Liliu PDF i le TXT

Pin
Send
Share
Send


O le ata PDF na i ai mo se taimi umi ma o se tasi o sili ona lauiloa filifiliga mo faʻasalalauga faʻasalalauga o tusi eseese. Peitai, e i ai ona vaivaiga - mo se faʻataʻitaʻiga, o le lava le tele o le manatuaina o loʻo nofo ai. Ina ia faʻaititia faʻapitoa le tele o lau fiafia i tusi, e mafai ona e faʻaliliuina i le TXT format. E te mauaina mea faigaluega mo lenei galuega i lalo ifo.

Liliu PDF i le TXT

Matou te faia se pepa tuʻufaʻatasi - faʻauʻuina atoatoa tusitusiga uma mai le PDF i le TXT e le o se faigofie galuega. A maise pe afai o le PDF pepa e leai se tusitusiga vaega, ae o loʻo aofia ai ata. Peitaʻi, o loʻo iai nei faʻafitauli e mafai ona foia lenei faʻafitauli. O nei polokalame faakomepiuta e aofia ai faʻapitoa tagata liliu mai, polokalame mo digitizing tusitusiga, ma nisi PDF faitau.

Tagaʻi foʻi: Faʻaliliu faila PDF i Excel

Metotia 1: Aofai PDF Converter

O se lauiloa polokalama mo le faʻaliliuina PDF faila i se numera o ata poʻo tusitusiga i foliga. O loʻo faʻaalia foliga laʻititi ma le auai o le gagana Lusia.

Sii maia Le Aofai PDF Converter

  1. Tatala le polokalama. Ina ia e alu i le faila ma le faila e te manaʻomia e faʻaliliuina, faʻaaoga le lisi laau poloka i le itu tauagavale o le faigaluega faamalama.
  2. I le poloka, tatala le tulaga o le faila ma le pepa aloaia ma kiliki tasi faʻatasi ma le isumu. I le itu taumatau o le faʻamalama, o PDF uma o loʻo i totonu o le lisi filifilia e faʻaalia.
  3. Ma luga o le pito i luga luga saili le faamau e fai "Lefa" ma le faʻailoga e fetaui i ai, ma kiliki ai.
  4. O le liua meafaigaluega faamalama o le a tatalaina. I totonu, e mafai ona e faʻatonutonuina le faila o le a faʻasaoina le iʻuga, malologa itulau ma se igoa template. O le a matou vave alu i le liua - e amata le faʻagasologa, oomi le faʻamau "Amata" i le pito i lalo o le faamalama.
  5. Ua tapunia se faʻasilasilaga tapunia. A i ai ni mea sese na aliaʻe mai ile taimi ole liua, ole polokalama e lipotia lenei.
  6. E tusa ma le faʻaletonu nofoaga, o le a matala Tagata suʻesuʻefaʻaali lea se faila ma le faʻaiuga.

E ui i lona faigofie, o le polokalama e tele mea sese, o le autu o le le saʻo galuega ma PDF pepa o loʻo faʻamatalaina i koluma ma o loʻo iai ata.

Metotia 2: PDF XChange Editor

O se sili atu alualu i luma ma faʻaonapo nei faʻamatalaga o le PDF XChange Viewer, e leai se totogi ma aoga.

Sii mai le PDF polokalama XChange Faatonu

  1. Tatala le polokalame ma faʻaaoga le aitema Faila i luga ole toolbar lea e filifili ai le filifiliga "Tatala".
  2. I le tatalaina "Suʻesuʻe" matamata i le faila ma lau PDF faila, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. A utaina le pepa, toe faʻaaoga le lisi FailaI lenei taimi kiliki i luga Vagana E pei.
  4. I le faila faasao Ofisa, seti le mataua i lalo lisi Ituaiga faila filifiliga "Manino tusitusiga (* .txt)".

    Ona seti se isi igoa pe tuu e pei ona i ai ma kiliki Sefe.
  5. A faila TXT o le a aliali mai i le faila i tafatafa o le uluai pepa.

O le polokalama e leai ni faʻaaliga manino, vagana ai o foliga o le liua o pepa aloaia lea e leai se tusitusiga vaega.

Metotia 3: ABBYY FineReader

E lauiloa e le gata i le CIS, ae i le lalolagi atoa, o le digitizer o tusitusiga mai le au Rusia tagata atiaʻe mafai foi ona feagai ma le galuega o le faʻaliliuina PDF i le TXT.

  1. Tatala Abby FineReader. I le lisi Faila kiliki i le aitema "Tatala le PDF poʻo le ata ...".
  2. I le faʻamalama mo le faʻaopopoina o pepa, alu i le faʻasino ma lau faila. Filifili i se isumu kiliki ma tatala e ala i le kiliki i luga o le ki talafeagai.
  3. O le pepa o le a utaina i totonu o le polokalama. O le faʻagasologa o le faʻaogaina o tusitusiga i totonu o le a amata (e ono umi se taimi). I lona pito, saili le faʻamau Sefe i le pito i luga meafaigaluega ma kiliki.
  4. I le aliali mai faʻasaoina o le sefeina o faʻaiʻuga o faʻailoga, seti le ituaiga o sefe faila e pei "Tusitusiga (* .txt)".

    Ona e alu loa ile nofoaga e te manaʻo ai e sefe le pepa na liliu, ma kiliki Sefe.
  5. Oe mafai ona faʻamasani i le iʻuga o galuega e ala i le tatalaina o le muamua filifilia faila e ala Tagata suʻesuʻe.

E lua mea sese i lenei vaifofo: le faʻatapulaʻa vaitaimi aloaia o le faʻataʻitaʻiga lomiga ma le faʻatonuina o gaioiga PC. E ui lava i lea, e i ai foʻi le faʻamoemoe i le polokalame - e mafai ona faʻaliliuina i tusitusiga ma ata PDF, pe a fai o le ata e tali tutusa ma le mea sili e tatau ona iloa.

Metotia 4: Adobe Reader

O le taʻutaʻua PDF sili ona lelei foi ei ai le faʻatinoina o le faʻaliliuina o ia pepa i le TXT.

  1. Faaoso le Adobe Reader. Faʻaaoga aitema Faila-"Tatala ...".
  2. I le tatalaina "Suʻesuʻe" Alu i luga o le faʻatonutonu ma le faʻatatau pepa, le mea e te manaʻo e filifili ma kiliki "Tatala".
  3. A uma ona e siiina le faila, fai le mea lea: tatala le lisi Failafaʻapopoleina "Vagana e pei o isi ..." ma i le popup window kiliki i luga "Tusitusiga ...".
  4. O le a aliali mai i ou luma Tagata suʻesuʻe, lea e te manaʻomia e faʻaigoa le faila liliu ma kiliki Sefe.
  5. A maeʻa le liua, le umi lea e faʻamoemoe i le tele ma le anotusi o le pepa, o se faila ma le .txt faʻaopopoga o le a aliali ane i tafatafa o le uluaʻi pepa i le PDF.
  6. E ui i lona faigofie, o lenei filifiliga e leai foi ma ni mea sese - lagolago mo lenei faʻaaliga o le Adobe viewer faʻamuta aloaia, ma ioe, aua le faʻamoemoe i se lelei faʻaliliuga iuga pe afai o le puna faila o loʻo iai le tele o ata poʻo le le faʻatulagaina masani.

E aotelega: faʻaliliuina se pepa mai le PDF i le TXT e faigofie tele. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni nuʻu i foliga leaga o le faʻagaioiga ma ni tulaga le masani ai faila poʻo aofia ai ata. Peitai, i lenei tulaga, o loʻo i ai se filifiliga i le faʻasologa o se digitizer o le tusitusiga. Afai e leai se tasi o metotia i luga na fesoasoani ia te oe, o le fofo e mafai ona maua i le faʻaaogaina o auaunaga i luga ole laiga.

Pin
Send
Share
Send