X-Fonter 8.3.0

Pin
Send
Share
Send

Afai e faʻafuaseʻi ona e manaʻomia e filifili ni uluaʻi vai vai e mamanuina ai se mea, o le a matua faigofie tele e vaʻai i se vaʻaiga lisi o uma maua vai. O le mea e lelei ai, mo lenei e tele polokalame e mafai ai ona e faia vave se filifiliga ma, pe a fai o se mea e tupu, teuteu ia. O le tasi o lona uiga o le X-Fonter.

Lenei o le alualu i luma pulega pule e ese mai le fausia-i Windows faʻafoe faiga ma se sili talafeagai fesoʻotaʻiga ma alualu i luma foliga.

Vaʻai i se lisi vai

O le galuega autu a lenei polokalame o le vaʻaia uma lea o vai e maua i luga ole komepiuta. A e filifilia se tasi o latou i le lisi, o le faʻaaliga matala matala ma mataʻitusi lapopoa ma mataʻitusi lapopoa o mataʻitusi mataitusi, faʻapea foi ma fuainumera ma le tele faʻaaogaina mataitusi.

Ina ia faʻafaigofieina le sailiga mo le manaʻomia font i le polokalama X-Fonter o loʻo i ai se sili ona aoga faʻamama meafaigaluega.

Faʻatusa faʻatusa

Afai e te fiafia i le tele o faʻailoga, ma e le mafai ona e filifili i le filifiliga mulimuli, ona mafai lea e se faʻataʻitaʻiga ona fesoasoani ia te oe, lea e mafai ai ona e vaeluaina le faʻaaliga faʻamalama i ni vaega se lua, i totonu o ia mea e mafai ona e tatalaina eseese fon.

Fausia ni fuʻa faigofie

I le X-Fonter o loʻo i ai le agavaʻa e fatu ai ni faʻasalalauga faigofie pe na o ni ata ma se laʻasaga sa faʻailoaina sa faia i lau vai filifilia.

Mo lenei galuega, o le polokalama ei ai galuega nei:

  • Filifili lanu lanu.
  • Faʻaopoopoina se ata i tua.
  • Fausia ata lafoia ma seti.
  • Blur ata ma tusitusiga.
  • Overlay se gradient luga o tusitusiga pe nai lo o se ata i tua.
  • Tusitusiga sala

Vaʻai faʻailoga laulau

O le mea moni e faapea i le faʻamalama faʻamalama peʻa vaʻavaʻai i le vai faila na o tulaga masani lava e faʻaalia o lona uiga e le faʻapea o le font na e filifilia e le suia isi. Ina ia matamata i avanoa uma, e mafai ona e faʻaogaina le laulau ASCII.

I le faaopoopo atu i luga, o loʻo iai se isi, sili atu maeʻa laulau - Unicode.

Suʻesuʻega Amio

Afai e te fiafia i le faʻapitoa foliga o se foliga ma lenei fon, ae e te le manaʻo e faʻaalu se taimi tele e sailia ai i totonu o se tasi o le lua laulau, e mafai ona e faʻaaogaina le mea faigaluega suʻe.

Vaʻai faʻamatalaga tusitusi

Afai e te manaʻo e iloa uma le faʻamatalaga e uiga i vai fonoa, o lona faʻamatalaga, mea na faia ma isi mea tutusa lava faʻamatalaga matagofie, e mafai ona e vaʻaia i le laupepa "Faʻamatalaga Font".

Faia Aoina

Ina ia aua le sailia i lau pele pele i taimi uma, e mafai ona e faʻaopopoina i ai i le aoina.

Lelei

  • Vaaia faʻapitoa;
  • Le iai o se faʻatusatusaga o mataʻitusi autu;
  • Le agavaʻa e fai ai fuʻa faigofie.

Le atoatoa

  • Totogi tufatufaina faʻataʻitaʻi;
  • Leai se lagolago mo le gagana Rusia.

X-Fonter o se meafaigaluega sili mo le filifilia ma fegalegaleai ma telefoni. O lenei polokalame o le a aoga tele mo tagata mamanuina ma isi tagata e fesoʻotaʻi ma le teuteuina o tusitusiga ma e le gata.

Sii maia le X-Fonter Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faila Polokalama Ituaiga Scanahand Failauga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
X-Fonter o se alualu i luma font manager fuafuaina muamua mo tagata mamanu. O le polokalama faʻatagaina oe e faʻafaigofieina le filifiliga o le faanauna mamanu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Blacksun Software
Tau: $ 30
Tele: 5 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 8.3.0

Pin
Send
Share
Send