BeFaster 5.01

Pin
Send
Share
Send

O fesoʻotaʻiga faʻavavevave saosaoa mafai ona toʻilalo tagata faʻaaogaina, ae o loʻo i ai polokalama faʻapitoa e mafai ona faʻamau lelei nisi vaega e faʻateleina ai. O le tasi o latou o le BeFaster, lea o le a tatou ufiufi i lenei tusitusiga.

BeFaster o se polokalama e faʻaleleia atili ai lau initaneti mo vave televave.

Ping

I le taimi umi malologa i le taimi o le faʻaogaina o le komepiuta, e ono taʻua o le "network attenuation". Ile tele o taimi, e tupu i le itu a le tautua ina ia aua le soona faʻateleina le vaega fesoʻotaʻi. Ae e mafai ona tupu lenei mea ile itu ole komepiuta ina ia sefe ai le malosi. Auina atu i le taimi nei se faailo i se tuatusi faʻapitoa o le a aloese mai lenei faʻafuasei ina ia le Initaneti faifai pea galuega i le saoasaoa tele.

Taavale vave

Faatasi ai ma lenei faiga, e mafai ona faʻavavevaveina Initaneti i le lua kiliki, na o le filifilia o le ituaiga o lau fesoʻotaʻiga. I se faʻaopopoga, o se filifiliga o faʻaopopo faʻaopopo e avanoa e faʻaopopoina ai le lelei o le faiga lava.

Tusi lesona auala

I le tusi lesona auala, oe pulea atoatoa le network optimization faagasologa. Oe lava filifili filifiliga tulaga uma mo le browser, taulaga, modem ma isi. O lenei auala e talafeagai mo faʻafoe pulega poʻo i latou e malamalama malamalama i tulaga faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga.

Saogalemu faiga

Afai i le taimi o faʻafitauli sili ona e fefe e soli se mea i le seti tapulaʻa, ona mafai lea ona e faʻaogaina le saogalemu auala. I totonu, o suiga uma na faia o le a toe faʻaliliu peʻa maeʻa le galuega ma le polokalama pe a maeʻa ona faʻaleaogaina lenei faiga.

Faamaumauga

I le puʻeina, e mafai ona sefe ai nei faʻatonuga, ma le isi taimi e te tatalaina ai le polokalame, vave e toe faʻafoʻi mai. O lea la, e te le manaʻomia e faʻatulaga mea uma i taimi uma se mea fou, faʻaopopo, e mafai ona teu ni mea faʻatulagaina filifiliga i le taimi e tasi, lea o le a faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi laititi.

Faamaoniga tuatusi IP

E i ai foi i le polokalama le tomai e siaki lau tuatusi IP lata mai e faʻaaogaina ai seisi vaega.

Paolo

O lea faʻapitoa mafai ai ona e masani i mea o loʻo tupu i totonu ole polokalame. Pinging, o le aofia ai o optimization ma nisi gaioiga o faʻatasi ma se fuaitau faʻapitoa.

Lelei

  • Faigofie o faaaoga;
  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Leo faʻatasi;
  • Maua fua.

Le atoatoa

  • Le lelei faaliliuga i le Lusia;
  • IP faʻamaoniga galue i isi taimi uma.

E leai se aoga o le BeFaster, e pei ona masani ai e tagata atiaʻeina i le taimi nei, ina ia manaʻomia ai se faʻavaivaia o le pusa meafaigaluega. Ae ui i lea, o le polokalama faʻamalieina ma lana galuega autu matua lelei. E moni, e iai ni faʻafitauli i le faʻaliliuga i totonu o le Lusia, ae ona o le faigofie o le faʻaaogaina o le polokalama, e manino ai mea uma tusa lava pe a leai.

Sii mai BeFaster mo leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

SpeedConnect Initaneti Accelerator Initaneti saoasaoa DSL Saosaoa Fanau

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
BeFaster o se suʻesuʻega vaivai e faʻaleleia atili ai lou initaneti fesoʻotaʻiga ina ia faʻateleina ai le saoasaoa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: ED Kamupani
Tau: leai se totogi
Tele: 23 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 5.01

Pin
Send
Share
Send