Lafoai o tamaiti aʻoga

Pin
Send
Share
Send

E mafai ona e tuua lau faʻamatalaga Odnoklassniki i soʻo se taimi ma toe faʻapaʻi i totonu. Ina ia faia lea mea, e te le tau tapunia le laupepa i le tulaga, ae na ona faʻaaoga le faʻamau faʻapitoa. Ina ia ulufale le isi tagata 'upega tafaʻilagi mai lau komepiuta mai lau teugatupe, oe manaʻomia le tuua o lau itulau.

Auala e alu ese ai Odnoklassniki

O nisi taimi o le faʻagasologa o le alu ese mai fafo atu o fesoʻotaʻiga lautele e faigata ona o le mea moni o se faʻamau faʻapitoa "Alu i fafo" e le i luga o le upega tafailagi pe e le aoga. I nei tulaga, e tatau ona e foia faʻafitauli i le itu o tagata faʻaaoga poʻo le nofoaga. A faʻapea e faʻaletonu le masaniga, e naʻo le faʻatali e tagata asiasi ile fesoʻotaʻiga o le upega tafaʻilagi faʻatonutonu e le au atiaʻe mea uma.

Faiga 1: Faʻatulagaga Galuega Faʻatino

O le mea lea i se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo le ulufafo Odnoklassniki foliga mai pe a fai o le faʻamau "Alu i fafo" E galue lelei:

  1. Faʻalogo i le itu taumatau pito i luga o le mata. E tatau ona i ai se tamai tusitusiga fesoʻotaʻiga "Alu i fafo". Kiliki i luga.
  2. Faamautu ou faamoemoega.

Metotia 2: Fufulu le cache

O lenei metotia e sili ona aoga ma fautuaina mo mafuaaga nei:

  • A maeʻa le faʻamamaina, o le a e tuʻua uma tala na tatala i le browser;
  • Afai ua le-aoga le faʻamau "Alu i fafo" ona o le mea moni o le browser e "cached", o lenei auala o le a fesoasoani foi e aloese mai faʻafitauli ma le faʻatinoga o Odnoklassniki i se taimi lata mai.

Faʻamamaina o le cache faʻaaogaina le soloia "Tala" i le mea suamalie. E aoga ona manatua - o lenei faʻasologa i totonu o soʻo se tagata e iai ona lava uiga. I lenei aoaoga o le a tatou mafaufau pe faapefea ona tape "Talafaasolopito" i Yandex.Browser ma Google Chrome:

  1. Muamua e tatau ona e alu i le tab "Tala". Tuufaatasiga Ctrl + H o le a vave. A faapea o le tuʻufaʻatasiga e le aoga, faʻaaoga le browser lisi ki, o fea e maua ai "Talafaasolopito".
  2. I le itulau e matala, saili le aitema E manino le Talaaga. E masani lava i luga aʻe o le lisi o itulau ma nofoaga na e asia muamua. Peitai, i Yandex.Browser e mafai ona e mauaina i le itu taumatau, ma i le Google Chrome - i le itu tauagavale.
  3. Mo le faʻamamaina lelei o le cache, e fautuaina e tuʻu siaki mea i luma o mea uma o loʻo faʻamamaina e faʻaletonu. E mafai foi ona makaina isi mea, mo se faʻataʻitaʻiga, "Login ma upu faataga"ina ia uma le o ese Odnoklassniki uma faʻamatalaga e uiga i lau teugatupe i lenei browser ua tape.
  4. O le taimi lava e te filifilia uma mea talafeagai, faʻaaoga le faʻamau E manino le Talaaga. Ina ua mavae lena, i le masani ai, i Odnoklassniki, o le login itulau o le a tatalaina, lona uiga ua e tuua ma le manuia lau tala i luga o lenei fesoʻotaʻiga lautele. Ae e mafai ona e ulufale i ai i soo se taimi i le ulufale i le login-password faʻavasega i fanua talafeagai.

Faiga 3: Ata

A faʻapea e tatau ona e vaʻai atu i le mea tuai o se mea mataitu i se tulaga le lelei tele, ona tatau lea ona mafaufau i ai - o le laʻau ulufafo e le faʻaalia mo le mafuaʻaga e le sao ai le nofoaga. I lenei tulaga, faʻaopopo atu i le leiloa le faʻamau ki, isi elemene o le 'upega tafaʻilagi mafai foi ona faʻaalia saʻo ma / pe taufetuli i le tasi ma le isi.

Ina ia faʻasaʻoina mea uma nei, ua fautuaina e taumafai e faʻaletonu i totonu o le laupepa, ia faʻaititia. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le keyboard keyboard auala Igoa. Pinch ia seia faʻaalia uma elemene i luga o le 'upega tafaʻilagi masani, ma le sootaga "Alu i fafo" o le a le aliali mai i le pito i luga o le itulau.

Afai o lenei faʻasologa fesoʻotaʻi e le aoga, ona e faʻalogo lea i le pito i luga taumatau o le browser faamalama. O iina e tatau ona e kiliki i luga o le ata o fusi e tolu, ona faʻaaoga lea o le faʻamau "-" e 'autafa.

Faitau atili: Faʻafefea ona fetuʻunaʻi le fua i Odnoklassniki

Metotia 4: Aveese Junk Files

I mataupu e seasea lava, o lapisi lapisi i totonu o le faʻatulagaina ma le lesitala mafai ona fesoasoani i le le aoga o nisi vaega o nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamau "Alu i fafo" i tamaiti o le vasega. I le avea ai o se tulafono, a uma ona soloia le tumau faila ma lesitala sese i uma browser, oe alu ese mai lou itulau aunoa ma le faaaogaina o le sootaga "Alu i fafo". I le lumanaʻi, a e masani ona e faʻamamaina lau komupiuta, o lona uiga e te le faʻafitauli i le ulufale ma le Odnoklassniki ma isi fesoʻotaʻiga lautele.

Muamua, tatou vaʻai i le auala e faʻamamaina ai lau komepiuta mai lapisi masani faʻaaogaina CCleaner. O lenei polokalama e leai se tau, e maeʻa faʻaliliu i le Lusia, e faigofie tele ona faʻaaogaina. O le laasaga ma lea laasaga faatonuga foliga o lenei:

  1. Ina ua uma ona tatala le polokalama i le itu tauagavale agavaʻa menu, filifili le sikuea ma le igoa "Faamamaina".
  2. Muamua lava, e tatau ona e tape uma lapisi i le tab "Pupuni". Tatala i luga (tu i le pito i luga) ma tuu ni faʻailoga faaopoopo i luma o na mea e te manaʻo e aveese. A e le malamalama i se mea e uiga i lenei, ona tuu loa lea e pei ona i ai (i le faʻataʻavale o mea sili ona faʻaaogaina ma masani ona faʻaaogaina ua uma ona faʻailogaina).
  3. O lenei kiliki "Auiliiliga" e amata suʻeina lau komipiuta mo faila faila.
  4. O le tilotilo solo e masani ona le sili atu nai lo nai minute (le taimi faʻalagolago ile tele o lapisi ma le saoasaoa o se komipiuta). A maeʻa, o le ki o le a avanoa. "Manino"Faʻaaoga e tape ai faila faila.
  5. E fufuluina le taimi e tasi i faʻataʻitaʻiga. A maeʻa, toe taumafai e toe ulufale i Odnoklassniki. Talu ai ona e te otometi tuʻufua lou itulau, ona toe toe ulufale i totonu ma siaki pe o le faʻamau o loʻo galue nei "Alu i fafo".

Metotia 5: 'Alu ese mai le telefoni

Afai i le taimi o loʻo e nofo i Odnoklassniki mai lau telefoni ma e te manaʻomia ona tuʻua lau teuga tupe, ona faʻaaoga lea o lenei pupuʻu faʻatonuga (talafeagai mo le Odnoklassniki polokalama faʻapipiʻi):

  1. Faʻasolo le faʻamalama e ala i le faia o se taga i le itu taumatau o le itu tauagavale o le mata.
  2. Tusi i lalo i le pito i lalo o le lisi e alai i le itu tauagavale lisi. E tatau ona i ai se mea "Alu i fafo". Faʻaaoga.
  3. Faamautu logout.

Silasila foʻi: Tuʻua le kulupu i Odnoklassniki

E mafai ona ulufafo Odnoklassniki e aunoa ma ni faʻafitauli tusa lava pe o le faʻamau "Alu i fafo" e musu e galue.

Pin
Send
Share
Send