Meli i le Falemeli 7.25

Pin
Send
Share
Send

I luga o le Initaneti o loʻo iai le tele o ni ata mama ua uma ona faia, ae e leʻo ia mea e manaʻomia mo se manaʻoga faʻapitoa ma tagata e manaʻomia. O le mea lea, matou fautuaina le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e fatu ai sau oe lava postcard. I le tala lea, tatou te vaʻai totoʻa i le Postcard Wizard polokalama.

Galuega faʻatino gaioiga

O le "Postcard Wizard" e le o se faʻatonutonu poʻo se tusitusiga i tusitusiga, o lea o gaioiga uma o loʻo i ai o loʻo taulaʻi i le fatuina o galuega patino. Ua e manaʻomia e amata i le fausia o se faila fou poʻo le tatalaina o se galuega o loʻo faʻagasolo e foliga mai i totonu Poloketi talu ai nei.

Afai o oe o le a faia mai le maofa, filifili ile ituaiga o postcard - e mafai ona faigofie pe i se gaugau. Ole aofaʻiga o nei suiga ile galuega ma foliga mulimuli ole poloketi.

Ina ia sefe le taimi ma faʻaali tagata le poto masani mataupu faʻavae o le polokalame, na faʻaopopoina e le au atiaʻe se lisi tele o templates o loʻo avanoa mo le leai o se totogi, ma isi vaega o le seti o le a e mauaina i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia, o le tele o latou ua totogiina.

O lenei e aoga le faʻaaluina o le taimi e seti ai le itulau. Ole tele e tatau ona faʻailoaina laʻititi tele ina ia mafai ona ofi uma elemene, ae afai e tatau ai, e mafai ona suia i le lumanaʻi. I le itu taumatau o se tapoleni ulaula, o lea e mafai ona mafai mafaufau loloto le nofoaga o vaega taitasi.

Gauai atu i le faʻatonutonu faatonu, lea e tele presets. Latou faʻaaogaina e fausia ai poloketi o se ituaiga ituaiga, lea e faʻaalia i le igoa o le faʻatusa. Tagata faaaoga e mafai ona fausia ma sefe a latou lava avanoa.

Maua fua tala faʻapitoa

Afai na e filifilia se tasi o templates, ona faia lea o lenei gaioiga e le ono manaʻomia, ae peʻa faia se galuega mai le amataga, e aoga. Oe filifilia le ituaiga ma le lanu o le tuatusi. I le faʻaopopo i le faʻaopopoina o lanu ma mea e fai, downloadina ata mai se komepiuta e lagolagoina, o le a fesoasoani lea e sili atu le tulaga ese o le galuega.

Faʻaopopo foliga vaaia

I se tasi vaega o loʻo i ai ni laupepa se tolu, taʻitasi o loʻo aofia ai ni pusa avanoa, ufimata ma faʻamama. Faʻaaoga i latou pe a manaʻomia e auiliiliina le poloketi pe faʻaali atili. I se faʻaopopoga, o le tagata e mafai ona ia faia elemene uma lava ia e ia le faʻaaogaina le fausia-i faatonu.

Preset Seti Mea Taua

O le cliparts i lo latou vaega autu i autu taitasi. E leai ni faʻatapulaʻaina o le faʻaopopo o teuteuga i le tapoleni. Faʻalogo i le galuega o loʻo fausia e faʻatino ai lau oe ata toso - e tatalaina ma le faʻatauina o le atoaga o le "Postcard Wizard".

Tusitusiga ma ona avanoa

Tusitusiga o le vaega sili ona taua toetoe lava o soʻo se postcard; e tusa ai, lenei polokalame maua ai le avanoa e le gata faʻaopopo se tusitusiga, ae ia faʻaaogaina tapenapena faʻataʻitaʻiga, taʻitasi o loʻo aoga i se autu autu poloketi. Tele templates taulai atu i aso malolo faafeiloaiga.

Faaputuga ma Muai Vaaiga

I le itu taumatau i le menu autu faʻaali atu se vaaiga o le postcard. E mafai e le tagata faʻaaoga ona kiliki i soʻo se mea e momoli i ai, sui pe tape. O le fesuiaʻiga i le va o itulau ma laʻasaga e faia e ala i se isi poloka i le itu taumatau. I se faʻaopopoga, i le pito i luga o loʻo i ai meafaigaluega mo le teuteuina elemene, suia, feʻaveaʻi, overlaying poʻo le soloia.

Kiliki i luga "Meli pepa lafo"ia suesue auiliili itulau taʻitasi ma iloilo le foliga mulimuli o le poloketi. Ia e mautinoa e faʻaaoga le galuega lea aʻo leʻi teuina, ina ia aua neʻi e misia se vaega taua ma faʻasaʻo mea sese na faia pe a iloa.

Lelei

  • O le polokalame o loʻo faʻaaogaina atoatoa i Lusia;
  • Tele numera o afifi ma avanoa;
  • E iai mea uma e te ono manaʻomia aʻo faia le pepa meli.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

E mafai ona tatou fautua saogalemu atu le "Postcard Master" ia i latou e faʻaaoga tagata e manaʻo e vave faia se poloketi poloketi. Ole puleaina ma le fausiaina e faigofie lava, o le a manino e oo lava i se tagata e leʻi iai se poto masani. Ma tele fausia-i templates le a fesoasoani e faia vave le poloketi.

Sii maia le faamasinoga Card Wizard

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama Foafoa Card Matai Pisinisi Pisinisi Pepa ata Matua 2

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Postcard Master o se polokalama faʻapitoa ua mamanuina e vave faia se tematik faafeiloaiga kata. O le agavaʻa e faʻataga ai oe e fai uma se poloketi mai le amataga ma faʻaogaina ni avanoa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: AMS Polokalama
Tau: $ 10
Tele: 85 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.25

Pin
Send
Share
Send