ISendSMS 2.3.5.802

Pin
Send
Share
Send


iSendSMS - polokalama mo le lafoina fua feau SMS ma MMS feʻau i numera telefoni o tagata lesitala o feaveaʻi tele.

Auina atu o feau

Polokalama fua ona e mafua mai i le mea moni o le tele o faʻatagaina faʻatagaina tagata faʻaaogaina e lafo SMS mai o latou nofoaga. iSendSMS faʻaaoga tatau nei avanoa i lana galuega ma faʻatagaina feʻau puʻupuʻu i numera o tagata faʻatonu o loʻo i totonu o le database.

O le nofoaga autu o faamatalaga masani ona faʻafouina ma o loʻo iai se lisi tele o tagata faʻafoe telecom. O le module faamalama tuuina atu faamatalaga i luga o le tautua le igoa i totonu, tuatusi nofoaga, faataga savali ituaiga, lafoina tapulaa ma prefixes mo numera.

Mamanu pulega

O lenei polokalame polokalame mafai ai ona faʻavavevaveina o le fausiaina o feʻau o se ituaiga. Ole lisi o faʻataʻitaʻiga muamua e mafai ona faʻaopopo i lau oe lava filifiliga.

Faamatalaga e faafesootaʻi ai

O le polokalama faʻataga oe e faʻaopopo numera ma igoa o tagata lesitala i le tuatusi tusi. O fesoʻotaʻiga e mafai ona teuteuina - suia faʻamatalaga ma faʻaopopo faʻamatalaga, faʻapea foʻi tuʻufaʻatasia i ni vaega.

Le tala

O le polokalama tusi talafaasolopito i le fausia-i ogalaau. Talafaʻasolopito aofia ai le aso ma le taimi o le lafoina, tuʻufaʻatasi faʻamatalaga ma feau tusitusia. Mai le tusi o faʻamaumauga o talaaga, e mafai ona e toe lafoina, kopi le tusitusiga i le laupapa laupapa, pe faʻaopopoina i se feʻau o iai.

Faaaogaina sui

O sui i totonu o le polokalama o loʻo faʻaaoga e aloese ai ni loka eseese pe a manaʻomia, ona o uiga o le fesoʻotaʻiga. Ina ia mafai ai le fesiitaiga e ala i le sui sui, e tatau ona e filifilia lona ituaiga, ulufale i le tuatusi ma faʻamaumauga mo faʻamaoniga.

Faanatinati

O lenei faʻatulagaina e mafai ai ona faʻaogaina le AntiGate.com auaunaga e otometi ona ulufale i le captcha. Mo le masani faagaoioia o le aneti-faitotoʻa, oe manaʻomia se maua o se tumaʻoti ki luga o le '' upega tafaʻilagi 'auʻaunaga ma lesitala i le fanua talafeagai o le faʻatulagaina vaega.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Lafo fua mai feau;
  • Malosiaga e otometi ona ulufale i le captcha;
  • Ofisa Faamamaina.

Le atoatoa

  • Ole faamaumauga e le aofia ai le tele o tagata faafoe;
  • E naʻo au meli lafo i se tasi o tagata faʻalupega i le taimi e tasi.

iSendSMS o se sili lelei fofo mo le lafoina SMS mai se komipiuta a le tagata lava ia. O le polokalama e le talafeagai mo le malosi fefaʻatauaiga ma spam, ae i le taimi lava e tasi e sefe ai tupe ile lafoina o feʻau.

Sii mai le iSendSMS mo leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le lafoina SMS mai se komepiuta ePochta SMS Faʻafefea ona lafoina SMS mai le komupiuta SMS Faʻatulagaina

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
iSendSMS o se polokalame faʻatulagaina e lafoina fua SMS feau mai se komipiuta. Faataga oe e faʻaogaina se sui sui ma i ai le gaioiga o otometi ulufale mai captcha.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: iSendSMS Team
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.3.5.802

Pin
Send
Share
Send