Vaʻai itulau faʻamauina VK

Pin
Send
Share
Send

Tele tagata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte ona o tulaga eseese na faamalosia e tipi ese le tala. O se faʻaiuga o lenei mea, ae maise lava pe afai o le faʻamatalaga na matua lauiloa, o se mataupu e pei o le vaʻaia faʻaleleia itulau itulau avea ma talafeagai.

Vaʻai faʻamutaina teuga tupe

I le taimi nei, e vaʻavaʻai ese VKontakte teugatupe, tasi auala pe o le isi o le a e manaʻomia e liliu atu i tupe vaega lona tolu. I soo se tulaga, e te manaʻomia foʻi le ulufale atu i le mamao itulau, o le faʻaogaina le tagata faʻaaoga.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e mauaina VK ID

I totonu o le punaoa mafaufauina, o le tala e mafai ona soloia tumau i totonu o le 7 masina mai le taimi o le faʻaseseina. I lenei tulaga, o nisi o metotia atonu e le aoga, talu ai o le VK profile lava ia e mouese mai le fesoʻotaiga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape se VK itulau

I se faʻaopopoga i luga, e taua le matauina o se vaega e pei o le ola o VK itulau i suʻesuʻega eseese. O lona uiga, i luga o se taimi faʻapitoa, o le faʻamamaina faʻamatalaina o le a tuʻu uma mafai punaoa i le nofoaga autu o ia lea sa ulufale i totonu ina ia faʻafaigofie ai suʻega tagata.

Ae paga lea, e le mafai ona maimoaina tala i tulaga le le faalauaiteleina o le search engine poloka ua uma ona setiina, talu ai i lenei tulaga e le teuina le talaaga i isi nofoaga.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona nana le itulau VK

Metotia 1: Yandex Search

Muamua lava, e taua tele le paʻi atu i luga o se vaega o mea suʻesuʻeina e pei ona otometi sefeina o se kopi o le itulau. Faʻafetai i lea vaega, e faigofie ona e tatalaina le itulau a le tagata faʻaaoga ma vaʻai le faʻamatalaga e te fiafia iai e ala i le mulimuli i ni nai sitepu faigofie.

O nisi masini suʻesuʻe, pei lava o Yandex, teuina faʻamaumauga e uiga i tagata VK i latou lava faʻamaumauga. Ae peitai, faapitoa Yandex e sili atu nai lo se isi lava punaoa tutusa galulue ma talosaga i VKontakte.

Alu i le Yandex sailiga

  1. Tatala le upega tafaʻilagi aloaʻia a le Yandex search engine i soʻo se mea e faigofie ona faʻaaoga ai le fesoʻota faʻapitoa.
  2. I le autu tusitusiga i luga o le itulau avanoa, faʻaofi le faʻailoga o le ua tape VK itulau.
  3. Oomi le ki "Ulufale" luga o le keyboard pe faʻaaoga le faʻamau Saili i le itu taumatau o le fanua saili.
  4. Faʻailoa e mafai ona e aveʻese atoa le folasaga vaega o le URL faʻaaogaina, ma tuʻu naʻo le ID ID ma le igoa ole igoa ole VK nofoaga.
  5. I totonu o faʻaiuga o le suʻesuʻega, pe a fai o se vaʻaiga vaʻaia, o le muamua pou o le manaʻomia tagata lava faʻamatalaga.
  6. Afai e te taumafai e matala le itulau i le kiliki tuusaʻo i luga o le soʻotaga tuʻuina atu, o le a lafoina oe i se faʻasilasilaga ua uma ona tape le tala.
  7. Ina ia tatalaina le taimi na te sefeina faʻamatalaga o le teuga, i tafatafa o le faʻapuʻupuʻu o soʻotaga o le manaʻomia, kiliki i le aū e faʻasino i lalo.
  8. I le mataʻu i lalo lisi, filifili Lolomiina Kopi.
  9. Ole taimi nei o le a faʻaalia ai oe ma le itulau o le tagata e manaʻomia i le faʻatulagaina na avanoa mulimuli i le Yandex search engine.

Faʻamolemole vaʻai o le tele o sooga ma mea eseʻese gaioiga e faʻagaioia. Peitaʻi, o lenei faʻaaliga e fetaui tonu pe a o le faʻamatalaga i le tulaga faʻa-le-malo mo se taimi puʻupuʻu.

E mafai ona e faʻaiʻuina lenei mea i lenei metotia, talu ai pe a fai o tulaga uma na ua ausia, e faigofie ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le faʻamamaina o itulau o le VK tagata faʻaaoga.

Metotia 2: Google Search

O lenei auala, e le pei o le muamua, o le faigofie sili i tuʻutuʻuga o le vaʻaia na faʻateʻa faʻaoga tagata faʻaaoga. Peitaʻi, e ui i lona faigofie uma, e tele foʻi ona faʻaletonu, o loʻo taʻamilo i lalo i le mea moni e te le maua se avanoa e vaʻai ai i faʻamatalaga auiliili e uiga i le tagata faʻaaoga.

I le Google search engine, e pei foi o le mataupu o Yandex, e mafai ona e vaʻaia se tasi otometi ona teuina kopi le itulau.

Faʻavae i luga atu, VKontakte faʻamatalaga ina ua maeʻa ona soloia ua vave lava ona faʻateʻa mai i fesili sailiili, ona o le a le mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga i soʻo se taimi talafeagai. O lenei auala o le a sili ona taliaina i tulaga i le mea o le tagata na tape le itulau o loʻo iai pea le faʻavae masani e mafai ona toe maua i totonu ole 7 masina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe fuatia se VK account

Alu ile Google Suʻe

  1. I le faʻaaogaina o le soʻotaga saunia, tatala le itulau autu ole Google search engine.
  2. Alu i le VK agafesootai 'upega tafaʻilagi ma kopi le URL o le faʻamuta le faʻaoga tagata mai le browser address bar.
  3. E te manaʻomia le mauaina o le faʻailoaina, ae le o le tuʻusaʻaiga o le faʻamatalaga patino. A leai, e foliga mai e le mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i le itulau oe sailia.

  4. E aunoa ma le tago atu i mataʻitusi mai le faʻailoaina kopi, faʻapipiʻi i totonu o le pusa suʻega i luga o le upega tafailagi Google ma kiliki Sailiga a le Google.
  5. Afai i le faiga o le faʻatinoina o fautuaga na e mulimuli uma i manaʻoga tonu, ona i laina muamua lea i luga o le itulau itulau o oe o le a folasia atu ma se puʻupuʻu puʻupuʻu o le tagata saʻo.
  6. E masani lava, o iʻuga e aliali mai i luga ole tolu vaega punaoa, ae le o luga o VKontakte agafesootai 'upega tafaʻilagi lava.

  7. I nisi tulaga, mafai ona e taumafai e faʻatonutonu le soʻotaga faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu naʻo le igoa igoa ole nofoaga VK ma se mea faʻailoa.

O lenei galue ma search engine, ina ia mafai ai ona vaʻaia uma na teuina tala, e mafai ona e faʻaumaina ma agai atu i se sili atu metotia auala.

Metotia 3: Upega Tafaʻilagi

O lenei metotia, faʻapea foi ma le isi muamua, manaʻomia le faʻaoga teugatupe a le tagata e le lilo i ni faʻapitoa faʻapitoa tulaga. E moni lava lenei mea mo le suʻesuʻeina o masini, talu ai e toetoe lava o soʻo se suʻesuʻega i luga o le upega tafaʻilagi vaega e iai se fesoʻotaʻiga ma latou.

O lenei auala atonu e aoga e le gata i VK, ae faapea foi isi sosaiete lautele.

Afai o le tagata faʻaaoga teuga e ogatasi uma ma manaʻoga, e mafai ona e agaʻi i luma e faʻaogaina se tautua faʻapitoa ua mamanuina e vaʻai ai nofoaga i le taimi na faʻasaoina. E matua taua lava le amanaia o le mea moni e mamao ese mai tulaga uma agafesootai. VKontakte faʻasalalauga sa i ai muamua se kopi kopi.

Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻamaumauga

  1. A o i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi mai le tuatusi pa o le browser, kopi le URL o le tagata e iai ana faʻamatalaga e te manaʻomia e vaʻai.
  2. Faʻaaoga le sootaga e ofoina mai e matou, tatala le Initaneti faʻamaumauga i soʻo se upega tafailagi e faigofie mo oe.
  3. I le ogatotonu o le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi faʻamaumauga, saili le laina suʻesuʻe ma faʻapipiʻi le faʻailoaina muamua le faʻailoaina faʻamaumauga e faʻaaogaina ai le keyboard keyboard auala "Ctrl + V" po o le browser lisi lisi.
  4. Fuafua i le lanu o tulaga faalilolilo o le ae mauaina:
    • o se mea sese sese fai atu ia te oe e sefe le faʻamatalaga URL i totonu o le database o le Internet archive;
    • se faasologa o teuina faʻamaumauga ma le agavaʻa vaʻaia o se kopi o le VKontakte nofoaga i luga o se aso patino.
  5. Ina ia amata maimoaina le itulau mo se amataga, e tatau ona e filifilia le tausaga o loʻo naunau iai ile poloka talafeagai.
  6. O lenei, pe a uma le otometi faʻafou, tusi i lalo le itulau laititi ifo teisi ma faʻaaoga le kalena e filifili ai le aso saʻo na faʻailogaina lea poʻo lena faʻamatalaga o le teugatupe.
  7. Manatua o mea taua uma lava o numera e iai lona uiga:
    • lanu efuefu - faʻamaumauga o faʻamatalaga e le oi totonu o le database
    • lanumoana - tasi pe sili atu faʻamatalaga o iai i soʻo se taimi faapitoa o le aso;
    • Fuafua i le numera o faʻamaumauga o loʻo i ai i le aso lava e tasi, o le taamilosaga filifilia e lata i le aso e faʻateleina.

    • lanu moli - leaga faʻamatalaga o loʻo iai.
    • Faʻaleagaina faʻamatalaga o lona uiga o na tulaga pe a le mafai ona maua le teugatupe, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o se 404 sese.

  8. O le feagai ai ma nuʻu autu, filifili soʻo se aso o tului, faʻasolo le isumu kurs i luga o ai, ma i le mataʻu i lalo lisi, kiliki i luga o le sootaga e tusa ma le manaʻomia vaitaimi vaitaimi.
  9. A maeʻa le faʻatulagaina o fautuaga faʻatulagaina, o le a faʻaavanoaina le itulau a le tagata faʻaaoga i totonu o le upega tafaʻilagi ma le Initaneti, o loʻo iai foliga tutusa lava e pei ona i ai i le taimi o le teuina i totonu o le database.
  10. Afai na e faʻaaogaina se kopi na sefe mai aʻo leʻi faia le faʻasalalauga i luga o le upega tafaʻilagi a le VKontakte, ona faʻaavanoaina lea o le VK Early interface mo lou faʻaaogaina.

  11. Faʻamolemole matau o mea moni i luga ole laupepa e malosi. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona e faʻailoaina auiliiliga faʻamatalaga.

I le faʻaaogaina o le tautua, oe vaʻaia tala i luga o le sui e leʻi resitalaina. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona e faʻatagaina ma, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatala i luga o soʻo se ulufale.

O le autu pau o lenei tautua o le faʻaalia lea o tagata e faʻaogaina VK o le Igilisi ona o le uiga ese o le itulagi faʻasologa o le tautua.

I le faʻaiuga i lenei metotia, e taua le faʻalogo i le mea moni e toetoe o soʻotaga uma i le Initaneti faʻamaumauga o loʻo olaola ma latou tau atu i le itulau talafeagai faʻasaoina i le taimi tutusa taimi tutusa. I lenei tulaga, e tatau ona e manatua i taimi uma - e le o VKontakte sosaiete faʻamatalaga fesoʻotaʻiga i ai ni kopi talafeagai i le web archive.

Pin
Send
Share
Send