PDF Tuufaatasia 5.1.0.113

Pin
Send
Share
Send

PDF Combine - o se polokalame mo le fausiaina o PDF mai le tasi pe sili atu faila o foliga eseese - tusitusiga, laulau ma ata.

Pepa aloaia tuufaatasiga

Polokalama e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia faila filifilia. Lagolagoina ituaiga o PDF, Word, Excel, TIFF, JPEG. I le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e faamaoti mai le faila e sefe, le tapulaʻa maualuga o le gaʻoa pepa, ma tuʻufaʻatasia uma faila i le tapulaa faila.

Aumai faʻailoga tusi

Ina ia aumaia faʻailoga tusi i le faʻaiuga mulimuli, e mafai ona faʻatulagaina o nei laiga: faʻaaoga le igoa faila, ulutala o le puna pepa poʻo le faʻaulu mai o se faila i fafo ma ulu. Lenei foi faʻapea e mafai ona filifili e faʻaopopo fale tusi poʻo le mumusu atoa e faʻaliliu tusi tusi.

Ufiufi

Mo le ufiufi o le tusi na fausiaina, pe o le itulau muamua o le pepa pe o se tu masani faila (ata po o se laupepa faʻapitoa fuafuaina) ua faʻaaogaina. E ala i le masani, o se ufiufi e le faaopoopo.

Faʻavasega Seti

O le polokalame e mafai ai ona faʻaopopo mea (lisi o mea) i se isi itulau o le PDF faia. I le faʻatulagaga e mafai ona suia le faatanoa, lanu ma sitaili o le laina, faapea foʻi ma le tele o laufanua.

O le mea lea, tatou maua se itulau ma se galulue, o lona uiga, kiliki, laulau o mea, lea e aofia ai faila uma o loʻo aofia i le tuʻufaʻatasiga pepa.

Ulutala

O le PDF Combine o loʻo i ai le agavaʻa e faʻaopopo se ulutala i itulau taʻitasi o le taunuʻuga PDF. O filifiliga o: itulau faitauga, aso nei, faila poʻo igoa o ala, ala i le pepa i luga o lau masini malosi, sootaga e alu i le itulau faʻasino. I se faʻaopopoga, o le ulutala mafai ona aofia ai faʻamatalaga i luga o faʻalilolilo ma faʻaaogaina pisinisi, faʻapea foi ma soʻo se faʻamatalaga a le tagata faʻaaoga.

E mafai foi ona faʻaaoga ata e pei o se ulutala.

Le pito i lalo

I le pito i lalo, e faʻatusatusa i le ulutala, e mafai ona ulufale i totonu o soʻo se faʻamatalaga - numera, ala, soʻotaga, ata, ma sili atu.

Luga o itulau

O lenei galuega faʻatagaina oe e faʻaopopo itulau avanoa poʻo faʻatumu i se pepa. Uma avanoa avanoa ma pito i tua mo laupepa taʻitasi ua faʻapipiʻi.

Faila puipuiga

O le PDF Combine e faʻatagaina ai oe ona faʻapipiʻi ma faʻamaumau laupepa tusitusiga. O lau upu faataga puipuia uma le faila atoa ma naʻo nai teuteuga ma le lolomiina o galuega.

O le isi puipuiga filifiliga o le sainia lea ma le numera numera. Lenei e tatau ona e faʻataʻitaʻia le ala i le faila, igoa, nofoaga, faʻafesoʻotaʻi ma le mafuaʻaga na ala ai ona faʻapipiʻi lenei saini i le pepa.

Lelei

  • Le tomai e tuʻufaʻatasia se numera le tele o faila o foliga eseese;
  • Fausia se laulau o mea e mafai ai ona e vave maua le mea o loʻo manaʻomia;
  • Puipuiga ma faʻailoga ma saini;
  • O le faʻamatalaga i totonu o Rusia.

Le atoatoa

  • E leai se faʻatusatusaga o faʻaiuga o faʻatulagaga tulaga;
  • Leai se PDF faatonu;
  • E totogi le polokalama.

PDF Combine o se polokalama aoga tele mo le faia PDF pepa mai faila o foliga eseese. Fetuutuunai faʻatulagaina ma faʻamalamalamaga faia lenei polokalama mataʻutia se meafaigaluega mo le galulue ma PDF. O le mea le lelei autu o se 30-aso tofotofoga vaitaimi ma se feʻau e uiga i le suʻega lomiga i luga o itulau uma o le faila faila.

Download Trial PDF Faʻafefiloi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

ABBYY PDF Fesuiaiga Polokalama mo le fausiaina PDF faila Toe faʻamau faila e aveese Advanced PDF Compressor

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PDF Combine - o se polokalame mo le fausiaina o PDF pepa e ala i le tuʻufaʻatasia o ni faila o ni tulaga eseese. Faataga oe e mamanuina itulau ma ulutala ma vae, faʻaopopo faavaa, o lo oi ai le galuega o le puipuia pepa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: CoolUtils Atinaʻe
Tau: $ 60
Tele: 12 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.1.0.113

Pin
Send
Share
Send