Adguard faʻaopopoga mo Opera: malosi faʻamau poloka

Pin
Send
Share
Send

Faʻasalalauga i luga o le Initaneti ua mafai nei ona maua toetoe o soʻo se mea: o loʻo iai i blogs, vitio talimalo nofoaga, tele faʻamatalaga Portal, fesoʻotaʻiga lautele, ma isi. E i ai punaoa lea o lona numera e sili atu i soʻo se tuaʻoi mafaufau. O lea la, e le o se mea e ofo ai i le amata ona faia ni polokalama ma ni mea e faʻaopopo i ai le aufaasese, o le mafuaʻaga sili lea o le polokaina o faʻasalalauga, aua o lenei tautua e matua lauiloa i tagata Initaneti. O se tasi o meafaigaluega sili ona lelei mo le polokaina faʻasalalauga ua tatau ona mafaufauina le Adguard faʻaopoopoga mo le Opera browser.

Adguard faʻaopopo mafai ai ona e poloka toetoe lava uma ituaiga o faʻasalalauga mea e maua i luga o le upega tafailagi. O lenei mea faigaluega e faʻaaoga e poloka ai faʻasalalauga vitio i luga o YouTube, faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga lautele, e aofia ai Facebook ma VKontakte, faʻaaliga animasi, oso-lugā, faʻailoga ita tele ma tusitusiga tusitusiga o se tulaga faʻasalalauga. I le isi itu, faʻaleaogaina faʻasalalauga e fesoasoani televave faʻaopopo itulau utaina, faʻaititia feʻaveaʻiga, ma faʻaititia le ono tutupu o siama faʻamaʻi. I se faʻaopopoga, o loʻo iai le avanoa e poloka ai le fesoʻotaʻiga agavaʻa lautele, pe a latou ita ia te oe, ma luga o upega tafaʻilagi.

Adguard Faʻapipiʻi

Ina ia faʻapipiʻi le Adguard faʻaopopoga, oe manaʻomia le alu i totonu o le autu browser lisi i le itulau aloaia ma faʻaopoopoga mo Opera.

O iina, i le sailiga pepa, ua matou setiina le sailiga sailiiliga "Adguard".

O le tulaga e faʻafaigofie ona o le mea moni o le faʻaopopoga o loʻo iai le upu tuʻuina i luga o le upega tafaʻilagi o le tasi, ma o le mea lea tatou te le tau sailia i le faʻaiuga o le sailiga mo se taimi umi. Matou te pasi atu i le itulau o lenei faʻaopopo.

O iinei e mafai ona faitau faʻamatalaga auiliili e uiga i le Adguard faʻaopoopoga. A maeʻa, kiliki i le lanumeamata ki luga o loʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi, "Faʻaopopo i Opera."

O le faʻapipiʻiina o le faʻaopopoga e amata, pei ona molimauina i le suiga i le lanu o le faʻamau mai le lanumeamata i samasama.

E le o toe mamao, ae matou lafoina i le itulau aloaʻia o le Adguard website, lea, i le tulaga sili ona lauiloa, faʻafetai ai le agaga mo le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga. I se faʻaopopoga, o le Adguard icon i le foliga o se talita ma le siaki i totonu o loʻo aliali mai i luga o le Opera toolbar.

Adguard faapipiiina faamaeaina.

Adguard Faatulagaina

Ae ina ia faʻateleina le faʻaaogaina o le faʻaopopo i ou manaʻoga, oe manaʻomia ona faʻavasega saʻo. Ina ia faia lea mea, tauagavale-kiliki i luga o le Adguard icon i le toolbar, ma filifili "Configure Adguard" mai le lisi paʻu i lalo.

Ina ua mavae lena, matou lafoina i le Adguard nofoaga itulau.

Fesuiaʻi faʻamau faʻapitoa mai le lanumeamata faiga ("faʻatagaina") i mumu ("faʻasaina"), ma i le faʻasologa i tua, e mafai ona e faʻaalia ai le faʻaaliga le aoga faʻaaliga aoga, mafai puipuiga mai i phishing nofoaga, faʻaopopo i le paepae lisi tagata taʻitoʻatasi e te le manaʻo e poloka faʻasalalauga, faʻaopopo le Adguard aitema i le browser lisi menu, mafai ai le faʻaaliga o faʻamatalaga e uiga poloka punaoa, ma isi

Ou te fia fai atu foi e uiga i le faʻaaogaina o se tu masani faamama. E mafai ona e faʻaopopo tulafono i ai ma poloka tagata taʻitasi o nofoaga. Ae, e tatau ona ou fai atu, naʻo le aufaʻaaoga ua masani i le HTML ma CSS e mafai ona galulue ma lenei mea faigaluega.

Galulue ma Adguard

A maeʻa ona matou faʻatonutonuina le Adguard ia matou manaʻoga faʻapitoa, oe mafai ona vaʻai i luga o upega tafailagi i le Opera browser, ma le mautinoa a faʻasolosolo nisi faʻasalalauga, e naʻo le ituaiga lava na e faʻatagaina oe.

Ina ia mafai ai ona faʻaletonu le faʻaopopo pe a talafeagai, na ona kiliki i lona aikona i le faʻasologa meafaigaluega ma filifili "Suspend Adguard puipuiga" mai le lisi o loʻo aliali mai.

A maeʻa, o le a taofia foʻi le puipuiga, ma o le faʻaopopo le icon o le a suia lona lanu mai le lanumeamata i lanu efuefu.

E mafai ona e toe faaauauina le puipuiga i le auala tutusa e ala i le valaʻauina o le anotusi lisi ma filifili "Toe faʻasaʻo le puipuiga".

Afai e te manaʻomia le faʻaleaogaina puipuiga i luga o se tulaga faʻapitoa, ona e naʻo le kiliki i luga o le faʻailoga lanumeamata i le faʻaopopo menu faʻasaga i le tusitusiga "Site Filtering". A maeʻa lena, o le faʻailoga o le a liliu mumu, ma faʻasalalauga i luga o le upega tafailagi o le a le polokaina. Ina ia mafai faʻamama, e tatau ona e toe faia le laasaga i luga.

I se faʻaopopoga, i le faʻaogaina o mea talafeagai Adguard menu, e mafai ona e faitio e uiga i se nofoaga, ma vaʻaia le nofoaga saogalemu o le 'upega tafaʻilagi, ma faʻamalosia le faʻasalalauga ina ia le atoatoa i luga.

Aveese le faʻalauteleina

Afai ona o se mafuaʻaga e te manaʻomia le aveeseina o le Adguard Extension, ona mo lenei mea e tatau ona e alu i le faʻaopoopoga pule i le Opera main menu.

I le Adguard poloka, o le Antibanner o le faʻaopopo faʻataʻitaʻi o loʻo sailia se satauro i le pito i luga taumatau. Kiliki i luga. O le mea lea, o le faʻaopoopoga o le a aveesea mai le browser.

I le taimi lava, i le faʻaopopo faʻatulagaina, i le kiliki i luga o ki talafeagai pe faʻatulaga ni faʻamaumauga i koluma talafeagai, e mafai ona e le tumau le tumau Adguard, lalafi mai le faʻaputuga meafaigaluega, faʻatagaina le faʻaopoopoga e galue i le tumaʻoti auala, faʻatagaina mea sese, alu i le faʻaopoopoga tulaga, lea ua uma ona tatou talanoaina auiliiliina i luga .

Ile mamao, Adguard e sili mamao lava ile sili lona malosi ma aoga faʻaopoopoga mo le polokaina faʻasalalauga i le Opera browser. O se tasi o le itu iloga o lenei faʻaopopo o le mafai e tagata taʻitasi mafai ona faʻatonutonuina e tutusa lelei ma mafai mo o latou manaʻoga.

Pin
Send
Share
Send