Faʻaliliu Audio faila i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Talu ai nei, tautua i luga ole laiga mo le faigofie ona gaosia o faila leo ua mauaina le sili lauiloa ma o lo latou numera ua leva ona i totonu o le sefulu. E tofu lava le mea ia ma ona lelei ma mea le atoatoa. O ia 'upega tafaʻilagi e ono aoga i le mataupu pe a fai e te manaʻomia e vave faʻaliliu tasi leo leo i le isi.

I lenei aotelega puʻupuʻu, o le a tatou vaʻai atu i le tolu filifiliga liua. I le mauaina o faʻamatalaga muamua, o le a mafai ona e filifilia le manaʻoga manaʻomia e faʻamalieina ou manaʻoga.

Liliu WAV i le MP3

O nisi taimi e tatau ona e faʻaliliu WAV musika faila i le MP3, o taimi masani ona o le mea moni e faapea o le muamua faʻatusa ave le tele o avanoa i luga o lau komepiuta pe mo le faʻaaogaina o faila i le MP3 player. I ia tulaga, e mafai ona e faʻaoga i le faʻaaogaina o se tasi o le tele o tautua i luga ole laiga e mafai ona faia lenei liua, faʻaitiitia le manaʻoga e faʻapipiʻi talosaga faʻapitoa i lau PC.

Faitau atili: Faʻaliliuina WAV i musika MP3

Liliu WMA i MP3

E tele taimi, WMA leo leo e o mai i luga o se komepiuta. Afai e te faʻamuina musika mai CD faʻaaogaina le Windows Media Player, ona faʻateleina lea e mafai ona liua i latou i lenei tulaga. WMA o se filifiliga lelei tele, ae o le tele o masini i aso nei galue ma MP3 faila, o lea e sili atu faigofie ona faʻaola musika i totonu.

Faitau atili: Faʻaliliu WMA faila i le MP3 i luga ole laiga

Liliu MP4 i le MP3

E i ai taimi e te manaʻomia ai le puʻeina o se mea puʻeata mai le faila faila ma faʻaliliuina i totonu o se leo faila mo nisi faʻalogo i le tagata taʻalo. Ina ia toesea leo mai le vitio, o loʻo i ai foʻi le tele o tautua i luga ole laiga e mafai ona faʻatinoina le manaʻoga manaʻomia e aunoa ma ni faʻafitauli.

Faitau atili: Faʻaliliuga MP4 vitio format i MP3 faila luga o le initoneti

Lenei tusitusiga talanoaina le sili ona masani faaaogaina faʻaaogaina faila faila filifiliga. Auaunaga i luga ole laiga mai fesoʻotaʻiga mea, i le tele o taimi, e mafai ona faʻaogaina e faʻatino ai galuega faʻatino i isi itu.

Pin
Send
Share
Send