Mail.ru Sui ole 10.0.20131

Pin
Send
Share
Send


Na ou faʻalogo e uiga i le Agent mail.ru mo se taimi umi lava, tusa lava pe toʻaititi tagata na iloa e uiga i le skype ma isi lauiloa feau vave i la matou eria. Ma faʻafetai uma i le mea moni na i ai muamua i le browser lomiga. O lona uiga e le manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi se mea, ae na ona alu i lana itulau i My [email protected] ma talatalanoa i ai ma isi tagata auai o lenei fesoʻotaʻiga lautele. Talu mai lena taimi, tele ua suia, ae o le Agent Mail.ru faaauau pea ona avea o se mea mamafa mamafa i totonu o avefeau vave faafetai i le tele o galuega.

Lenei Agent mail.ru e le naʻo se avefeau, o se meli tagata faʻatau, ma se polokalame lea e mafai ai ona e aoina uma faʻamaumauga i fesoʻotaʻiga lautele i totonu o le tasi teugatupe, ma se auala e faia ai telefoni ma faia valaʻau video, ma sili atu. Faʻapea foi i le onapo nei lomiga o lenei avefeau e mafai ona e faʻalogo i musika ma taʻalo taʻaloga. O se paeaiga foi tafaoga faamasani. Ae muamua mea muamua.

Mo faʻatusatusaga: ICQ ua leva ona ola ai i le lalolagi o feau vave.

Saogafesootai

E taua le taʻu i le taimi lava lena, i faiga faaonapo nei o le Agent mail.ru e mafai ona e ulufale e le gata i lau mail.ru account, ae faapea foi ma lau Yandex account ma isi meli tautua. Ma i totonu o le avefeau lava ia, e mafai ona faʻaopopo i le lisi o fesoʻotaʻiga na uo o loʻo i tala eseese i fesoʻotaʻiga lautele. I le taimi nei, o le faatagaga e avanoa e ala ile Agent mail.ru i Odnoklassniki, vk.com ma le tutusa ICQ. I le tele o isi feʻau vave, e le mafai.

Ma faʻaopopo uo mai isi fesoʻotaʻiga lautele i lau lisi o fesoʻotaʻiga, e tatau ona e filifilia le faʻamau mo le fesoʻotaʻiga i luga o le laupepa autu i le "Home" tab (i le itu tauagavale) ma ulufale i lau faʻatagaina faʻamatalaga. Ina ua mavae lena, o le a lisi atoa uo e ave i le Agent Mail.ru.

Tusitusiga savali ma talatalanoaga vitio

E pei o le tele o feau faaonapo nei, o le Agent mail.ru ua i ai le agavaa e fesuiai ai tusitusiga mau ma ala i vitio. A o mo fesoʻotaʻiga i se talatalanoaga masani, e i ai se faʻatelega seti o emoticons ma pepa faʻapipiʻi. E moni, i ICQ e sili mamao atu, ae e i ai le Agent se nofoaga e liliu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai le seti o panda malie. Ina ia filifilia se laumata fiafia, e tatau ona e kiliki i le ki talafeagai i le itu tauagavale o le fanua e ulufale i le suʻega savali.
Ina ia faia se ata vitio, kiliki i le ki talafeagai i le pito i luga taumatau o le polokalame faʻamalama.

O iina, i tafatafa o le faamau o se telefoni masani. O lona uiga e tatau ona faʻailoa e le tagata faʻaaogaina le numera telefoni o soʻo se atunuʻu ma talanoa i le tagata e pei ona masani ai i luga o le telefoni telefoni. E moni, e tatau ona e totogia mo lenei auaunaga, ae o le mail.ru tariff sa i ai lava le siʻitia, pei o molimau tagata faʻatau.
I tafatafa ane o le video call ma masani telefoni icon o le aikona mo le faʻaopopoina o se isi tagata i le talanoaga.

E le o ola fesoʻotaʻi nei, pei ona i ai i le ICQ, o le tautua lea ua liliu ai le avefeau i se tamaʻi fesoʻotaʻiga. Lenei ua naʻo se galuega o le faʻaopopoina o se tagata i se talanoaga, pei ona fai i Skype. E avanoa mo pueina uma vitio ma talanoaga masani.

I le amataga o se talatalanoaga, e tatau ona e lua kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga i le itu taumatau o le polokalame faʻamalama. I le auala, o iina e mafai ona e maua ai le tau mo lou taulaga ma se fanua mo le ulufale atu i tulaga poo mafaufauga o loʻo i ai nei i lou ulu ma ua e sauni e taʻu atu i isi.

Faia o telefoni

E pei ona taʻua i luga, ua i ai i le talanoaga faamalama e mafai ona sui i le galuega o le faia o se masani telefoni. E avanoa foi i le kiliki i luga o le ata i le itu tauagavale o le polokalame. A alu i lenei laupepa, e vaʻai e le tagata faʻaaoga se fuainumera ma se laufanua mo le ulufale atu i le numera. Faʻaaoga lenei, e mafai ona e ulufale i le numera lea o le a faia ai le valaʻau. I le itu taumatau o lenei o le a lisi lisi o fesoʻotaʻiga. Afai o se tasi o uo faʻaopopo ua iai se numera telefoni i ana lava faʻamatalaga, o le a avanoa i lenei faʻamalama.

Faʻapea foi i luga o le Call Tau faʻamau. A e kiliki i luga o le browser, o le a matala le laupepa e mafai ona e iloa ai le tau o le minute o le talanoaga ma le tagata lesitala mai se atunuu patino. Lea lata ane o le "Laʻu Teugatupe" faamau. I totonu e mafai ona e maua le oe lava teuga tupe ma paleni. I le teugatupe a le tagata lava ia ma i le polokalame faʻamalama o loʻo i ai le faʻamau "Top luga", lea e mafai ai ona e alu i luga o le itulau e faʻapipiʻi ai le teugatupe. E mafai ona e tuʻuina atu se tupe i le faletupe pe faʻaogaina se tasi o le peimeni (WebMoney, Yandex.Money, QiWi ma isi mea).

I lalo o numera e mafai ona e mauaina se faʻaseʻe e mafai ona e faʻatonutonuina le tele ma se faʻamau e mafai ai ona e tape atoa. O nei mea uma e aoga tele ma e manaʻomia. I le lava Skype, o le mauaina o nei faʻamatalaga uma e faigata tele - oe manaʻomia le alu i totonu o tulaga. I le Agent mail.ru, o mea uma e faia ina ia mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻaaogaina lenei oloa.

Faalogologo i musika

I le kiliki i luga o le talafeagai laupepa i le itu tauagavale, oe mafai ona maua se sili faigofie musika musika ma se galuega faʻaaoga. Saili iinei faʻatino i luga o le faavae o mail.ru. Faʻaaogaina e matua faigofie lava - i le avanoa talafeagai e te manaʻo e ulufale i le igoa o le pese poʻo le tusiata ma fetaomi Enter i luga o le keyboard. A uma lena, o faʻaiuga uma o le a faʻaalia laititi teisi. I le kilikiina o le plus icon i tafatafa o le pese filifilia, e mafai ona e faʻaopopoina i lau playlist.

Ole maualuga teisi atu ole tama taʻaalo lava ma le pese faʻamau, le pese e sosoʻo mai ai ma le isi muamua. I le itu tauagavale o le playback pa, oe mafai foi ona maua ki mo le tataina pese i le playlist, toe taina le filifilia le pese, ma fetuunai le leotele.

Taaloga

E avanoa foi taʻaloga i le kiliki i luga o le laupepa i le itu tauagavale. O taʻaloga lapopoa e maua i Agent Mail.ru, pei o Warface poʻo Allods, faʻapea foʻi ma taʻaloga laʻititi pei o le Fool poʻo le Taʻalo faʻapitoa. E i ai foi taʻaloga sa i ai muamua na maua i Loʻu lalolagi. E mafai ona e taʻalo sao i le polokalame faʻamalama, e te le manaʻomia le alu i se mea. O le mea moni, mo taʻaloga tetele o le ae maua ai download le tele o isi mea.

Tafaoga faamasani

Le laupepa pito lata mai i le itu tauagavale o le tafaoga tab. Lenei ua fautuaina e saili se talanoaga i le va oi latou e mananaʻo foʻi e faʻafesoʻotaʻi. O soʻo se fesoʻotaʻiga e mafai ona iai ni faʻamatalaga e uiga i lona matua ma lona aʻai, faʻapea foʻi lona igoa ma lona igoa. Faʻaogaina ia ki i le pito i luga, e mafai ona e faʻavasegaina avanoa talatalanoa. O lea e mafai ona e filifilia na o tama pe naʻo teine.

Lalo o sailiga sailiiliga. O iinei e mafai ona e mauaina le tagata o loʻo e talanoa iai i se atunuʻu ma le taulaga. Ma faʻaopopo oe i le lisi oi latou e manaʻo e fesoʻotaʻi, oe manaʻomia le faʻaopopo o lau ata ma siaki le pusa "Ou te manaʻo foʻi e fesoʻotaʻi" i le pito i luga taumatau o lenei laupepa o le Agent mail.ru.

Tulaga

E mafai ona e setiina tulaga i le Agent Mail.ru. E le gata i lea, o loo i ai tulaga faʻapitoa (tulaga i luga ole laiga, matou te le o vaʻai, aua le faʻalavelave, le atoatoa), ma tulaga e le masani ai pei o le "ulaula" poʻo le "alofa". E mafai foʻi ona e faʻaopopo lou tulaga i le filifilia o lana ata mai le lisi o avanoa. Ina ia faia lenei mea, tatala le tulaga lisi ma kiliki i le "Edit ..." faamau.

A maeʻa, e matala foi se tamai faamalama e mafai ai ona e suia se tasi o tulaga masani. O iina e te manaʻomia ai ona filifili se aikona i le kiliki i luga ma ulufale le igoa o le fou tulaga.

Meli tagata faʻatau

E faʻapea foʻi ona mafai e le Agent mail.ru ona faʻatino galuega o le imeli kalani. Lea la ile faamalama autu ole polokalame i lalo ole ata e mafai ona e mauaina le teutusi mata, o lo o faʻaalia ai le tele o tusi e leʻi faitauina e i totonu o lau inbox. A e kiliki i luga, e alu le tagata faʻaaoga i lana meli itulau i le browser.

A taunuu se tusi i le meli, e faʻailoa e le Agen lenei tulaga i se faʻatonuga i le itu taumatau pito i lalo o le laulau. Ma le tamai laupepa laupepa e vaaia i le faʻaoso vave. E faigofie foi nei mea uma.

Le aoga

  1. E i ai le gagana Rusia.
  2. E i ai le tuʻufaʻatasia ma isi fesoʻotaʻiga lautele.
  3. Fausia i totonu o taʻaloga, musika taʻalo ma tafaoga tafaoga.
  4. Tau talafeagai mo le faia o telefoni i telefoni masani.
  5. Galuega a le meli kalani.

Le atoatoa

  1. Polokalame faifaipea i taimi ole faʻapipiʻiina.

Ae o lenei mea sese e mafai ona 'aveʻese pe a e le tatalaina le pusa "Install Amigo ma nisi tautua" i luga o le itulau download.

I se tulaga lautele, aso nei Agent mail.ru ua liua i totonu o se tele multifungsi avefeau e sili atu nai lo masani auala o fesootaiga. O se faʻapipiʻi imeli kalani, o se auala e faia ai telefoni, ose tafaoga tafaoga ma sili atu. Ma, o le mea taua tele, e le mafai ona faʻapea o loo i ai se mea e sili atu. E tuʻufaʻatasia mea uma.

Sii maia le Agent mail.ru mo leai se totogi

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mail.Ru Agent e le galue pe e le fesoʻotaʻi Ni meli sui Auala e faʻatu ai Mail.Ru i se komupiuta Fausia Email i Mail.ru

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Agent Mail.ru o se polokalame aoga mo le fesuiaiga tusitusiga, leo leo, faia valaauga ma vitio fesootaiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Avefeau mo Windows
Atiinae: Mail.ru
Tau: leai se totogi
Tele: 38 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 10.0.20131

Pin
Send
Share
Send