Faapipiiina avetaavale i le Windows 10 faagaoioiga polokalama

Pin
Send
Share
Send

Le faagaoioiga o soʻo se komupiuta poʻo le komepiuta tamoʻe faʻamaonia ua mautinoa e le saʻo fegalegaleaiga o mea faigaluega (mea faigaluega) vaega ma polokalama, e le mafai e aunoa ma fetaui avetaavale i totonu o le polokalama. E faʻatatau i le auala e maua ai ma faʻapipiʻi i luga o le "top ten" o le a talanoaina i totonu o le tatou tusitusiga i le aso.

Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale i totonu o le Windows 10

O le taualumaga mo le sailia ma faapipiiina avetaʻavale i le Windows 10 e le tele ese mai le faʻatinoina o mea i lomiga muamua a Microsoft. Ae peitai e i ai se tasi taua taua, pe sili atu foi, le mamalu - o le "sefulu" e mafai ona tutoʻatasi download ma faapipiiina tele o le tele o vaega polokalama e tatau ai mo le PC mea faigaluega. E manaʻomia tele le "galulue ma lima" nai lo isi lomiga muamua, ae o isi taimi e manaʻomia ai se manaʻoga, ma o le mea lea o le a tatou talanoa e uiga i fofo uma mafai mo le faʻafitauli ua taʻua i le ulutala o le tusitusiga. Matou te fautuaina oe faʻaaogaina le sili ona talafeagai.

Faiga 1: Aloaʻia Upega Tafaʻilagi

O le faigofie auala, saogalemu ma mautinoa metotia metotia saili ma faʻapipiʻi avetaʻavale o le asiasi i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi oloa. I luga o komepiuta komipiuta, muamua lava, e manaʻomia le downloadina o le polokalame komipiuta mo le motherboard, talu ai o loʻo uaʻi uma i ai vaega o le masini. Pau le mea e manaʻomia o oe o le sailia o lona faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le suʻesuʻega i totonu o le browser ma vaʻai i le laupepa lagolago, i le mea o le a faʻaalia uma avetaʻavale. Ma komepiuta feaveaʻi, mea e tutusa, naʻo le sui "motherboard" e te manaʻomia e saili ai le faʻataʻitaʻiga o se mea faigaluega patino. I se tulaga lautele, o le sailiga algorithm e pei ona taua i lalo:

Tusi: O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o le a faʻaalia ai le auala e maua ai avetaavale mo le Gigabyte motherboard, o lea e taua le mafaufauina o igoa o nisi o laupepa ma itulau i luga o le tulaga aloaia a le upega tafailagi, faʻapea foi ma lona faʻatulagaina, e mafai ma o le a ese pe a fai e i ai meafaigaluega mai se isi gaosi oloa.

  1. Saili le faʻataʻitaʻiga o le motherboard o lau komipiuta poʻo le igoa atoa o le laptop, faʻalagolago i le polokalame e manaʻo ai oe e te sailia ai. Maua faʻamatalaga e uiga i le "motherboard" o le a fesoasoani Poloaiga laina ma faʻatonuga na tuʻuina mai e le sootaga o loʻo i lalo, ma faʻamatalaga e uiga i le komepiuta o loʻo faʻaalia i luga o lana atigipusa ma / poʻo se faʻapipiʻi luga o le pusa.

    I luga o le pc i Poloaiga laina e tatau ona ulufale i le tulafono lea:

    wmic baseboard maua gaosi oloa, oloa, faʻaaliga

    Faitau atili: Faʻafefea ona sailia le motherboard faʻataʻitaʻiga i le Windows 10

  2. Tatala se suʻesuʻega i se mea suʻesuʻe (Google poʻo Yandex, e le taua tele), ma ulufale i se fesili i le faʻaaogaina o le ata lenei:

    motherboard poʻo komepiuta faʻatusa + nofoaga aloaia

    Tusi: Afai o le komepiuta feʻaveaʻi poʻo le laupapa e tele ni toe faʻaaliga (poʻo ni faʻataʻitaʻiga i le laina), e tatau ona e faʻamaonia le igoa atoa ma tonu.

  3. Siaki i faʻaiuga o sailiga tali ma mulimuli i le sooga ile tuatusi o loʻo faʻailoa ai le igoa o le ituaiga manaʻo.
  4. Alu i le tab "Lagolago" (ono valaauina "Avetaavale" pe "Polokalama" ma isi, o lea na o le vaʻai mo se vaega i luga o le 'upega tafaʻilagi o lona igoa e fesoʻotaʻi ma avetaavale ma / poʻo le masini lagolago).
  5. Tasi i luga o le download itulau, faamaoti le faʻamatalaga ma sina loloto o le faʻagaioiga o loʻo faʻapipiʻiina i lau komepiuta poʻo le komepiuta feʻaveaʻi, pe a uma ona mafai ona e alu saʻo i le download.

    E pei o la matou faʻataʻitaʻiga, o le tele o taimi i luga o itulau lagolago o loʻo tuʻuina atu avetaavale i vavae eseʻese, ua faʻaigoaina e tusa ai ma mea faigaluega o loʻo fuafua ai. I se faʻaopopoga, o lisi uma na e mafai ona aofia ai ni isi komipiuta o mea (uma faʻaaliga eseese ma fuafuaina mo itulagi eseese), o lea ia filifili le sili ona "fou" ma taulai atu i Europa poʻo Lusia.

    Ina ia amata le download, kiliki i luga o le sooga (atonu e i ai le sili atu faʻamatalaina faʻamau le sui) ma faamaʻoti le ala e sefe ai le faila.

    E faʻapena foʻi ona sauʻese mai le avetaavale mai isi vaega uma (vaega) i luga o le itulau lagolago, o lona uiga, mo masini uma komipiuta, pe naʻo mea e te manaʻomia tele.

    Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona iloa poʻo fea avetaavale e manaʻomia i luga o le komupiuta
  6. Alu i le faila na e sefe ai le polokalama. E foliga mai, o le a afifiina i ZIP faʻamaumauga, e mafai ona tatalaina, e aofia ai ma le tulaga masani mo Windows Tagata suʻesuʻe.


    I lenei mea, maua le EXE faila (o le talosaga e masani ona taʻua Faatulagaina), tamoʻe, kiliki i le ki Aveese uma ma faʻamaonia pe sui le ala faʻapipiʻiina (i tulaga faʻalenatura o le faila faila).

    O le faʻasinomaga ma le mea o loo aveeseina o le a tatalaina otometi, o lea na toe faʻataʻitaʻi o le faila faʻatinoina ma faʻapipiʻi i lau komepiuta. Lenei ua leai se mea sili atu faigata nai lo se isi polokalama.

    Faitau foi:
    Faʻafefea ona tatala o ZIP archives
    Faʻafefea ona tatala le Explorer i le Windows 10
    Faʻafefea mafai ona faʻaalia le faʻaaliga faʻalautele i Windows 10

  7. Ina ua maeʻa ona faʻatuina le muamua o avetaʻavale download, faʻasolo atu i le isi, ma isi, seia e faʻapipiʻiina taʻitasi.

    Fautuaga mo le toe fai o le masini i nei tulaga e mafai ona le amanaiaina, o le mea taua o le manatua e faia lea mea pe a maeʻa le faapipiiina o vaega o polokalama uma.


  8. Lenei ua naʻo se faʻatonuga lautele mo le sailia o ni mea faigaluega avetaʻavale luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia o lona tagata gaosi oloa ma, pei ona matou faʻailoa atu i luga, mo tuʻufaʻatasiga eseese ma komepiuta komipiuta, nisi laasaga ma gaioiga e ono eseese, ae le taua.

    Vaʻai foʻi: Mauaina ma faʻapipiʻi avetaavale mo le motherboard i le Windows

Metotia 2: Lumpics.ru 'Upega tafaʻilagi

I luga o la matou '' upega tafaʻilagi o loʻo iai ni faʻamatalaga auiliili e uiga i le sailia ma faʻapipiʻi polokalama mo mea eseese komipiuta. E tuʻuina uma i latou i se vavaeʻese se vavaeʻese, ma soʻo se vaega tele o loʻo tuʻuina atu i komepiuta feololo, ma sina vaega laʻititi ua tuʻuina atu i motherboards. E mafai ona e mauaina laʻasaga i lea laasaga ma lea sitepu e talafeagai faapitoa mo lau masini i le faʻaaogaina o le suʻesuʻega i luga o le itulau autu - naʻo le ulufale atu i le fesili lea iina:

download avetaavale + komepiuta komepiuta

pe

download avetaavale + motherboard faataitaiga

Faʻamolemole ia manatua e tusa lava pe e te le mauaina ni mea faʻapitoa tuʻuina atu i lau masini, aua le faʻamisa. Naʻo le siakiina o le tusitusiga i luga o se komepiuta feʻaveaʻi poʻo le motherboard o le ituaiga e tasi - le faʻasologa o gaioiga o loʻo faʻamatala mai ai o le a talafeagai mo isi oloa a se tagata gaosi faʻapitoa se vaega tutusa.

Faiga 3: Faʻatau apalai

Tagata gaosi o le tele o laupepa ma nisi PC motherboards (aemaise i le vaega pito i maualuga) o loʻo latou atiaʻe a latou lava polokalama e maua ai le agavaʻa e faʻatulaga ma tausia le masini, faapea foʻi ma le faʻapipiʻi ma le faʻafouina avetaʻavale. O nei masini faakomepiuta e galue otometi lava, e siaki ai uma mea faigaluega ma sisitema vaega o le komupiuta, ma faʻapipiʻi loa lea ma faʻapipiʻiina masini o loʻo misi vaega ma faʻafouina mea ua leiloa. I le lumanaʻi, o lenei polokalame e faʻamanatu mai pea i le tagata e uiga i faʻafouga e maua (pe a iai) ma le manaʻoga e faʻapipiʻi ia mea.

Faʻataʻitaʻiga polokalama o loʻo faʻapipiʻiina, o le mea sili peʻa fai o komepiuta komipiuta ma nisi komipiuta ua laiseneina. I se faʻaopopoga, o loʻo avanoa mo le download mai i upega tafaʻilagi aloaʻia (i laupepa tutusa o loʻo tuʻuina atu ai le avetaʻavale, lea na talanoaina i le muamua metotia o lenei tusitusiga). Ua manino le lelei o le latou faʻaaogaina - nai lo le faigata o filifiliga o mea tau komipiuta ma la latou tutoʻatasi download, ua lava lea e maua ai naʻo le tasi le polokalame, faʻapipiʻi ma tamoʻe i ai. Tautala tuusaʻo e uiga i le lalagaina mai, pe i ai foʻi, le faʻatinoina o lenei faʻagasologa, o le a fesoasoani lea i auala uma ua uma ona taʻua muamua metotia ma tagata taʻitoʻatasi i luga o le tatou 'upega tafaʻilagi tuʻuina atu i komepiuta ma motherboards o loʻo taua i le lona lua.

Metotia 4: Tolu Vaega Polokalama

I le faʻaopopoga i mea faʻapitoa (branded) polokalama o loʻo i ai, o loʻo i ai foi ni isi e tutusa ma latou, ae o mea lautele ma sili atu ona aoga mauoa oloa mai isi tagata atiaʻe. O polokalame ia e suʻesuʻeina le faʻagaioiga ma mea uma e faʻapipiʻi i totonu o se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi, maua ni avetaʻavale leiloa ma ua leiloa na o latou, ma ofo atu e faʻapipiʻi i latou. O la matou saite o loʻo i ai uma iloiloga o le toʻatele o sui o lenei vaega o polokalame, faʻapea foi ma faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻaaogaina o sili lauiloa, lea matou te fautuaina e faʻamasani oe.

Nisi faʻamatalaga:
Polokalame mo otometi avetaʻavale faʻapipiʻi
Faapipiʻi avetaavale faʻaaoga DriverPack Solution
Faʻaogaina DriverMax e suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale

Metotia 5: Hardware ID

I le auala muamua, o oe ma muamua suʻesuʻe ona maua mai ai lea o avetaʻavale mo se komipiuta motherboard poʻo le laptop tasi le taimi, ina ua uma ona iloa muamua le igoa saʻo o lenei "uʻamea faavae" ma le tuatusi o le gaosi oloa 'upega tafaʻilagi aloaʻia. Ae a pe a fai e te le iloa le faʻataʻitaʻiga o le masini, e le mafai ona e mauaina le itulau lagolago poʻo nisi vaega o polokalama o loʻo misi (mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le le lava o meafaigaluega)? I lenei tulaga, o le faʻaiuga sili o le fofo lea o le faʻaaogaina o se masini iloa ma se tautua faʻapitoa i luga ole laiga e maua ai le agavaʻa e sailia ni avetaʻavale luga. E faigofie ma faigofie le auala, ae manaʻomia se taimi. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le algorithm mo lona faʻatinoina mai i se isi mea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Saili mo avetaʻavale e ala ile mea e faʻaaogaina ai totonu o le Windows

Metotia 6: Faʻataʻitaʻi OS Tools

I le Windows 10, lea e faʻapipiʻi ai lenei tusitusiga, o loʻo iai foi lana lava mea faigaluega mo le sailia ma faʻapipiʻi avetaavale - Pule Pule. Na i ai i ni lomiga muamua o le faʻafoega o faiga, ae o le "top ten" na amata ai ona galue e le toe aunoa ma se mea. E le gata i lea, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻatulagaina, o le muamua setiina o le OS ma lona fesoʻotaʻiga i le Initaneti, o mea moʻomia o komipiuta (poʻo le tele o latou) o le a uma ona faʻapipiʻi i totonu o le tino, e le itiiti ifo mo mea tuʻufaʻatasia komipiuta. I se faʻaopopoga, atonu e manaʻomia le downloadina o ni polokalama faʻapitoa mo le tautuaina ma le faʻatulagaina o masini tisaini, pei o pepa ata vitio, leo ma faʻasologa o le upega tafaʻilagi, faʻapea foi ma meafaigaluega peripheral (mea lolomi, sikuea, etc.) e ui lava e le o taimi uma (ma e le mo tagata uma) e manaʻomia .

Ae peitai, o nisi taimi o se apili i Pule Pule mo le faʻamoemoe o le mauaina ma faʻapipiʻi avetaavale e faʻamalosia. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i auala e te galue ai ma lenei vaega o le Windows 10 OS mai seisi tusitusiga i luga o la matou '' upega tafaʻilagi, o se tuʻugamau i ai o loʻo tuʻuina atu i lalo. O le autu aoga o lona faʻaaogaina o le le lava o le manaʻoga e asiasi soʻo se 'upega tafaʻilagi, download polokalama taʻitasi, faʻapipiʻi ma pulea latou.

Faitau atili: Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina ai meafaigaluega masani ole Windows

Pule oe pe fai: Avetaavale mo masini tuufaʻatasi ma peripherals

Polokalama e atiaʻe mo masini maitau taimi e tatala ai e le gata avetaavale, ae o faʻaopopo polokalama mo a latou tausiga ma le faʻatulagaina, ma i le taimi lava e tasi mo le faʻafouga o le vaega polokalama. E faia lea mea e NVIDIA, AMD ma Intel (ata vitio), Realtek (sound cards), ASUS, TP-Link ma D-Link (network adapters, routers), faʻapea foi ma le tele o isi kamupani.

I luga o la matou '' upega tafaʻilagi o loʻo i ai ni nai laʻasaga i lea laasaga faʻatonutonu pe faʻapefea ona faʻaaoga se tasi poʻo se isi polokalame faʻapitoa mo le faʻapipiʻi ma le faʻafouina avetaʻavale, ma lalo ifo matou o le a matou tuʻuina atu fesoʻotaʻiga i sili ona manaʻomia, tuuto atu i le taatele ma sili ona taua meafaigaluega:

Pepa Vitio:
Faʻapipiʻiina se avetaʻavale mo le NVIDIA graphic card
Faʻaogaina AMD Radeon Polokalama e Faʻapipiʻi ai Avetaavale
Saili ma faʻapipiʻi avetaavale faʻaaoga le AMD Catalyst Control Center

Tusi: E mafai foi ona e faʻaaogaina le sailiga i luga o la matou '' upega tafaʻilagi, faʻamaoti mai ai le igoa saʻo o le kalafi fetuutuunai mai AMD poʻo NVIDIA o se talosaga - mo mautinoa e i ai sa matou laʻasaga ma lea laasaga taʻiala mo lau masini faapitoa.

Leo pepa:
Saili ma faʻapipiʻi le Realtek HD Audio avetaʻavale

Mataitu:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi se avetaavale mo se mea mataitu
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale mo siaki BenQ
Downloading ma faapipii avetaavale mo mataitu Acer

Meafaigaluega Network:
Tikia ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le network card
Avetaavale saili mo TP-Link network adapter
Talia le avetaʻavale mo le D-Link network adapter
Faʻapipiʻiina le avetaavale mo le ASUS network adapter
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le avetaavale mo le bluetooth i faʻamalama

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e tele tusitusiga e uiga i le sailia, downloading ma le faʻapipiʻi o avetaʻavale mo routers, modems ma routers o sili lauiloa (ma e le o) tagata gaosi. Ma i lenei tulaga, matou fautua atu e te faia tonu lava gaioiga e pei ona faia i laupepa ma motherboard, faʻamatala i le auala lona lua. O lona uiga, na o le faʻaaogaina o le sailiga i luga o le itulau autu o Lumpics.ru ma ulufale i le fesili lea iina:

download avetaavale + ituaiga igoa (router / modem / router) ma masini faataitaiga

E tutusa lava le tulaga ile sikola ma mea lolomi - e tele foʻi a tatou mea e uiga ia i latou, ma o lea, i le tele o tulaga e ono mafai ai ona tatou fai atu o le a e mauaina auiliiliga faʻatonuga mo lau masini poʻo se tali tutusa o le laina. I le suʻesuʻega, faʻamaoti le fesili o le ituaiga nei:

download avetaavale + ituaiga masini (printer, scanner, MFP) ma lona faʻataʻitaʻiga

Faaiuga

E i ai ni nai auala e suʻe avetaavale i le Windows 10, ae o le tele o taimi o le faʻagaioioiga faiga faia lenei galuega lava ia, ma e mafai e le tagata faʻaaogaina na ona faʻaaogaina i se mea faaopoopo.

Pin
Send
Share
Send