Totoina o ata 1.1

Pin
Send
Share
Send

E le o ata uma e faʻatinoina le tatau tele le manaʻoga, ae maise pe a oʻo ina faʻaaoga i latou i isi poloketi lea e taua tele le mataituina o se tali. Tele faʻataʻitaʻiga faatonu e faʻatino i se galuega mo le tipiina o ata, ae o loʻo i ai foʻi faʻapitoa polokalama. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i le "Fuga o Ata."

Faatulagaina o elemene

Faʻamasani e amata amata ile faamalama autu, o loʻo faʻatinoina tutusa i polokalame tutusa, peitaʻi, o le laʻititi faʻagaioiga na mafai ai ona ofi uma mea faigaluega i totonu o le tasi vaega o le mata. O lenei faʻatupuina le tele avanoa mo le vaʻaia o le puna ma le faʻaumaina ata, o loʻo teuteuina. Leai se isi faʻaopopo poʻo ni lisi.

Totoina o se ata

O le ata o faʻatoaga e ofoina atu i tagata faʻaogaina auala e lua e teuteu ai ata. O le mea muamua o le ulufale lea i tulaga taua o le maualuga ma latitude ao tausisia ia vaevaega. Ma le isi, o se suiga i iunite o fua (latou tolu ituaiga) ma se suiga i le tulaga lelei o faʻamalosi avanoa.

O le auala lona lua e talafeagai mo i latou e le o faasaʻosaʻoina le lapoʻa, ae na te aveeseina le ova tele, e tuua ai naʻo le vaega filifilia i luga o le ata. O le "Filifiliga" elemene o le a fesoasoani e faʻatino lenei faiga, a maeʻa le maeʻa ona faʻaitiitia ai le tele. Naʻo le faʻamau i lalo o le ki isumu agavale ma faia se tafafao. Lē siaki Tausia fuaitau itue faia le eria pei ona manaʻomia.

Mamanu ma lo latou faʻaaogaina

Ae paga lea, e le mafai e le polokalama ona e filifilia se faila ma ata ma faʻaaoga le tutusa seti i elemene uma. E mafai ona na o le faʻaaogaina o le template sefe galuega. Oe manaʻomia le setiina o faʻatapulaʻaina tasi ma sefe, a maeʻa, ona faigofie lea ona faʻaaoga i latou uma i isi ata puʻeina.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Faigofie ma tupu fua.

Le atoatoa

  • Itiiti faʻatonutonu foliga;
  • Leai se lagolago mo le tele o paʻu.

Na pau lava lena, sa matou auiliiliina auiliili avanoa uma e maua ai "Paʻaga Ata" ma aumai mea lelei ma mea le lelei. Ina ua maeʻa ona siiina lenei polokalama, e te maua se tamaʻi seti o gaioiga e lava le tele e toe suʻe ai ma faʻatoʻaina ata, ae leai se isi mea e mafai ona faia i ai.

Sii mai fua o Fanua Ata

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tipi ata luga o le initoneti Polokalama Faʻatoʻaga Ata Totoina se ata i le PowerPoint Totoina o se ata i le Microsoft Word

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le faʻaputuga o ata o se polokalame faigofie e ofoina atu i tagata le laititi o mea faigaluega ma mea e mafai ai ona latou toe fuaina pe selesele soʻo se ata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: NewSof
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.1

Pin
Send
Share
Send