Polokalama komepiuta mo Android

Pin
Send
Share
Send


O nei tekinolosi faʻaonapo nei ua mafai ai ona faʻapipiʻi le tele o faʻalogo na le mafai ona faʻaaogaina i luga o telefoni poto ma papamaa, ma faʻaliliuina ai le autu i totonu o le masini e ono fuā James Bond. O se tasi o nei faʻamaʻi o se magnetometer, o le mea moni o se faʻavae eletise. Ioe, ua aliali mai polokalame e mafai ai ona e galue ma lenei masini.

Tapasa

Talosaga tapolo faʻatonu na faia e le tagata faʻatupulaia mai Farani. O loʻo i ai, faʻatasi ma isi mea, le fuafuaina o aganuu ma maneta Matu. Lagolagoina faʻaopoopo ile faʻaaogaina o le GPS.

Faʻafetai i le GPS, ua mafai ai foʻi ona fesoʻotaʻi lenei tapasa i nofoaga sa faʻaogaina e le tagata faʻapea, ma faʻaalia ai o latou faʻafanua faʻafanua. O le tulaga le lelei o lenei tusi talosaga - o se vaega o galuega faʻatino naʻo avanoa i le totogi ma le leai o se gagana Rusia.

Sii mai le Tapasa

Tapasa

O se faigofie ma matagofie tapasa talosaga mai se tagata Rusia. O le taimi nei e foliga foliga lelei, ma le manaia gaioiga i foliga o fegalegaleaiga ma GPS avea ma tauva agavaa i le tele o isi tapasa.

O foliga mataina, matou te maitauina le faʻaaliga o taimi nei o faʻatulafonoina faʻafanua ma nofoaga tuatusi, fesuiaʻi i le va o mea moni ma maneta pou, ma faʻaalia le malosi o le maneta fanua i se taimi tuuina atu i le avanoa. I se faʻaopopoga, o le polokalame foʻi o loʻo faʻaalia ai le mea na amata e faʻatatau i le amataga na faʻamauina i le amataga. Leaga - le i ai o faʻasalalauga ma se totogi totogi ma faʻaaliga auiliiliga filifiliga.

Sii mai le Tapasa

Mea tapasa

E pei ona taʻu le igoa, o le polokalama e faia i le taimi nei Material Design. Ae ui i lea, faʻaopopo atu i se matagofie matagofie faʻaonapo nei, o le polokalama faʻaalia le tele o foliga.

E ui lava i le faʻailoaga faʻaali, o lenei polokalama o se mea moni tuʻufaʻatasiga: faʻaopopo atu i le faʻatonuga, Mea Pusa ua mafai ona faʻaalia le vevela, faʻamalosiʻau, faʻamalamalamaina, tulaga ma le malosi o le maneta fanua (peʻafai o nei sensor ua i lau masini). O le mea moni, mo nisi, le maualalo faamatalaga faamatalaga o le talosaga foliga mai o se mea sese, ae e mafai ona tuʻu i luga ma lenei, ona o le le lava o faʻasalalauga ma faʻasalalauga ma faʻaopoopoga foliga mo tupe.

Sii mai Mai Mea Tapasa

Tapasa (Fulmine polokalama)

Le alualu i luma laufanua tulaga faʻapitoa talosaga ma le tele o tulaga ese filifiliga. Muamua, e aoga le matauina o faʻamatalaga mataupu o le talosaga Ofisa.

Lona lua, pei o le tele o polokalame i luga, o lenei tapasa e mafai ona galulue faʻatasi ma GPS, faʻaalia le latitude, longitude, ma le nofoaga tuatusi. E le pei o tagata tauva, o lenei talosaga e mafai ona faʻaalia se faʻasilasilaga i le tulaga pa, lea e aofia ai pe a manaʻo, pe galue tuusaʻo i luga o le loka mata (o le lata mai lomiga o Android o le a manaʻomia). Faʻaopopo i lenei mea o le faʻatulagaina o matagi oso, le faʻatulagaina o faʻavaʻa faʻaali foliga, le lautele avanoa e mafai ona faʻapitoa, ma o le a tatou maua se tasi o sili sili fofo i luga o le maketi. O le itu pito i luma o le iai o faʻasalalauga ma le totogi tatala o nisi filifiliga.

Sii mai Kompas (Faʻamaumauga Polokalama)

Faafuainumera tapasa

O se tasi o tusi talosaga e aupito tuai mo le galulue ma le fausia-in magnetometer. I se faʻaopopoga i se ata matagofie, o loʻo iloga e ala i le faʻatupuina o le saʻo ona o le faʻasologa o fegalegaleaiga ma le maneta faʻavasega matata, ma e fesoʻotaʻi gaioiga.

I totonu o uiga faʻapitoa, tatou maitauina le iai o le fesuiaʻiga i le va o faʻafanua faʻafanua ma maneta, o le faʻailo o le tulaga o faʻatosina ma le faʻaalia o le malosi fanua. I se faʻaopopoga, faʻaaogaina Faʻailoga Maualuga, e mafai ona e siakiina le saʻo ma le tulaga o loʻo avea ma sensor. E pei o le tele o isi talosaga, o nei e i ai faʻasalalauga e le atoatoa i le faʻatauina le Pro faʻaaliga.

Sii mai le Digital Compass

Tapasa (Gamma Taʻalo)

Faʻapea foi se tasi o peteriaka o fesoʻotaʻiga feaveaʻi. E i ai se manaia auala i le tagata faʻaoga fesoʻotaʻiga - o le poto masani o le faʻaaogaina e toetoe lava a tutusa ma le poto masani ma se mea moni malaga tapasa. Uma faafetai i le tafailagi tafailagi, lea e mafai ai ona e setiina le azimuth.

Mo le vaega o totoe, o le polokalama e le tu i fafo ma se sili atu mea ofoofogia - e leai lava se galuega ma GPS. Ae peitai, o tagata e fiafia i togafitiga faʻapitoa o le a fiafia i lenei. Ioe, o loʻo iai foi faʻasalalauga iinei, faʻapea foi ma le Pro faʻaoga ma faʻaopopoga galuega. Ae e leai se gagana Rusia, e ui lava na mafai e le tagata atiaʻe ona faʻalavelave e faʻaliliu ni laina.

Sii mai Tapasa (Gamma Taʻalo)

Tapasa: Smart Tapasa

O se tasi o mea e fai i totonu o Smart Tools faapolofesa mea faigaluega, o le sili ona lauiloa fofo i luga o le maketi mo turisi ma sui o galuega galue, e mafai ona suia le tele o mea faigaluega. E pei o isi elemene, o le faʻatinoina o galuega i le maualuga: faʻaopopo atu i se faʻaaliga faʻaalia, o le talosaga o loʻo tele foi isi gaioiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tele faʻaaliga auala - mea pueata, e faʻaleleia atili ai le faʻapitoa, poʻo faʻafanua Google. I se faʻaopopoga, o le Smart Compass o loʻo iai se galuega faʻapitoa e pei o le detector uamea (!). E moni, e le mafai ona maua ni oa ma lana fesoasoani, ae e mafai lava maua se uʻamea nila i luga o le moega. Faʻaopopo galuega fetaui lelei ma tonu iinei, ma maua le filifiliga sili e fetaui ma tagata uma. O se lagona o le a faʻaleagaina seivagana faʻasalalauga ma le leai o nisi gaioiga i le faʻamatalaga saoloto - le filifiliga na faʻatauina e leai se mea sese.

Sii mai le Ava: Smart Compass

O telefonipoto po onapo ua suia le tele o aitema na toeititi lava le moomia. I totonu o latou na o le tapasa, faʻafetai i maneta fanua sensor na fausia i totonu o tupe paketi. O le mea e malie ai, o le filifiliga o polokalama mo le faʻaaogaina o lenei mea ua matua tele lava.

Pin
Send
Share
Send