Matou te faʻasalalau faʻasalalauga i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

Faʻasalalauga o se auala sili lea e tosina mai ai tagata ile mafaufau poʻo au oloa. Aso nei, faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga lautele ua maua ai le tele o lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Odnoklassniki o loʻo i ai se numera tele o faʻasao tagata mai le 30 tausaga e mafai ona faʻatau sau au oloa pe faia nisi gaioiga manaʻomia.

E uiga i ituaiga o faʻasalalauga i luga o agafesootai

Faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga lautele e vaevaeina i ni ituaiga autu, mai le mea taua ma le lelei faia. Mafaufau i ituaiga taitasi ma ona foliga i auiliiliga sili:

  • Faʻatau pou i vaega ma / pe faʻalauiloa teuga tupe. O le mea taua o le ae faʻatau i soʻo se kulupu le aia e tuʻu ai se faʻasalalauga mo latou. E fautuaina le faʻatau mai le tele o alalafaga ua maeʻa iai le au faʻasalalau ma le taʻuleleia. I le faʻaopopoga i le numera o tagata auai, e manaʻomia ona e faʻaeteete i le malosi o latou manatu i tusitusiga, tuʻu "vasega" ma togi.

    Vaʻai fua i ai pe faafia ona faʻasalalau e le vaega faʻalauiloa pou. Afai e faifai pea, ia e leʻo lelei, aua e faigata ona tosina mai ile mafaufau o tagata auai. Afai e seasea lava, o se taimi lea e tatau ona mataala ai, aua, masalo, o lenei kulupu e le maua ai se lelei igoa i totonu o faʻasalalauga. Le sili ona lelei o faʻasalalauga e 1-2 pou ile aso;

  • Fuafuaina faʻasalalauga. I le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, o le tagata faʻaalia o loʻo faʻaalia faʻaaliga le fiafia. I lenei tulaga, e mafai e le tagata faʻatau ona filifili le numera o faʻasalalauga faʻaalia, nofoaga, tausaga, itupa ma isi faʻamatalaga a na tagata faʻaaoga ia o le a faʻaali atu ai. O lona uiga, naʻo tagata fiafia e vaʻai i le faʻasalalauga. Afai e te agavaʻa agaʻi i le fuafuaga o le faʻasalalauga mea ma e le auvaʻa i le paketi, e mafai ona e maua se lelei liua.

Metotia 1: Faʻasalalauga i vaega

I le tulaga o le filifilia ma le faʻatulagaina o faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga lautele, e le mafai ona tuʻuina se faʻatonuga ogaoga i lea laasaga ma lea laasaga, ae na o fautuaga lautele, faʻavasega e tulaga:

  1. I le tulaga muamua, auiliiliga lau auvaʻa (CA), o tagata ia o le a, pe e tatau ona fiafia i lau talosaga. Faʻataʻitaʻiga, afai e te tufatufaina soʻo se ituaiga o taʻaloga taumafa, o lona uiga e masani lava o au tagata faatau o tagata e faʻapolofesa i taʻaloga.
  2. E faʻapena foʻi ma le sitepu muamua, faia se auiliiliga o le autu o le kulupu ma ona tagata faʻasalalau. Talu ai e le mafai ona e maua se tele liua pe afai e te faʻatau atu taʻaloga taumafa i ni vaega tuʻuina atu i le lalagaina ma / poʻo le faʻatoʻaga. E aoga le faʻaopopoina i le vasega eseese o vaega o loʻo tuʻuina atu i tausuaga ma malie, aua e masani lava ona tele mea o loʻo faʻatauina lelei, ae o loʻo i ai foi avanoa maualuga e susunuina.

    Aua neʻi galo, i le mea lelei, e tatau ona tele tagata na auai i le kulupu (o le sili atu o le sili atu), ma i le taimi lava e tasi e tatau ona latou faʻaitiitia pe sili atu le malosi le iloiloina ma faʻaalia manatu i luga o faʻalapotopotoga.

  3. Afai o le autu faʻatulaʻia le aofia o lau vaega, ma e te faʻamalieina ma le numera o tagata auai ma le faʻasalalauina faʻalauiloa vaega lona tolu, ona tatau lea ona e malilie ma le pulega i luga o le faʻasalalauga o lau faʻasalalauga meli. Afai e te fiafia i le galulue faʻatasi ma faʻasalalauga i le itu o le pulega vaega, faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻamatalaga. Alu i le faʻalapotopotoga admin / account profile.
  4. Tusi ia te ia se feʻau e te manaʻo ai e faʻatau faʻasalalauga i lana kulupu. Manatua ia e fesili i le tau pe afai e leʻi faailoaina i se isi mea i le kulupu.
  5. A faʻapea e fetaui mea uma ia te oe, ona malilie lea i se totogi. Ile tulaga masani a pule, e muamua ona totogi le 50-100%, o lea la, e vaai muamua ile vaega mo isi faʻasalalauga pou ina ia mautinoa le faʻamaoni ile paʻaga.
  6. Saunia se faʻasalalauga faʻasalalau ma lafo i le pule i nofoaga tumaʻoti ma se talosaga e faʻapipiʻi i se taimi patino.
  7. Siaki pe na faʻapipiʻi le pou i le kulupu.

O lenei polokalame e mafai ona faia i le tele o alalafaga ina ia sili atu lona aʻafiaga. Aua e te fefe o le a lafoina oe, talu ai o se faʻasalalauga faʻasalalau i se vaega i Odnoklassniki tau e tusa o le 400-500 rubles i le averesi, ma mo le manuia o ia faʻamanuiaga faʻapitoa taimi, le pulega o le nuu o le a le manaʻo e leiloa lona igoa, o lea, tagata faasalalau i le lumanaʻi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaaogaina auaunaga faʻapitoa latou te filifilia lava ni vaega mo tapulaʻa o lau faʻasalalauga. Peitai, o na auaunaga e fautuaina naʻo tagata poto masani i latou o loʻo sauniuni faʻasalalauga tele.

Metotia 2: Faʻatatauina o faʻasalalauga

Tautai faʻasalalauga faʻatagaina oe e faʻaalia au oloa naʻo se tagata faʻapitoa tagata faʻapitoa, patino ia oe ma tapulaʻa. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaogaina le tolu-vaega 'upega tafaʻilagi ofo atu auaunaga tutusa. O le tasi e sili ona lauiloa ma sili ona talafeagai mo oe o le MyTarget. O lenei la, pei o Odnoklassniki, o loʻo umia e Mail.ru Group. I le faʻaopopo atu i le Odnoklassniki, faʻaaoga lenei tulaga e mafai ona e faʻasalalau i luga o isi lauiloa punaoa mai Mile.ru.

Alu i le MyTarget

Aʻo leʻi amataina se faʻasalalauga faʻasalalauga, tatou te faʻamasani ia i tatou i mataupu faavae na faʻatulagaina ai lau aufaʻasalalau i lenei auaunaga:

  • Ituaiga
  • Tausaga
  • Amioga ma agafesootai. O lona uiga, e mafai ona e filifilia ni tagata e faʻataʻitaʻiga, e fiafia i taʻaloga, komupiuta, etc.
  • Afai o lau faʻasalalauga e iai ni tausaga faʻatapulaʻaina, e tatau ona e faʻatulagaina foʻi ina ia le mafai ona vaʻai i tamaiti laiti o Odnoklassniki;
  • Mea e fiafia i ai
  • Nofoaga nofoaga mo tagata faʻatau;
  • I lenei tautua o loʻo i ai se mea i luga o le filifiliga o le 'aufaʻatatau faʻamoemoe, pei "Aso fanau". I lenei tulaga, o le faʻaaliga o le a faʻaalia na o na tagata faʻaaoga oe e le o toe maua lenei aso malolo.

Ma le isi, e tatau ona e faʻamasani oe i le peimeni faiga mo lenei ituaiga faʻasalalauga, aua e le alu mo pou, e pei o vaega, ae mo kiliki. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1 kiliki i luga o se faʻasalalauga, ma 60-100 rubles o le a faʻaletonu mai lau teugatupe.

Ina ua uma ona e faʻamasani oe i mea taua, e mafai ona e amata tuʻuina ni faʻataʻitaʻiga faʻasalalauga i Odnoklassniki. Faʻaaoga lenei aʻoaʻoga:

  1. Ole taimi e te liliu ai i le MyTarget, e mafai ona e masani oe i se puʻupuʻu o le auaunaga ma le lesitala. Mo le amataina o se faʻasalalauga, e manaʻomia le lesitala. Ina ia faia lea mea, fetaomi le ki i le pito i luga taumatau o le mata. "Faamauina" ma i totonu o metotia, filifili le aikona o fesoʻotaʻiga agafesootai e faigofie ai ona e ulufale i totonu. E matala se faʻamalama i le mea e tatau ona e kiliki i ai "Faʻataga" ma a maeʻa lea faʻamaeʻaina ona faʻamaeaina.
  2. A maeʻa le lesitala, ona faʻaalia lea o le itulau o faʻasalalauga, ae talu ai e leai sau mea, o le a fai atu e te faia.
  3. Muamua, filifili le mea e te manaʻo ai e faʻasalalau atu. I totonu o lenei tusi lesona, o se faʻataʻitaʻiga o le faia o se faʻasalalauga mo se upega tafailagi o le a iloiloina. Ae ui i lea, o le ata o le faʻagasologa o le faia o se faʻasalalauga faʻasalalauga, e le suia i soʻo se auala pe a e faʻaaogaina se isi mea mai le lisi.
  4. Tuʻuina mai se fesoʻotaʻiga i le nofoaga faʻasalalau. Afai o se tusi talosaga lenei, tusiga poʻo se pou i se vaega, ona e tatau foi lea ona taʻu se fesoʻotaʻiga ia i latou, ae afai e te faʻalauiloaina lau faleʻoloa i luga ole laiga, e tatau ona e siiina mai le lisi o oloa.
  5. Lenei o le a utaina le itulau mo le filifilia o ofo. E tatau ona e faʻaaogaina se tasi - "Banner 240 × 400 i agafesootai fesoʻotaʻiga ma tautua", talu ai i le mataupu lea, o le faʻasalalauga faʻaalia o le a faʻaalia i tagata Odnoklassniki.
  6. O le itulau faʻatulaga itulau o le a tatalaina. Tusi i lalo se faʻamatalaga o lau tautua / oloa, ma faʻaopopo foʻi le fuʻa e faʻaaoga ai le faʻamau "Download le 240x400"..
  7. Lalo o se aitema i faʻapitoa tago e mafai ai ona e iloiloina le aoga o se faʻasalalauga faʻasalalau e se tasi poʻo se isi faʻataʻitaʻiga. Afai e te le se poto masani targetologist, fautuaina e aua le suia se mea i lenei taimi. Pau a le mea e mafai ona e filifilia o "Aua le faʻaopopoina pine" peʻa e te le alu e faʻalauiloa se faʻasalalauga tele i luga o fesoʻotaʻiga lautele, ae manaʻo e faʻatapulaʻa oe i se laʻititi o faʻaaliga.
  8. O lenei alu lau tuner tulaga. Lenei, faʻailoa le itupa, tausaga, mea e fiafia i ai ma isi itu e faʻatatau i tagata faʻatau tagata. Faʻatulaga mea taua oe lava ia pe a e manatu e sili le aoga i tulaga o le aufaitau lipotia ma lona tulaga lelei.
  9. Tusi i lalo le tulaga itulau nai lo lalo. I lalo ole ulutala "Se mea" E tatau ona e faʻailoa le nofoaga o ni au tagata faʻatau. O iinei e mafai ona e sainia faʻapitoa itulagi talafeagai, atunuʻu, itulagi, i le lautele, e mafai ona faʻatonutonu faʻasalalauga taumatau e oʻo i le tasi nuʻu.

    Pau le tusi: e tusa lava pe e te faʻalauiloaina se faleoloa i luga ole laiga, e te le manaʻomia e filifili le lalolagi atoa - e ui lava o le aofia e tele, e ono le fiafia i lau ofo pe a fai o le oloa e le oʻo mai pe o le a alu ai mo ni nai masina, e ui lava o iai ni tuusaunoaga.

  10. Ole taimi nei e tatau ona e faʻatulagaina le amataga taimi o le faʻasalalauga ma ona faʻaali. Ile taimi lea, e tatau foi ona e talanoa ma le tele o tiute, ona o lau auvaʻa mafai ona momoe pe o se galuega i se taimi. Fautuaina le 24/7 faʻasalalauga pe a fai o loʻo iai sau inisiua lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, itulagi ma atunuʻu muamua o le USSR).
  11. Ile uma, mea uma e tatau ona faia o le setiina se tau ile kiliki. O le maualuga o ia, o le sili atu o le aapa o le tagata faʻataʻitaʻiga, ma o le tele o le ono mafai ona e maua se ituaiga o taulaʻiga gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, faia se faʻatau, ma isi. Mo le masani le faʻaaogaina o faʻasalalauga faʻalauiloa, o le tautua fautuaina e setiina se tauofoga a itiiti mai 70 rubles. i le kiliki, ae e mafai ona faʻaititia maualalo peʻa fuafua i le faʻatulagaina o le faʻamoemoeina o le au maimoa.
  12. A o lei faia se faʻasalalauga, vaʻai totoʻa i le itu tauagavale pito i luga - o loʻo faʻamatala mai ai le lata mai o le au faʻasalalau aofaʻi i le aofaʻi o tagata ma le pasene o le lautele o le au maimoa, lea e faʻatusa i tapulaʻa ua e setiina. Afai e fetaui lelei mea uma ia te oe, ona kiliki lea i le faʻamau Fausia Tauvaga.

Faʻasalalauga o le a amata faʻaalia i tagata faʻaaogaina pe a uma ona pasia le faʻatonutonuina ma e te toe faʻatumu le paketi faʻasalalauga i lenei tautua. Ole faʻafiafiaga e masani ona sili atu nai lo le aso.

90% o le manuia o se faʻasalalauga faʻalauiloa faalagolago e le gata i le saʻo lona faʻatulagaina, ae faʻapea foʻi ma le auala e te tuʻuina atu i le tagata faʻaaogaina ma pe faʻafefea ona e faia se ata o lau sini tagata faʻatau. O le mea e faigata ona fai, o le mea mulimuli o se tasi lea o le sili ona faigata i le saʻo o faʻatinoga, e masani ona oʻo atu ai i le faʻaletonu o faʻasalalauga tupe.

Pin
Send
Share
Send