Saili poo ai e fiafia i le tagata VKontakte

Pin
Send
Share
Send

I nisi tulaga, oe, o se tagata faʻaaogaina le VKontakte agafesootai, e ono fiafia i faʻaopopoga faʻamatalaga e uiga i se tagata i fafo atu. O le mea faigaluega autu o lenei punaoa faʻamuta atoa le avanoa o le sailia o fiafia, ae o loʻo i ai pea se tali - tolu-vaega faaopoopo-o, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Saili poo ai e manaʻo iai le tagata faʻaaoga

E ui i le mea moni e faapea, i lenei tusitusiga tatou paʻi atu i le autu o le sailia o le fiafia o le lona tolu-tagata faʻaaoga, oe atonu e te fiafia i le faʻagaioiga o le vaʻavaʻaia o oe lava faʻailoga "E fiafia i ai". O se taunuuga o lenei, matou te fautuaina oe e suesue i se mataupu faʻapitoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona aveese mea fiafia mai VK ata

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, ae leʻi oʻo atu i le mea autu, e taua tele le maitauina e leai se tasi o metotia na folasia mai e faʻamaonia mai e le pulega VKontakte. Ona o lenei foliga, e mafai ona foia soʻo se faigata na o oe i le faʻafesoʻotaʻiina o le pulega o se tasi o faʻaopoopoga o loʻo i luga poʻo le tuʻuina o se tali talafeagai.

E le fautuaina le faʻaaogaina o metotia e ese mai i mea e folasia, ae maise lava peʻa iai manaʻoga faʻatagaina mo le faʻatagaina e ala i tautua lautele. VK fesootaiga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape VK bookmark

Metotia 1: O le talosaga "O ai e fiafia i laʻu uo?"

Mai metotia uma mo le mauaina faʻatulagaina o loʻo i ai nei "E fiafia i ai" mai se tagata mai fafo, o lenei metotia o le sili ona faʻatuatuaina. Lenei e mafua mai i le mea moni o lenei apalai na atiaʻe tuusaʻo i totonu o totonu o le upega tafaʻilagi o VKontakte faʻaaoga le faʻavae mafai gafatia o le API.

E masalomia e tutupu faʻafitauli i le saʻo o suʻesuʻega iuga.

Faʻamolemole e matau o le lisi o uo a le tagata filifilia ua faʻaaogaina e fai ma faʻavae mo le sasaina. I le taimi lava e tasi, naʻo ata o uo a le tagata o loʻo siakiina e faʻataʻitaʻia.

O lenei metotia fuafuaina na faʻataʻitaʻia tagata o loʻo i lau oe lava lisi uo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo uo VK

Alu i le app "O ai laʻu uo fiafia iai?"

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo i luga o le apalai e manaʻo pe maua oe lava e ala i le masini suʻesuʻe i totonu ole vaega "Taaloga".
  2. Faaoso le tusi talosaga i le faʻamau talafeagai.
  3. Tasi i luga o le talosaga amata itulau "O ai e fiafia laʻu uo"maua le fanua "Ulufale le igoa o se uo pe fesoʻotaʻi ...".
  4. I le faʻailo vaʻai e tatau ona e faʻaofi i totonu le URL o le tagata manaʻomia, faʻatonutonuina e le aʻoaʻoga talafeagai.
  5. Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e mauaina VK ID

  6. E mafai ona e momoliina muamua mataitusi mai le igoa o le tagata e te manaʻo ai.
  7. Poʻo le a lava le ala e te filifilia, i le lisi paʻu i lalo Uo O tagata e avanoa mo le suʻesuʻeina o le a folasia.
  8. I le kilikiina o le poloka ma le tagata sao, o le a aliali mai se avatar i le itu taumatau o le talosaga faʻamalama, i totonu o oe e tatau ona kiliki i le ki "Amataina".
  9. Faʻailoa a o lei faia le suʻega e mafai ona e setiina ni faʻaopoopoga faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, e le aofia ai aliʻi poʻo teine.
  10. Faʻatali seʻia maeʻa le faʻatonutonuina mo le tagata filifilia.
  11. I le iʻuga o le auiliiliga, o le a faʻaalia ai oe ma le galuega o le lafoina o faʻaiuga i luga o le puipui i le fale pe i le tagata aʻafia, ae ui i lea, i le taimi nei, o filifiliga uma e le aoga.
  12. O le taimi lava e maeʻa le sailiga mo fiafia, i le lisi i lalo o le a maua ai tagata o e na filifilia e le tagata filifilia i luga o le ata.
  13. O le talosaga o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻafitauli, o le mafuaʻaga lena ua tele ai amio.

  14. Mo le faʻafaigofie, e mafai ona e faʻaaogaina le ituaiga kulupu e saili ai poʻo ai e sili ona fiafia iai le tagata.
  15. Ina ia e alu atu i le itulau o se tasi o maua le au faʻaaoga, kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga ma le igoa.
  16. O le talosaga foʻi e faʻaavanoaina mai vave se ata o loʻo maua e ala i le faʻaaogaina o le ki lalo i le poloka ma se tasi o tagata o loʻo fai ma sui.
  17. A maeʻa ona tatalaina le lisi o ata faʻatulagaina, o le a mafai ona e maitauina uma ata i luga o le tagata suʻesuʻeina tuʻu le fiafia.
  18. E mafai ona e toe foʻi atu i le amataga amata e aunoa ma le leiloa o faʻaiuga e ala ile faʻaogaina o le faamau "E saili".

I le faʻaopopoina o lenei metotia, e taua le taʻua o le isi faʻaopopoga o le apalai, o lona uiga, o le saʻilia o au oe lava fiafia.

  1. Mo le taimi muamua e talanoaina le faʻaopoopoga o loʻo talanoaina, i le fanua "Faʻatatauina o tupua fuafuaina" O lau tala o le a tuʻuina atu i se tulaga le lelei.
  2. I le vaega faʻamatalaina muamua "Ulufale le igoa o se uo pe fesoʻotaʻi ..." e mafai ona faʻaopopo le id po o le url o lau talaaga.
  3. Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona e mauaina VK login

  4. A faʻapea e te leʻi faʻaogaina muamua le sailiga, o loʻo tuʻuina atu oe i se faʻamau "Filifili aʻu"i le kiliki i luga o lea i le poloka "Le fuafuaina o le togi o tupua", o lau talaaga o le a aliali mai.
  5. A leai, o le sailiga e tutusa lelei ma mea na tatou faʻamatalaina auiliili i le vaega muamua o lenei metotia.

Ole iuga na ole fautuaga mo lenei polokalama VK ua mamanuina mo le auiliiliga o seti fiafia.

Metotia 2: VK Paranoid Tools

E le pei o le faʻaalia muamua metotia, lenei metotia manaomia ai oe e download lona tolu-vaega polokalama tamoʻe mai i lalo o le Windows faagaoioia faiga. I lenei tulaga, e te le manaʻomia le faia o ni faʻatautaia ma OS puipuiga mea faigaluega ma e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina lenei polokalama o se isi polokalama.

Alu i le download itulau o VK Paranoid Tools

  1. Tasi i luga o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi o le polokalama fesiligia, ia mautinoa e suesue le lisi o le tuʻuina atu faʻatinoga ma isi faʻamatalaga e faʻatatau i le gaioiga.
  2. Faʻaaoga le faʻamau Sii maie download ai polokalama faʻapitoa i se tulaga masani e ala i le browser.
  3. O loʻo atiaʻe le polokalame, aisea la o lau lomiga atonu e le aoga.

  4. O lenei faʻaopopo e tiliva pe'ā tuʻuina i totonu o le masani RAR faʻamaumauga.
  5. Faitau foi: WinRAR archiver

  6. Tatala le download faila ma tamoe le EXE faila e fetaui ma le igoa o le polokalama.

O isi gaioiga uma e fesoʻotaʻi ma le taua o lenei polokalame.

  1. I le faamalama autu a VK Paranoid Tools, ile malae "Itulau", faʻaofi le ata atoa o le URL o le tagata suʻesuʻeina.

    E mafai ona e faʻaogaina le tuatusi o lau itulau o le muamua siaki o le soifua maloloina.

  2. Ina ua oomi le ki Faaopopo O le a tuʻufaʻatasia se seti o mea faigaluega mo le sailia o se tagata filifilia.
  3. E ala ile lisi autu ole VK Paranoid Tools, sui ile vaega Fiafia.
  4. Mai le lisi paʻu i lalo, filifili "Tagata faʻaaogaina".
  5. Faʻamolemole silafia e mafai ona faʻatagaina i totonu o le polokalame e ala i le tatalaina o le ulufale atu i le sailiga fiafia i soʻo se tusitusiga.
  6. I le tulaga masani, fiafia o le a iloiloina na o ia e tagata ata ata.

  7. I se faamalama fou "O ai e aumai iai le manulauti i le sini" E mafai ona faʻatonutonuina tapuni e pei ona e manaʻo ai.
  8. Ina ia faia se suʻesuʻega masani, kiliki i le faʻamau "Vave siaki".
  9. O lenei o le faʻaaogaina siaki tagata faʻaaoga mo togi amata "E fiafia i ai".
  10. Afai e siaki se tagata faʻaaoga mo se taimi umi, e mafai ona e faʻateʻaina o ia mai le suʻesuʻeina i le faʻaaogaina o le faʻamau Faamisi.
  11. I le faaiuga o le fiafia auiliiliga i le poloka "Pei" Tagata o le tagata e fiafia i le ata o le a faʻaalia.
  12. Ina ia faia soʻo se faʻalavelave i luga o itulau ua maua, taumatau-kiliki i le tagata ma i totonu o mea tuʻuina atu filifili le filifiliga e te fiafia i ai.
  13. Mulimuli i fautuaga mai faʻatonuga, e mafai ona e mauaina le fiafia uma e faʻaaoga e le tagata.

I se faʻaopopoga i mea uma o loʻo i luga, e taua le mataala i le mea moni o nisi galuega o lenei polokalame e manaʻomia ai le faʻatagaina ma le faʻatauina o ni mea faaopoopo i totonu o faleoloa faʻapitoa. Tele o latou e maua ai aoga tele foliga i se tau talafeagai tau, tusa lava pe le mautinoa masalomia.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona vaʻai i ni uo VK lilo

Matou te faʻamoemoe na mafai ona e foʻia le faʻafitauli ma le mauaina o tagata e fiafia i VKontakte. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send