Polokalama mo le fatuina o ata ma tusitusiga

Pin
Send
Share
Send

E tele e faʻaopopoina ni aʻafiaga i o latou ata, faʻagasologa i latou i ni sapalai ma faʻaopopo tusitusiga. Ae ui i lea, e i ai taimi e faigata ai ona maua se polokalame e tuʻufaʻatasia e aofia ai le faʻaopopoina o tusitusiga. I lenei mataupu, o le a tatou iloiloina ni sui o faʻatonutonu ata ma polokalama mo le galulue ma ata, ma le fesoasoani a ata ma tusitusiga mau.

Picasa

Picasa o se tasi o sili lauiloa polokalama o le a faʻatagaina oe e le gata e vaʻai ma faʻavasega ata, ae faʻapitoa foi e faʻaopopoina i latou e ala i le faʻaopopoina o aʻafiaga, faamama, ma, o le mea moni, tusitusiga. E mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻapipiʻi le fonoa, lona tele, tulaga o tusitusiga ma manino. O lenei vaega atoa o mea faigaluega o le a fesoasoani faʻaopopo tuʻufaʻatasia mea uma.

I se faʻaopopoga, o loʻo iai se vaega tele o galuega e aoga i le galueaina ma ata. E aofia ai le iloa foliga ma galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga lautele. Ae aua le faʻatali mo faʻafouga ma mea faʻalelei e pei ona le toe iai Google i Picasa.

Sii mai ia le Picasa

Adobe Photoshop

Tele tagata e masani i lenei faʻatusa ata ma faʻaaoga soo. O le a sau aoga mo soʻo se faʻapipiʻiina o ata, pe o le lanu faʻasaʻo, faʻaopopo aʻafiaga ma faʻamama, tusia ma sili atu. E aofia ai le fausiaina o le tusiga. O gaioiga uma e vave ma e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se faila e faʻapipiʻi i lau komipiuta, ae ia maitau e le o tagata uma e lagolagoina Cyrillic - ia faʻaeteete ma faʻamasani oe i uiga ae leʻi faʻapipiʻiina.

Sii mai le Adobe Photoshop

Gimpe

Mafai GIMP ona taʻua o se saʻolotoga maua fua o le Adobe Photoshop polokalame e iloa e le toʻatele? Atonu ioe, ae e taua le mafaufauina o le a le maua le tutusa numera o mea talafeagai mea faigaluega ma isi aoga o loʻo i luga o le Photoshop. Galulue faʻatasi ma tusitusiga, e faʻatinoina tele. E toetoe lava leai ni faʻatonutonuga, o le vaipuna e le mafai ona toe teuteuina, e tumau le faamalieina i le na o le suia o le lapoʻa ma foliga o mataʻitusi.

I nisi tulaga, e tatau ona e faʻaaoga ata tusi. Le faʻaaogaina, o le faia o se tusitusiga e sili atu le faigata, ae i le tomai saʻo o le ae maua se taunuuga lelei. O le a ou otooto atu i lenei sui, ou te manaʻo e matauina o loʻo lelei tele mo le faʻatonutonuina o ata ma o le a tauva ma le Photoshop, pei ona tufatufa atu e aunoa ma se totogi.

Sii maia le GIMP

Ata puʻe

Ma e tasi le aso e le lava e aʻoaʻoina ai mea faigaluega uma o loʻo i ai i lenei polokalama. Ioe, e tele naua, ae o le ae le maua le aoga ia i latou. E aofia ai le fausiaina GIFs, pueina o le lau, ma le faia o kolisi. Le lisi alu pea i luga. Ae o lea ua matou fiafia faapitoa e faʻaopopoina tusitusiga. O lea vaega ua faʻapea.

Vaʻai foi: Faia o GIFs mai YouTube vitio

Le tusiga i le laupepa faaopoopo. "Mea faitino". Avanoa i totonu o se sikulisi sitaili mai se comic strip, e faʻalagolago uma i lou mafaufau lelei. Faapitoa lava fiafia o PhotoScape ua tufatufaina atoa leai se totogi, tuʻuina atu na o tele faʻapitoa mafai mafai faʻaleleia mo ata.

Sii mai i le PhotoScape

Maliu

I totonu o le Windows-polokalame, o le tasi e galue ma le Android faʻafoeina le polokalama ua faia. O lenei e toʻatele e puʻeina ata i telefoni, e faigofie tele ona vave faʻaaogaina le ata e aunoa ma le lafoina i le PC mo le faʻatonutonuina. Snapseed e ofoina atu le tele tele o aʻafiaga ma filiga, ma faʻatagaina ai foʻi oe e faʻaopopo tusitusiga.

I se faʻaopopoga, o loʻo iai lava meafaigaluega mo le tipiina, tusia ata, paʻu ma scaling. Snapseed e talafeagai mo i latou e masani ona pueina ata i luga o le telefoni ma faʻatautaia latou. E avanoa mo le download e aunoa ma se totogi mai le Google Play Faleoloa.

Download Ua maʻimau

Vaʻai

PicPick o se tele-tasking polokalame mo le fatuina o faʻamalama ma teuteu ata. Matua gauai atu i le faia o screen tui. Na ona e filifilia se vavaeʻese se vavaeʻese, faʻaopopo faʻamatalaga, ona amata loa lea ona faʻagaioi le faʻaumaina o le ata O loʻo iai foʻi le galuega o le lolomiina o igoa.

O gaioiga uma e faʻavavevave faʻafetai i le faʻatonu tuufaatasi. PicPick e tufatufaina leai se totogi, ae afai e te manaʻomia nisi meafaigaluega ma o oe o le a faʻaaogaina lenei polokalama faʻapolofesa, ona tatau lea ona e mafaufau e uiga i le faʻatauina o se vaega sili atu.

Sii mai le PicPick

Paint.net

Paint.NEt o se faʻalauteleina o se tulaga o le tulaga masani Paint, e talafeagai e tusa lava mo tagata tomai faapitoa. E i ai mea uma e te manaʻomia o le a aoga i le faʻagaioiga o ata. O le faʻagaioiga o le faʻaopopoina o tusitusiga e faʻatinoina o le tulaga masani, pei ona i ai i le tele o polokalama faʻapena.

E taua le mataala i le vavaeina o laupepa - o le a fesoasoani tele pe a e faʻaaogaina le tele o elemene, e aofia ai ma tusitusiga. E faigofie le polokalama e oʻo foi i le tagata fou ona faʻaaogaina.

Sii mai Paint.NET

Vaʻai foi: Ata faʻapitoa polokalame

E le maua mai i le tala se lisi atoa o ia polokalame. Tele ata faatonu e iai se galuega e faʻaopopo tusitusiga. Peitaʻi, ua matou aoina nisi o mea sili, na mamanuina e le gata mo lea, ae faʻaopopo isi galuega faʻatino. Suesue auiliili polokalame taʻitasi e fai le filifiliga saʻo.

Pin
Send
Share
Send