Polokalama mo le fuaina o Initaneti saosaoa

Pin
Send
Share
Send


O le Initaneti poʻo le upega tafaʻilagi lalolagi o loʻo oʻo i ai le tele o tatou faʻaalu le vaega a le tele o tatou taimi. Faavae i luga o lenei, e manaia i taimi uma, ma o nisi taimi e tatau ai, ia iloa le saoasaoa o lo o faʻapipiʻiina, pe o le auala lautele e lava mo le matamata ata tifaga ma o le a le tele o feoaʻiga o maʻimau.

I lenei tusitusiga, tatou te iloiloina nisi o sui o polokalama e fesoasoani e iloa ai le saoasaoa o le Initaneti ma maua fuainumera i luga o le taumafaina o fegasoloaʻiga i luga o se komepiuta.

NetWorx

Le sui iloga o polokalame mo le galulue ma fesoʻotaʻiga Initaneti. E tele galuega a NetWorx mo faʻamaumauga o fesoʻotaiga, tausia auiliiliga faʻamatalaga feʻaveaʻi, ma e mafai ai ona fuaina le saoasaoa faʻavave vave ma le taimi masani ma i le taimi moni.

Sii mai NetWorx

Iefata

O le JDAST e tutusa ma NetWorx ma e naʻo le pau lea o le auala e le saunia ai faʻamatalaga fuainumera. O isi vaega o galuega o le: tusi faʻatonutonuina o saoasaoa i luga o le Initaneti, o taimi moni ata, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Sii mai le JDAST

Bwmeter

Ole isi polokalame malosi mo le taofiofia ole Initaneti ile komepiuta. O le vaega iloga iloga o BWMeter o le iai o se 'upega tafailagi e faʻailoa atu i le tagata faʻaaoga e uiga i le gaioiga o polokalame e manaʻomia se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo a latou galuega.

O loʻo i ai i le polokalama o le stopwatch e mafai ai ona mataituina fegasoloaʻiga ma saoasaoa, tele faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi ma le agavaʻa e mataitu ai fesoʻotaʻiga i masini mamao.

Sii mai le BWMeter

Net.Meter.Pro

Ole isi sui o masini mamana mo fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. O le vaega iloga iloga o le iai o le saoasaoa faʻamaumauga - otometi pueina o mita faitau i se faila faila.

Sii mai Net.Meter.Pro

Telefoni

O le SpeedTest e matua ese lava mai sui muamua i lena aua e le o faʻataʻitaʻia fesoʻotaʻiga, ae fuaina le saoasaoa o faʻamatalaga feʻaveaʻi i le va o node lua - komepiuta i le lotoifale poʻo le tasi komupiuta ma se itulau itulau.

Sii mai le SpeedTest

LAN Suʻega Suʻega

LAN Ole Suʻega ua fuafuaina na o le suʻesuʻeina o faʻamatalaga lafoa ma le mauaina vave i luga o le initaneti. Ua mafai ona vaʻavaʻai solo masini i le "LAN" ma tuʻuina mai a latou faʻamatalaga, pei o le IP ma le MAC tuatusi. O fuainumera faʻamaumauga e mafai ona teuina i ni laupepa faila.

Sii mai le LAN Speed ​​Test

Sii maia matai

Sii i le Matai - Polokalama mamanuina e download ai faila mai le Initaneti I le taimi o le download, e mafai e le tagata faʻaogaina ona matauina le suiga televave, faʻaopopo, o le saoasaoa o loʻo faʻaalia nei i le download faamalama.

Sii maia Le Matai

Ua e faamasani i se laʻititi lisi o polokalame mo le fuafuaina o le saoasaoa o le Initaneti ma le faitauina o feaveaʻiga i luga o komupiuta. E faʻatautaia uma lava galuega ma o loʻo iai galuega talafeagai mo le tagata faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send