WinUtillities Memory Optimizer 6.0

Pin
Send
Share
Send

RAM o se tasi o le sili ona taua vaega o se komepiuta polokalama. Ina ia faʻatautaia le RAM, ua faia e tagata atiaʻe faʻapitoa polokalame, ma o se tasi o nei o se mea faigaluega fua mo le faʻamamaina WinUtillities Memory Optimizer RAM.

Avega optimization

O le faʻamoemoe autu o WinUtillities Memory Optimizer o le toe setiina o le avega i luga o le komipiuta a le RAM pe a oʻo i se tapulaʻa faʻapitoa. E mafai e le polokalame ona faatino lenei faʻagaioiga i tuaʻaiga, aua ina ua fausia, sa mulimulitaʻi le au atiaʻe le "seti ma faagalo" mataupu faʻavae.

O le fautuaina le faatumu o faʻatumu tapulaʻa ua fuafua ma faʻatulaga otometi e le polokalame mo taʻitasi faiga patino. Ae o le tagata e iai le agavaʻa e seti ai lona lava tau taua e ala i le tusi talosaga.

E mafai foʻi ona fufulu vave le RAM, ile faʻasologa masani.

Tuʻu faʻamatalaga

Ole VinUtiliti Memori Optimaizer o loʻo mafai ai ona maimoa ile taimi moni faʻamatalaga e uiga i le utaina o vaega eseese o le RAM, e aofia ai ma le swap file.

I se faʻaopopoga, o se isi faʻafanua faʻaalia faʻamatalaga i luga o le avega i luga o RAM i gaioiga.

O le faʻagaioiga o lenei vaega vaega e mafai foi ona maitauina le faʻaaogaina o le WinUtillities Memory Optimizer icon i le system tray, e maua ai faʻamatalaga i luga o le tulaga o RAM avega.

CPU Faʻaaogaina Faʻamatalaga

WinUtillities Memory Optimizer e maua ai faʻamatalaga i le faʻaaogaina CPU. O nei faʻamaumauga o loʻo faʻaalia foʻi i le taimi e tasi i le taimi moni i le ituaiga faʻailoilo ma o agavaʻa faʻaaoga ai le kalafi.

Lelei

  • Malamalama mama;
  • Faigofie ma tupu fua.

Le atoatoa

  • E mafai ona faʻaʻaisa le eletise i masini vaivai i le taimi e faʻamamaina ai le tino;
  • Leai ni Russification o le Ofisa.

WinUtillities Memory Optimizer o se faigofie ma faigofie polokalama mo le mataituina o le tulaga ma sili ona lelei le RAM o se komipiuta a le tagata lava ia, lea e talafeagai mo le lautele lautele o tagata e faʻaaogaina.

Sii mai fua le Vin Utilities Memori Optimizer

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mea TonuMark Memory Analyzer Punaoa Diagnostic aoga Maa optimizer Vitio Mafaufauga Tofotofoga Tofotofoga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
WinUtillities Memory Optimize o se polokalame mo le faʻaleleia atili o le komipiuta RAM ma le tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga i ai faʻamatalaga auiliili e uiga i lona tulaga, e le gata i le moni taimi ma i tulaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista, 2000, 2003, 2008
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: YL Computing
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 6.0

Pin
Send
Share
Send