DC ++ 0.867

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le fesuiaiga o faila e ala i le torrent network, o se isi faʻamatalaga faʻaliliuina maliega - Direct Connect (DC) - fiafia i nisi lauiloa. I ai, e le gata e mafai ona faʻaliliu faila, ae ia mafai foi ona fesoʻotaʻi e ala i hub. O le sili ona lauiloa Polokalama Faʻamatalaga saʻo e fefaʻasoaaʻi ai le polokalama DC ++.

Faʻafetai i le tatala punavai code, galuega aoga ma le faigofie o le Disi-Place-Place, i luga o le faavae o lenei polokalame, o le isi vaega atiae latou faia isi mea faʻapena talosaga mo le faigaluega i le Direct Connect network.

Aumai i lalo

O le polokalame DC ++ e lagolagoina le laʻuina mai i lalo o faila o soʻo se faʻaaogaina e faaaoga ai le masani o le Connect Connect network transfer protocol - NMDC, faʻapea foʻi ma lana lava ADC protocol, lea e manatu e sili atu le faʻatuatuaina ma lelei. Sii mai ai i lalo e ala i le fesoʻotaʻi i hub (o se tala mai le ala i le torrent network), ma ala atu ia i latou i isi tagata faʻaaogaina 'malo.

Faasoaina o faila

O le DC ++ talosaga aofia ai ma le ono mafai ona tufatufaina faila mai lau komepiuta i isi e faʻaaogaina le Direct Connect network o loʻo fesoʻotaʻi atu i lea lava hub. O loʻo faʻataʻitaʻi e ala i le tatalaina o le avanoa (sharing) i se tasi pe sili atu faila o loʻo i luga o le hard drive o lau komipiuta.

Saili mea

O le polokalame e faʻaogaina ai se faigofie fetaui mo mea i totonu o se faʻapitoa foliga. O loʻo faʻatautaia e tusa ai ma namu e fesoʻotaʻi ai le tagata faʻaoga.

Fesootaiga

I se faʻaopopoga, o le DC ++ polokalama faʻaavanoaina le mafai ona fesoʻotaʻi e ala i talatalanoaga, lea e mafai ai e tagata faʻaogaina o se hub faapitoa ona talanoa ma isi.

Le aoga

  1. Multilingual interface (lagolagoina 56 gagana, e aofia ai Lusia);
  2. Maualuga maualuga pe a faʻatusatusa i isi DC network client;
  3. Lagolagoina galuega faʻatasi ma le tele o pou;
  4. Le leai o faʻasalalauga.

Le atoatoa

  1. Galulue faapitoa ma le Windows faʻafoe faiga;
  2. Tapulaʻa ile numera o fesoʻotaʻiga.

O le DC ++ ua tatau ona sili ona lauiloa. E faʻaalia i galuega maualuga, faʻafaigofie ma tumau.

Sii mai DC ++ mo leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

MalosiDC ++ uMule Tuʻu WAV MP3 Splitter FlylinkDC ++

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le DC ++ o le polokalama e sili ona lauiloa mo le tuʻuina atu o faila i luga o le Direct Connect network, e iloga i lona faigofie ma le mautu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Jacek Sieka
Tau: leai se totogi
Tele: 86 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.867

Pin
Send
Share
Send