umi aʻo le i amataina le galuega e te manaʻo ai e mauaina se faʻamanatu. Mo le faasilasilaga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi se leo mataala (tautala synthesizer), vibration, filifili se faʻailoga.

E pei o le To Do Reminder, e mafai ona e mafai otometi ona toe faia o se galuega pe a uma le tele o le taimi (mo se faʻataʻitaʻiga, masina uma). Ae paga lea, e leai se auala e faʻaopopo ai nisi faʻamatalaga ma mea faʻaaoga i le galuega, e pei ona faia i Google Keep. I se aotelega, o le tusi talosaga e le leaga ma atoatoa mo faigofie galuega ma mea e faamanatu ai. Taoloto, ae o loʻo iai faʻasalalauga.

Sii mai i lalo Lisi Galuega

Manatua

E le tele ese mai le Task Lisi - tutusa galuega faigofie e aunoa ma le tomai e faʻaopopo faʻaopopo faʻamatalaga faʻaopoopo faʻatulagaina ma lau Google account. E ui i lea, e i ai eseesega. E leai ni lisi, ae o galuega e mafai ona faʻaopopo i mea fiafia. Le galuega o le tofiaina o se lanu faailoga ma filifilia se faʻasilasilaga i le ituaiga o puʻupuʻu leo ​​faʻasalalauga poʻo se uati iloga o avanoa foi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e suia le lanu autu o le fesoʻotaʻiga ma fetuunai le faʻi lapoʻa tele, fai se faaleoleo, ma filifili foʻi le vaitau o taimi pe a e le manaʻo e maua faʻasilasilaga. E le pei ole Google Kip, o loʻo iai le filifiliga e faʻaavanoaina ai le itula e toe faʻamanatu ai. E leai se totogi o le tusi talosaga, o loʻo i ai se vaʻaiga vaʻaia o faʻasalalauga i le pito i lalo.

Download Le Manatu

Bz faamanatu

E pei o le tele o talosaga i lenei faasologa, na faia e le au atiaʻe le faavae o le faigofie mea fausaga mai Google ma se mumu tele faʻaopoopo faʻailoga i le pito i lalo taumatau tulimanu. Ae peitai, e le faigofie lenei mea faigaluega e pei ona foliga mai i le taimi muamua na tilotilo ai. O le gauai atu i auiliiliga o le mea lea e ese ai o ia mai le tauvaga. I le faʻaopopoina o se galuega poʻo se mea e faʻamanatu mai ai, e le gata e mafai ona e ulufale i se igoa (e ala ile leo pe faʻaaoga foi le keyboard), seti le aso, filifili se faʻailoga lanu, ae faʻapipiʻi foi se fesoʻotaʻiga pe ulufale i se numera telefoni.

E i ai se faʻamau faʻapitoa mo le fesuiaʻiga i le va o le keyboard ma le faʻaaliga setiina mode, e sili atu sili atu ona talafeagai nai lo le oomiina o le "Toe" faʻamau i luga o le telefonipoto taimi uma. E faʻaopopo iai foʻi le mafai e lafo ai se faʻamanatu i seisi e mauaina, faʻaopopo aso fanau ma vaʻai galuega ile kalena. Faʻaavanoaina faʻasalalauga, o loʻo fesoʻotaʻi ma isi masini ma tulaga faʻapitoa ua avanoa pe a maeʻa ona faʻatauina le vaega totogi.

Sii maia le BZ Reminder

E faʻafaigofie lou faʻaaogaina o mea e faʻamanatu ai - e faigata tele ona faʻamasani oe e faʻaalu sina taimi faʻatulagaina o le aso e sosoʻo ai i le taeao, e faʻatautaia ai mea uma ae le faʻagaloina se mea. O le mea lea, mo lenei faʻamoemoe, o se mea aoga ma faigofie meafaigaluega talafeagai, lea o le a faʻafiafiaina oe e le gata i le mamanu, ae faʻapea foi ma faʻafitauli e aunoa ma faʻafitauli. Ui i lea, pe a faia ni faʻamanatuga, aua nei galo e vaʻavaʻai i le faʻasaoina le teuina vaega vaega i lau telefoni ma faʻaopopo le talosaga i le lisi faʻapitoa.

Pin
Send
Share
Send