Faʻafefea ona tatala se faila faila i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


I le faagasologa o le galulue ma le iPhone, e ono manaʻomia e le tagata faʻafesoʻotaʻi ma fegalegaleaiga ma faila o ituaiga eseese, e aofia ai le ZIP, o se taʻutaʻua tulaga lelei mo faʻamaumauga ma tuʻufaʻatasia faʻamaumauga. Ma o le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai pe faʻapefea ona tatala.

Tatala le ZIP faila ile iPhone

E mafai ona unzip le ZIP faila e ala i le tatalaina o mea ua teuina i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. E le gata i lea, o loʻo iai faʻavaʻa fofo na saunia e Apple ma le tele o isi faila faila e mafai ona laʻuina mai i le App Store i soʻo se taimi.

Faitau atili: Faila faila mo iPhone

Metotia 1: Talosaga faila

I le iOS 11, Apple faʻaogaina se tasi taua tele talosaga - Faila. O lenei mea faigaluega o le faila faʻatonutonu mo le teuina ma le vaʻaia o faʻamaumauga ma ala o faʻasalalauga o faila o foliga eseese. Aemaise lava, o le a le faigata mo lenei filifiliga le tatalaina o le ZIP archive.

  1. I a matou mataupu, o le faila faila na sii mai i le Google Chrome browser. A maeʻa le faʻatuina mai, i le pito i lalo o le faamalama, filifili le faʻamau Tatala i totonu.
  2. O se isi menu le a oso i luga o le lau, i totonu e tatau ona e filifilia Faila.
  3. Faʻailoa mai le folasaga taunuʻuga o le a sefe le faila ZIP, ona popo lea o le ki i le pito i luga taumatau Faaopopo.
  4. Tatala le tusi apalai ma filifili se pepa na teuina muamua.
  5. To unzip le archive, kiliki le ki i lalo Vaai Initaneti. Le isi taimi, unpacking le a faia.

Metotia 2: Pepa aloaia

Afai tatou te talanoa e uiga i fogafale tolu fofo mo le galulue ma ZIP archives, e aoga le talanoa e uiga i le Pepa o talosaga, o se galuega aoga faila ma i totonu o le browser, le mafai ona download pepa mai le tele o punaoa, faapea foi ma le lagolago mo le tele o lisi o foliga.

Sii mai Pepa

  1. Muamua e te manaʻomia e download pepa mo le leai o se mea mai le App Store.
  2. I la matou mataupu, o le faila zip o loʻo download i le Google Chrome browser. I le pito i lalo o le faamalama, filifili le faamau "Tatala i totonu ..."ma o lea "Kopi i Pepa aloaia".
  3. Le isi taimi, Pepa aloaia o le a faalauiloa i luga o le iPhone. O loʻo aliali mai se feʻau i luga o le ata e faʻataunuʻuina ma le manuia le faʻauluina mai o le ZIP archive. Fetaomi faamau Ua lelei.
  4. I le talosaga lava ia, filifili le igoa o le muamua faila faila. O le polokalame e vave ona tatalaina e ala i le kopiina o mea sa teu ai i ona autafa.
  5. O lenei e le au faila faila ua avanoa mo le vaʻaia - na o le filifili o se pepa, a maeʻa ona faʻaavanoaina vave lea i pepa aloaia.

Faʻaaoga se tasi o le lua talosaga e faigofie ona tatala ZIP faʻamaumauga ma faila i le tele o isi foliga.

Pin
Send
Share
Send