WinMend Folder Natia 2.3.0

Pin
Send
Share
Send

O le saogalemu o faʻamaumauga a le tagata lava ia poʻo faila e le faigofie tele e sefe pe a tele tagata faʻaaoga se tasi komipiuta a le tagata i le taimi e tasi. I lea tulaga, soʻo se tagata faʻaaogaina o lau PC mafai ona tatalaina faila le manaʻomia mo le maimoaina e fafo. Peitaʻi, i le faʻaaogaina o le WinMend Folder Hidden polokalama, e mafai ona 'alofia lenei mea.

WinMend Folder Hidden o se polokalama saoloto e mautinoa ai le le faalauaiteleina o faʻamatalaga e ala i le lalafi mai le lautele manatu o mapu o loʻo teuina. O le polokalame ei ai le tele o galuega aoga, lea o le a tatou iloiloina i lenei mataupu.

Nana mea gafa

O le galuega autu lenei a le polokalame, e taʻoto i lona fatu. Faatasi ai ma gaioiga faigofie, e mafai ona faigofie ona faia se faila e le o vaaia mai le tagata suʻesuʻeina o le gaioiga galue ma prying mata. O le faila e le mafai ona vaʻaia seiloga ua kilia le tulaga Natia ma e mafai ona e aveese na o le alu i totonu o le polokalama.

Faila lafi

E le o polokalame uma o lenei ituaiga e iloga i lea galuega, peitaʻi, o loʻo maua ai iinei. Lenei mea uma o loʻo i ai i le faʻamatalaga i folau, naʻo oe e mafai ona nana naʻo se isi faila.

Saogalemu

Soo se mea e sili atu pe faʻaiti foi tagata faʻaaogaina mafai ona ulufale i le polokalame ma tatala ai le vaʻaia o folasaga ma faila, pe a fai e le o le faʻasaʻo puipuiga. A aunoa ma le ulufale atu i le numera i le taimi e ulufale ai i le polokalame, o le a le mafai ona avanoa i ai, lea e matua faʻateleina le saogalemu.

Nana faʻamaumauga i luga ole USB

I le faʻaopopoga o faila ma faila i le komipiuta a le komipiuta, e mafai foi e le polokalama ona nana faʻamatalaga i luga o femalagaiga. E tatau ona nana le faila o loʻo i le USB flash drive, ma e taofia ai le le toe vaʻaia e i latou o le a faʻaaogaina i luga o isi PC. Ae paga lea, e mafai ona toe faʻafoʻi faʻamatalaga vaaia naʻo luga o le komupiuta na e "nana".

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Le mafai ona nana faila a le tagata lava ia;
  • Lelei Ofisa.

Le atoatoa

  • Itiiti foliga;
  • Leai se gagana Rusia.

O le polokalame e matua faigofie lava ma e feagai ma lana galuega, peitaʻi, o le leai o se gaioiga faia ai ia lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi fofo poʻo le faʻatulagaina o se faʻamatalaga e tatala ai seisi faila e matua leai lava. Ae i se tulaga lautele, o le polokalama e lelei tele mo e le masani ai tagata faʻaaoga.

Sii mai WinMend Folder Natia lilo mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Foliga loka Vailaʻau Fale tumaoti Tagata poto popoto Faʻamalama sefe

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
WinMend Folder Hidden o se polokalame saoloto mo le nanaina o gafa, lea e mafai ai ona e sefe le saogalemu o faʻamaumauga o loʻo i totonu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: WinMend
Tau: leai se totogi
Tele: 12 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.3.0

Pin
Send
Share
Send