Network Tetele Mataitu 1.0.5.3

Pin
Send
Share
Send


O le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga e faigofie ona faʻatonutonu le taumafaina o fesoʻotaʻiga i Initaneti. Leai se muamua faʻapipiʻi e manaʻomia e tamoe ai le talosaga. Polokalama aofia ai le faʻaalia uma fesoʻotaʻiga faʻamatalaga i totonu o le autu faamalama o le fale faigaluega.

Network Card Faʻamatalaga

O pito pito i luga o le Network Traffic Monitor faʻaalia faʻamatalaga e uiga i lau 'upega tafaʻilagi meafaigaluega. E sili atu, o le gaosiaina ma faʻataʻitaʻiga o le network card ua faʻaalia. Afai o lau PC ua i ai se uaealesi network module, ona iloa ai lea i le faaiuga o le laina muamua Uaea Wi-Fi. O le polokalama ei ai se aoga aoga e otometi fuafua le ono-byte numera o lau masini. Mai le itu taumatau o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa ua saunia e le Initaneti tautua.

Sii mai ma apalai

O faʻamatalaga e uiga i le ulufale atu ma le ulufafo o loʻo faʻaalia i le poloka pito i lalo. O latou uma taʻitasi "I totonu" ma le "OUTE" faʻaalia le saoasaoa o loʻo faʻaaogaina ma o le maualuga mo le taimi atoa. Sosoo ai o le a e vaai i le taua "Tusa / sekone" - O lenei faʻatusa e fuafua ai le averesi saosaoa. E tusa ai, AOFAI o le a faaali atu le faʻaaogaina o fegalegaleaiga i luga o fesoʻotaʻiga. I le itu tauagavale, faʻamatalaga e uiga i le vaʻaia taimi ma le aofaʻi o tau o In / Out tapulaʻa o le a faʻaalia.

Filifiliga Filifiliga

O tulaga uma e mafai ona faia e ala i le kiliki i luga o le kia ki i le faʻaavanoaina potu faigaluega. O le faʻamalama e tatalaina e aofia ai vaega e tolu. I le muamua, e mafai ona e faʻatulagaina le toe setiina, o lona uiga, pe a oʻo i se taimi faʻapitoa taimi e taunuu, le polokalama o le a faʻaleaogaina uma lipoti luga o fesoʻotaʻiga faʻaaogaina. E malamalama faʻapea o fuainumera e kilia pe a tasi le aso, masina e oʻo mai, ma e faʻaaoga e le tagata latou lava a latou faʻamatalaga. O le a le tulaga ia, seti ua le atoatoa.

Poloka "Tapulaa" mafai ai ona e faʻatonutonu le faʻatapulaʻaina o faʻaaogaina le upega tafailagi. O le tagata faʻaaoga e mafai ona ulufale i a latou tulaga taua mo le oʻo mai ma le ulufafo faʻailoga. O le mea lea, o le tagata o le a le mafai ona faʻaogaina sili feʻaveaʻiga nai lo faʻamoemoe, ma le polokalama poloka avanoa. O le vaega mulimuli mafai ai ona tusia fuainumera i Log faila, o le nofoaga o faʻaaoga le tagata faʻaaoga patino pe o ese mai le masani.

Lelei

  • Leai se laisene;
  • Faʻamatalaga o meafaigaluega i luga ole laiga.

Le atoatoa

  • Igilisi Ofisa;
  • Le laititi o numera o galuega.

Tuuina atu polokalama fesoasoani o le a faʻatonutonu fegasoloaʻiga i totonu o le lalolagi fesoʻotaʻiga. O le Network Traffic Monitor o loʻo i ai le agavaʻa e faʻatonutonu muamua ai tapulaʻa faʻaaoga Initaneti ma tusi uma lipoti e lafoina faila.

Lafo mai le uila feaveaʻi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Uepisaite mataitu Fps mataitu Bwmeter Initaneti feaveaʻiga polokalama pulea

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Network Traffic Monitor - o se polokalame e mafai ai ona e puʻeina le siiina ma le lafoina o faʻamatalaga i le fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa, e faʻaalia ai se lipoti i le autu o le faʻamalama polokalama.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Marius Samoila
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.0.5.3

Pin
Send
Share
Send