Matai Faʻailoga 1.1

Pin
Send
Share
Send

Le faʻaaogaina o le MasterStamp polokalame o le a fesoasoani e faʻafaigofie le faʻagaioiga o le fausiaina o ni faʻailoga tulaga ese ma faʻailoga o foliga eseese. O se polokalame faigofie lea e le ofoina atu se tele o mea faigaluega ma mea faʻaalia, ae ui i lea, o galuega o loʻo iai e lava mo le galue ai i se poloketi.

Oloa Filifili

E leai se auala e filifilia ai se fomuaga mo se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o lea mea o lenei faitioga e tatau ona fuafuaina faʻataʻitaʻi, fuafua i luga o lo latou lapoʻa. Ae o le foafoaga e maua i se tasi o tolu ituaiga. Ole fesuiaʻiga i le va oi latou e faʻatinoina tabs, lea e fai lava sina ese o le fuafuaga, talu ai e eseʻese elemene.

Faʻapitoa

O laina taʻitasi e mafai ona faʻatulagaina i se isi vai. Ina ia faʻatulaga latou, e i ai se 'eseʻese faʻamalama e filifilia ai le vai mama, lona tele, sitaili ma lanu. Vaʻai totoʻa ile faʻaleleia atili - o tusitusiga e ono sopoia pe oʻo i lalo ole laina. Totogi totoa i le faʻatulagaina o lenei faʻatusa, talu ai o le faʻasologa mulimuli e faʻalagolago i ai.

Otootoga

Eseesega, ou te fia matauina le faʻaopopoina o ala. Mo se taʻamilosaga foliga i le faʻamalamalamaga a le tagata e faʻaaogaina, o le mafiafia ma le faʻataʻamilosaga e maʻea. Naʻo nai aitema e mafai ona faʻagaioi luga o le faʻavae, talu ai o se fuainumera tele e le talafeagai. I se faʻaopopoga, e mafai ona e siiina mai le tagavai, pe a iai, i luga o le komupiuta. O le a faʻaali atu i le fale lolomi.

O le lanu o fuainumera taʻitasi ua filifilia eseese i le oomiina o le ki talafeagai. E i ai sauniaina lanu ma le mafai e filifili se paolo mai i le pa.

Lelei

  • O le polokalame o loʻo faʻaaogaina atoatoa i Lusia;
  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;
  • Lagolago mo le tele o faʻailoga pepa.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Le laititi o seti o galuega ma mea faigaluega.

MasterStamp o se matua faigofie aulelei polokalama mo le faia o faʻailoga ma faʻailoga. E fetaui lelei mo naʻo nisi ole galuega muamua, talu ai le le lava le manaʻoga e fatu ai ni poloketi faigata. E mafai ona faʻasaoina galuega maeʻa i le faʻataʻitaʻiga lomiga, peitaʻi, o le tusiga o loʻo faʻaalia o le a faʻaalia ata i luga, o le a mou faʻatoʻa mavae lava pe a maeʻa ona faʻatauina le faʻaaliga atoa.

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o le MasterStamp

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le fausiaina o faʻailoga ma faʻailoga Faʻailoga Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Teleport Pro

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MasterStamp o se faigofie-e-faʻaaogaina polokalame mo vave fausiaina faʻataʻotoina o faʻamaufaʻailoga ma faʻailoga o ituaiga eseese. Uma galuega maua i totonu o le lomiga lomiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: AloneWolf
Tau: $ 3
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.1

Pin
Send
Share
Send