Polokalama Foafoa 'Upega Tafaʻilagi

Pin
Send
Share
Send

Afai oe fuafua e auai i le lava-atinaʻe o le 'upega tafaʻilagi, ona e manaʻomia lea e filifili ni polokalama faʻapitoa. O le tusia o le numera i se tusitusiga masani e le faʻatusatusaina e le tutusa ma faʻatonutonu vaʻaia. I aso nei, o le fausiaina o mamanu mo le '' upega tafaʻilagi ua avea ma mafai ona le gata mo le poto masani webmasters, ae ia tutoʻatasi foi. Ma e oʻo i le malamalamaaga o le HTML ma le CSS ua avea nei ma se filifiliga tuʻutuʻuga pe a tisaina se upega tafailagi punaoa mamanu. O tali ua faʻaalia i lenei tusitusiga o le a mafai ai ona e faia lea i le kalafi auala, e le gata i lea, faʻatasi ai ma se seti o sauniuni-faʻavasegaina. Mo le atinaʻeina o upega tafaʻilagi faʻaopopo poʻo le auivi, ua faʻaalia IDE ma mea faigaluega faʻapolofesa.

Adobe faʻalelei

E le masalomia, o se tasi o sili ona malosi faatonu mo le faia o 'upega tafaʻilagi aunoa tusia tusitusiga, o loʻo i ai le aoga tele mo le atiaʻeina o le mamanu o se' upega tafaʻilagi punaoa. I totonu o fale faigaluega, e mafai ona e faia poloketi mai le maʻimau, faʻaopopo elemene mamanu eseese i lou tofo. O le polokalama e tuʻufaʻatasia ma le Creative Cloud, faʻafetai e mafai ai ona e tuʻuina atu avanoa i poloketi i isi tagata faʻaaogaina ma galulue faʻatasi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻatino le faia o le SEO optimization i le tusia o laina talafeagai i totonu o mea. O le atiaʻe 'upega tafaʻilagi templates latou lava lagolagoina fetuutuunai mamanu, ma le fesoasoani o lea o le' upega tafaʻilagi o le a faʻaalia saʻo i soʻo se masini.

Sii mai le Adobe Muse

Faʻamataʻu

Ole isi vaifofo mo le fausiaina ole nofoaga e aunoa ma se iloa ole HTML ma le CSS. O le malamalama intuitive o le a le faigata ona e pulea le polokalama mo le fou web design. Mobirise o loʻo i ai ni tapenaga o loʻo i ai nofoaga e mafai ona suia ai elemene. Lagolago mo le FTP faʻataʻitaʻiga faʻafaigofie ona vave lafoina le upega tafailagi mamanuina i le talimalo. Ma o le downloadina o le poloketi i le ao teuina o le a fesoasoani e faia se faaleoleo.

E ui o le faʻatonutonuina vaitau e fuafua mo tagata e le o iai se poto faʻapitoa o gagana polokalame, e tuʻuina atu se faʻaopopoga e faʻatagaina oe e faʻatonutonu le tulafono. O lona uiga e mafai e tagata atamamai poto faʻaaogaina ona faʻaaogaina lenei polokalama.

Siiina mai Mobirise

Tusipepa ++

O lenei faʻatonutonu o se tulaga alualu i luma o Notepad, faʻaalia i mea ua faʻauigaina e ala i le faʻailoaina ma le saʻo o faʻailoaina HTML, CSS, PHP ma isi pine. O le fofo e galue ma le tele faʻapipiʻi. Ole faigaluega ile faʻamalama e tele e faʻafaigofie ai le galuega ile faasologa o tusitusiga ile upega tafaʻilagi, faʻataga oe e toe teuteu le tulafono ile tele o faila. Tele meafaigaluega e faʻaopopo e ala i le faʻaopopoga faʻapipiʻi faagaoioiga, lea e aofia ai le faʻafesoʻotaʻi o se FTP account, tuʻufaʻatasia ma ao teuina, ma isi.

Notepad ++ e fetaui lelei ma le tele o ituaiga, ma o lea e mafai ai ona faigofie ona teuteu soʻo se faila ma numera mea. Ina ia faafaigofieina le galuega ma le polokalama, e masani ona suʻesuʻeina se faʻailoga poʻo se fasi fuaitau, faʻapea foi ma se sailiga ma se sui.

Sii mai le Notepad ++

Ua fai mimiti Adobe

O se lauiloa tusi faʻatonu tusi mai Adobe. E i ai le lagolago mo le tele o polokalame polokalame, e aofia ai JavaScript, HTML, PHP. O le multitasking auala o loʻo tuʻuina atu i le tatalaina o le tele o matata. Pe a tusia ni tulafono, fesili, faʻasino o faʻailoga, ma faila faila suʻesuʻega e ofoina.

E i ai le avanoa e fetuunai ai le 'upega tafaʻilagi i le mamanu tisiki Faʻatinoga o le tulafono o le a vaaia i le taimi moni faʻafetai i le galuega Fesootaiga Vaʻaiga. E i ai se faʻasaʻolotoga faʻataʻitaʻiga o le tusi talosaga, ae o le aofaʻi o le totogi totogi na toe faʻamanatu mai ai lona tomai faʻapitoa.

Sii mai le Adobe Dreamweaver

Upega Tafaʻilagi

O se IDE mo atinaʻega nofoaga i le tusia tulafono. Faʻatagaina oe e fausia e le gata o nofoaga na i latou lava, ae faʻapena foi isi talosaga, ma faʻaopoopoga ia i latou. O le siosiomaga faʻaogaina e le poto masani web faʻalautele pe a tusia ni faʻavaʻa ma plugins. O le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia e mafai ai ona e faʻatinoina tuʻusaʻo tuʻufaʻatasi mai le faatonu, o loʻo faʻatinoina i luga o le laina o le Windows ma le PowerShell.

O le polokalama e mafai ai ona e faʻaliliu tusitusiga tusitusiga TypeScript i JavaScript. E mafai e le webmaster ona vaʻaia mea sese na faia i le fesoʻotaʻiga, ma o faʻailoga iloga o le a fesoasoani e aloese mai ai.

Sii mai i le WebStorm

Kompozer

O le HTML editor ma le aoga masani. I avanoa faigaluega, e auiliili ai auiliiliga o auiliiliga o loʻo avanoa. I se faʻaopopoga, faʻapipiʻi pepa, ata ma laulau e avanoa mo le upega tafailagi o loʻo atiaʻe. E iai le aoga o le polokalame e fesoʻotaʻi ai i lau FTP account, faʻamaonia ai mea taua. I luga o le laupepa tutusa, o se faʻaiuga o le tusi tulafono, oe mafai ona vaʻaia lona faʻatinoina.

O se faigofie faigofie ma faigofie pulega o le a tupu fua tusa lava mo tagata atiaʻe oe na o mai talu ai nei i le lele o le 'upega tafaʻilagi atiaʻe. E leai se totogi o le polokalama, ae naʻo le faʻaPeretania.

Tuʻufaʻatasia Kompozer

I lenei tusiga, filifiliga mo le fausiaina o se 'upega tafaʻilagi mo se isi faʻaogaina tagata faʻatau mai tagata amata i tagata atiaʻe faʻapitoa sa auiliiliina. Ma o lea e mafai ona e faʻamautuina lau maualuga o le malamalama e uiga i le fuafuaina o laupepa punaoa ma filifili le saʻo polokalama fofo.

Pin
Send
Share
Send