Polokalama mo le lolomiina o pepa i luga o se masini lolomi

Pin
Send
Share
Send

E ono foliga mai o le lolomiina o pepa o se faigofie faigofie e le manaʻomia ai nisi polokalame, aua o mea uma e te manaʻomia mo le lolomiina o loʻo i soʻo se tusitusiga tusitusiga. O le mea moni, o le mafai faʻaliliuina tusitusiga i pepa e mafai ona faʻalauteleina tele faʻalauteleina ma isi polokalama. O lenei tusitusiga o le a faʻamatala ai 10 polokalame faapena.

Maua

FinePrint o se tamaʻi polokalame e faʻapipiʻi i luga o le komupiuta a le avetaʻavale. O lona faʻaaogaina, e mafai ona e lolomiina se pepa i le ituaiga tusi, tamaitusi poʻo le polosiua. O lona tulaga faʻataga oe faʻaititia te faʻaititia o vaitusi taumafaina pe a lolomiina ma seti se pepa faʻapitoa foliga. Pau lava le leaga o le FinePrint tufatufaina atu mo se totogifuapauina.

Sii mai le FinePrint

PdfFactory Pro

pdfFactory Pro o loʻo tuʻufaʻatasia foʻi i totonu o le polokalame i lalo o le ata o se avetaʻavale masini, o lona galuega autu o le vave faʻaliliu tusitusiga i se PDF. E faʻatagaina oe ona seti se faʻamatalaga i se pepa ma puipuia mai le kopiina poʻo le faʻatonutonuina. pdffactory Pro e tufatufaina atu mo se pili ma ia maua se lisi atoa o foliga e tatau ona e faʻatau se oloa oloa.

Sii mai le pdfFactory Pro

Lolomiina avetaavale

Lolomi Conductor o se isi polokalama e fofo ai le faʻafitauli o le lolomiina faʻatasi o se numera tele o pepa eseese. O lona galuega autu, o le mafai lea ona tusia se laina lolomi, a e mafai ona faʻaliliu atoa ni tusitusiga poʻo ni ata tusitusia i le pepa. O lenei mea e ese mai ai Print Conductor mai isi, ona e lagolagoina 50 eseʻese ituaiga. O le isi itu o le faʻamatalaga mo le faʻaaogaina mo le tagata lava ia e leai se totogi.

Sii mai Lolomi Auala

Greencloud lolomi

GreenCloud Printer o se filifiliga lelei mo i latou o loʻo tauivi e sefe ni sapalai. Ua maua mai mea uma ile faʻaitiitia o le vaitusi ma le laupepa pe a lolomi. I le faaopoopo atu i lenei mea, o le polokalama tausia fuainumera o faʻasaoina mea, maua ai le mafaia ona sefe pepa i PDF poʻo faʻatau atu i Google Drive ma Dropbox. Mai mea na faʻaletonu, naʻo le laisene totogi e mafai ona maitauina.

Sii maia le GreenCloud Lomitusi

PriPrinter

priPrinter o se polokalame sili mo i latou e manaʻomia e lolomi lanu lanu. O loʻo i ai le tele o mea faigaluega mo galuega ma ata ma se mea faʻapipiʻi avetaʻavale, ma e mafai e le tagata faʻaogaina ona vaʻaia pe faʻapefea ona lolomi pepa i luga o pepa. priPrinter ei ai le tasi faʻaletonu e tuʻufaʻatasia ma polokalame o loʻo i luga - o se laisene totogi, ma le saʻolotoga faʻaaliga o loʻo faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻa galuega faʻatino.

Sii mai priPrinter

CanoScan Meafaigaluega

O le CanoScan Toolbox o se polokalama e faʻapitoa faapitoa mo Canon's CanoScan ma CanoScan LiDE Series Scanner. Ma lana fesoasoani, faʻagaioiga o masini faʻapenei ua matua faʻateleina. E lua faʻataʻitaʻiga mo le siʻitia o pepa, o le agavaʻa e faʻaliliu i le PDF format, scan i le text recognition, vave kopi ma lolomi, ma sili atu.

Tatala le CanoScan Toolbox

Lolomiina o se TUSI

Lolomiina o se TUSI o se le le aloaia faʻamau tuʻuina saʻo tuʻusaʻo i Microsoft Word. E faʻatagaina oe ona vave faʻatupu se tusi o se pepa tusia i se tusitusiga tusia ma lolomiina. A faʻatusatusa i isi polokalame o lenei ituaiga, Lolomiina se TUSI e sili ona talafeagai faʻaaogaina. Ma le isi, o loʻo i ai faʻaopopoga tulaga mo ulutala ma footer. Tufa atoa atoa.

Sii mai Lolomi Tusitusi

Tusi lolomi

Tusi Lomitusi O se isi polokalame e mafai ai ona e lolomi se tusi faʻasologa o se tusi pepa. Afai e te faʻatusatusaina ma isi polokalame tutusa, e aoga le maitauina e naʻo mea e lolomi ai i luga ole laupepa o le A5. Na te faia tusi e faigofie ona ave ma oe i malaga.

Tuʻu i lalo le Lomitusi Tusi

SSC Auaʻoga aoga

O le SSC Service Utility e mafai ona valaʻauina se tasi o polokalame sili ona lelei na mamanuina faʻapitoa lava mo inkjet printers mai ia Epson. O loʻo faʻatasi ma le tele o lisi o ia masini ma e mafai ona e mataʻituina pea tulaga o pulufana, faʻatino latou faʻatulagaga, faʻamamaina le GHGs, faia gaioiga otometi mo le sefe saogalemu o pulufana, ma sili atu.

Download le SSC Service Utility

Itulau itulau

WordPage o se faigofie-e-faʻaaogaina aoga lea ua mamanuina e faʻavasega vave o le lolomiina o laina o laupepa ina ia fausia ai se tusi. O ia foʻi, pe a manaʻomia, mafai ona gagau se tusi se tasi i ni tusi. Afai e te faʻatusatusaina ma isi polokalama faʻapena, ona saunia lea e le WordPage le laititi o avanoa mo le lolomiina o tusi.

Sii mai le WordPage

Lenei tusitusiga faʻamatala faʻamatala polokalama e mafai tele lava faʻalautele le lolomiina gafatia o tusitusiga tusitusiga. Ua faʻaola taʻitasi mo le faʻapitoa poʻo ni mea maoti, ina ia aoga e tuʻufaʻatasia a latou galuega. Lenei o le a mafai ai ona foia le leaga o le tasi polokalame ma le lelei o le isi, lea o le a faʻateleina lava lelei lolomiina lelei ma sefe i mea faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send